Bastoni nie je zlý stopér, ale je to ten istý profil ako Cubarsi. Niekto kto ma byť Cubarsiho dvojička by mal vynikať viac v tom čo Cubarsi neponúka a to fyzické vlastnosti a rýchlosť.
Bastoni ma skvelú rozohrávku, ale to ma aj Cubarsi. Bastoni ešte k tomu hrával často v 3 člennej obrane a je otázne na koľko mu bude sedieť 4 členná obrana.
Cenovo je Van de Ven prijateľnejší, keď Tottenham zostúpi, tak by sa mohli sústrediť na neho.
Nepochybne, ale či také ktoré potrebujeme ku Cubarsimu. To je za mňa otázka. Bastoni mimo toho ma byť bližšie k predlženiu s Interom ako k odchodu z klubu.
Ja nechcem byť zas ofenzívny ale z čoho súdite že Bastoni je top CB? Pozeráte pravidelne Inter? Ak áno, tak beriem. Mne ale príde že mal fakt top len minulú sezónu na základe ktorej vyletel, túto sezónu majú podľa fanúšikov v Interi problém s tým že hrajú vysokú líniu a nemajú na to hráčov, čiže bol by vhodný ku nám? Ďalšia vec, on hráva v trojičke s dvomi wingbackmi u nás by hral klasickú dvojicu s Baldem ktorý je často zaseknutý až pri súperovej 16-ke. Zaujímal by ma názor niekoho kto ho sleduje pravidelne.
Bastoni ma skvelú rozohrávku, ale to ma aj Cubarsi. Bastoni ešte k tomu hrával často v 3 člennej obrane a je otázne na koľko mu bude sedieť 4 členná obrana.
Cenovo je Van de Ven prijateľnejší, keď Tottenham zostúpi, tak by sa mohli sústrediť na neho.