Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-03-09 17:03:22
No za mna je laporta totalny klamar a obycajny prospechar…reci typu ze je dobre ze sa messi nevratil z hocijakych dovodov neberiem…messi sa chcel vratit a spravil vsetko preto aby sa vratil a laporta to stopol s tym ze to nebolo mozne, cize klamal…messi nikdy nemal odist a ked uz odisiel mal sa vratit lenze laporta moze zato ze to tak nebolo…dufam ze nevyhra volby a nech ide do zabudnutia
2026-03-09 17:47:49
Jako Messiho mám moc rád a sleduji ho i v USA .Ale když už odešel, je dobře ,že se nevrátil a umožnil tak klubu se vydat jiným směrem. Hráli jsme systém dej vše Messimu a nech ho něco vymyslet ,dát gol nebo genialne nahrát. Pak stačilo Messiho zdvojit a občas postupně problemy byly na světě.
2026-03-09 18:01:44
Hlavná otázka znie (aspoň pre mňa) či chceme mať takéhoto klamára za prezidenta. Ako som už predtým písal, ktovie aké ekonomické machinácie sú za jeho klamstvami a aké dlhodobé následky nás čakajú. "Laportové páky" vraj. 🙄
JanyR111 Premium
2026-03-09 18:42:10
Ja mam pocit ze xavi je ako ohrdnuta nevesta ..aj ked som mu vždy fandil a obdivoval ho ..font si ho ani nemusel omotavat v podstate len spustil v ňom hnev ..myslim ze by bolo úplne jedno kto bol vtedy ked trénoval prezident tak ci tak by skončil uz to nebola ani pozeratelna hra muzstva ..co sa týka messiho ..boh samozrejme nikto nie je lepší ako on ..ale tie platy co mali boli neúnosné (busi, alba,piqqe,messi) klub bol vo finančnej tiesni ktorú nespôsobil predsa laporta??!! Viem ze laporta ma veľké ústa..ale na druhej strane si myslim ze klub sa začína finančné zotavovat pod jeho vedením a ma aj úspechy tak ako teraz tak aj v predchádzajúcich obdobiach kde pôsobil ako prezident ...neviem ako vy podľa mňa žije pre klub tak isto ako messi ako xavi ..len on to všetko riadi a je velky rozdiel byť prezident hrac alebo trener :-) v podstate je jedno kto je prezident ..len nech je hra potešením pre naše oci a srdcia ..môj názor ďakujem;-)