Podla mna su 3 moznosti
1. Nechame si Ferrana a kupime utocnika
2. Predame Ferrana a Vlahovic zadarmo + este utocnik napriklad Sesko
3. Predame aj Ferrana a kupime Alvareza a ked sa Alvarez zrani, budeme tam drzam Olma alebo Rashforda
Jazne zbavime da torresa a zoberieme vlahovica…uz si prosim uvedomte ze my sme Barcelona u nas ma hrat TOP utocnik a strielat mnozstvo golov zvlast ked chceme vyhrat LM, na co nam je prosim vas vlahovic?vy ste fakt mimo
Nezastávam sa Vlahoviča, ale aspoň predstavuje nízke riziko z hľadiska utratených financií. Hansi a náš ofenzívny štýl by "mohli" Vlahoviča prebudiť. Ale zase neriskoval by som to len ním. Skôr Vlahovič + iný hroťák a možno predaný Ferran.
Viac mi robí problémy ten Marmoush, že sa o neho zaujímame. Klasika odišiel za veľké prašule z bundesligy a už mu to tak inde nepáli gólovo. Hrozné štatistiky ma teraz v City.
Marmoush prestupoval do PL a je tam len pol roka ... Čo aj iným hráčom trvá adaptácia na Ang futbal kľudne aj sezónu .... A hlavne aj z tých pár zápasov čo tam odohral hral na čistom hrote dosť málo minút a dosť často podhrot alebo krídlo .... Čiže neviem či je ho múdre hodnotiť za jeho pobyt v city
Nemyslím, že je to úplne o adaptacii. Taký mladý Ekitike ju ani nepotreboval. Treba byť opatrný s tými hráčmi z bundesligy. Tam to strieľa takmer každému.
Jasné chápem ... Ale je to ťažko povedať keďže PL je neuveriteľne ťažká liga ( aj wirtz sa tam trápi a to je jeho kvalita neskutočná ... Savinho si v girone robil v LL čo chcel a v PL nemá takmer ani na lavicku ) .. On má smolu že na hrote šancu nemá pretože halland ... Čiže 1 zápas hra hrot ... Ďalší zápas podhrot ... Ďalší hral krídlo ... A celkovo city teraz nehrá dobre celé ... Ale súhlasím že by som marmousha nechcel ale nemyslím že je to zlý hráč len je v zlom klube pre jeho kariéru
Co tak joao pedro? Niekto kto sleduje premier league, viete k nemu nieco povedat? Vyzera byt tiez dost pohyblivy a cisla ma snad lepsie ako vyssie spominani hraci
Ono to s tou zmluvou paradoxne nie je az taky problem ako vyzera. Ked si pozries hracov chelsea, tak snad vsetci maju zmluvy asi na milion rokov. Dovod ale je,ze vedenie naslo sposob ako vyjebat s budgetom na prestupove obdobia podla kriterii uefa (prestupova ciastka/pocet rokov zmluvy), ktory ma urcity strop ale da sa umelo podliezat. Ked tymto sposobom zazmluvnis hracov, tak do budgetu ide pomerovo vyrazne nizsia ciastka ako pri “normalnej dlzke zmluvy”. Tym padom mozes robit “100 milionove nakupy kazdu sezonu”, co ich ale zaroven nuti povazovat hracov za “majetok” a nic viac aby tento typ prestupovej politiky fungoval. Dokonca mam pocit,ze specialne kvoli tomuto ojebu chelsea maju v plane menit na prestupova ciastka/pocet rokov zmluvy ale maximalne 5. Cize by ho mozno aj predali ale kedze to nie je nas profil, tak sa o tom nema cenu ani bavit. A dakujem za info ohladom jeho hry, statistiky teda casto klamu.
1. Nechame si Ferrana a kupime utocnika
2. Predame Ferrana a Vlahovic zadarmo + este utocnik napriklad Sesko
3. Predame aj Ferrana a kupime Alvareza a ked sa Alvarez zrani, budeme tam drzam Olma alebo Rashforda
Vlahovic + Ferran
Alebo Vlahovic + dalsi a Ferran odide.
Viac mi robí problémy ten Marmoush, že sa o neho zaujímame. Klasika odišiel za veľké prašule z bundesligy a už mu to tak inde nepáli gólovo. Hrozné štatistiky ma teraz v City.