Nemôžem uveriť, že takýto zápas nedáva nikto live. Posledných 6-7 rokov to vždy od štvrťfinále niekde išlo. Hlavne že na Nova Sport, Sport1 a Premiersport, kde to vždy dávali, idú dnes v tom čase totálne hovadiny, ktoré nikto nepozerá.
Ja dúfam a v tichosti verím, že ktosi vyhodí link na T*odpor*e, ktorý bude fungovať ako bolo posledne. V každom prípade, je hanbou športových TV, že to nemajú. Fakt verím🙏
Tam kde to kamufloval quentin to davaju na celu obrzovku bez reklam a bez komentu. Davaju tam CopadelRey vzdy, treba si len zistiť podmienky ktore tu nebudem uvadzat aby som nebol navádzač.
Majú tam neasledovný koment:
FC Barcelona sa dnes pokúsi o zázrak. V prvom semifinále totiž podľahla Hanckovi a spol. vysoko 0:4. O päť zásahov Atlético Madrid naposledy porazila na jeseň roku 2011 v LaLige. Podarí sa jej to znova, prípadne aspoň dorovná štvorgólovú stratu? Vychutnajte si odvetný súboj naživo bez obmedzení a na celú obrazovku.
FC Barcelona sa dnes pokúsi o zázrak. V prvom semifinále totiž podľahla Hanckovi a spol. vysoko 0:4. O päť zásahov Atlético Madrid naposledy porazila na jeseň roku 2011 v LaLige. Podarí sa jej to znova, prípadne aspoň dorovná štvorgólovú stratu? Vychutnajte si odvetný súboj naživo bez obmedzení a na celú obrazovku.
Cancelo Kounde G.Martin Balde
Pedri Olmo Fermin
Yamal Rashford Raphinha
Ano Kondeho by som vratil na PSO. G.Martin prednost pred Cubarsim kvoli vyske.Nic silnejsie nemame.Ferran a Casado su total z fromy.