Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Bol by som rad vedel, kto produkuje furt tieto kecy...vcera behali ako diví. Krásne nasadenie. Atletico si ani neprdlo. K takemu tempu prijdu aj zranenia. Obrovske počudovanie...
Dpc ale uz ozaj:) Zranenia maju vsetky top timy, niektore viac niektore menej. Moze za ne nabity kalendar s 2 zapasmi tyzdenne a s minimom dovolenky na mental reset. Kym nezmenia sialeny kalendar kluby si mozu povyhadzovat kazdy rok svojich trenerov fyzickej pripravy a ti budu skvostne putovat dalej do inych klubov kym sa za par rokov nevratia naspat. Kto z hracov nebude mat za svoju karieru roztrhnute vazy aspon v 1 kolene da sa povedat, ze sa narodil pod stastnou hviezdou. Ja osobne sa chcem radsej divat na 40 zapasov s intenzitou ako proti Atleticu nez na 60 zapasov, kedy vytrvalec Kounde nedokaze prepnut vyssi rychlostny stupen lebo (ne)vie, kolko zapasov bude mat v nohach tento rok...
Ja neviem chlapci, ale to tempo im vydržalo iba tak do 35-40 min. Potom som mal pocit, že už nevládzu. Makali ako o život, ale tá ľahkosť sa stratila. A k tomu vysokému tempu ,dvaja hráči ho nezvládli a to niečo hovorí. Možno mám iba slabú pamäť, ale nepamätám si ,že by sa niektorému špičkovému klubu,zranil hneď dvaja hráči v zápase o život.
Veď ale aj Flick je nas*atý. 3 zranenia hamstringu za týždeň, to sa nemôže stávať. Treba naozaj zistiť, kde je problém a pobaviť sa s kondičnými trénermi a zdravotníckym tímom.