No za mna je laporta totalny klamar a obycajny prospechar…reci typu ze je dobre ze sa messi nevratil z hocijakych dovodov neberiem…messi sa chcel vratit a spravil vsetko preto aby sa vratil a laporta to stopol s tym ze to nebolo mozne, cize klamal…messi nikdy nemal odist a ked uz odisiel mal sa vratit lenze laporta moze zato ze to tak nebolo…dufam ze nevyhra volby a nech ide do zabudnutia
Roni to ze ty nieco neberies je tvoja vec ale v zivote to funguje trocha inak. Niekedy sa situacia vyvinie tak ze nieco nemozes spravit aj ked velmi chces. Napriklad si predstav ze chces is na dovolenku k moru (Messi) ale visia ti ucty za elektriku, najom, hypoteku, samozrejme ty pojdes na tu dovolenku a je ti jedno ci ti vypnu elektriku kuranie teplu vodu a nakoniec ti daju byt do drazby. A potom su tu ludia ktori ziju v realnom svete ktori si zaplatia tie ucty a na tu dovolenku nejdu lebo nechcu dojst o vsetko koli jednej dovlenke.....
Akoze tiez mam voci Laportovi vyhrady hlavne koli tym klamstvam. Ale Font sa neukazal o nic v lepsom svetle tiez klame a zavadza a co je hlavne zatial nepriniesol ziadne plany len koncepty a napady. On sam nevie co by tam robil, ma celkom zaujmave postrehy ale to je vsetko, nevidel som ziadny detajlny plan reformy ani nic podobne s nim to nebude lepsie. Ak by som mal teraz ja volit voplim Laportu. A poviem na rovinu co ma presvedcilo, napriek tomu ze sa za jeho vlady zacal stavat aj stadion co je len dalsi dlh, FFP nam dvihlo platovy strop celkom slusne to znamena ze nase financie idu spravnym smerom
Jako Messiho mám moc rád a sleduji ho i v USA .Ale když už odešel, je dobře ,že se nevrátil a umožnil tak klubu se vydat jiným směrem. Hráli jsme systém dej vše Messimu a nech ho něco vymyslet ,dát gol nebo genialne nahrát. Pak stačilo Messiho zdvojit a občas postupně problemy byly na světě.
Hlavná otázka znie (aspoň pre mňa) či chceme mať takéhoto klamára za prezidenta. Ako som už predtým písal, ktovie aké ekonomické machinácie sú za jeho klamstvami a aké dlhodobé následky nás čakajú. "Laportové páky" vraj. 🙄
Ja nechcem podceňovať ani jednu sezónu pod Flickom, a bol to dobrý nápad si ho vybrať. Je to lepší tréner ako napríklad Xavi, ale ako obaja vieme, že nejde len o futbalové výsledky a úspechy. Som veľmi zvedavý, čo všetko ešte vypláva na povrch. S takýmto klamárom máme absolútnu istotu.
Z toho co vidim tak pre Fonta tiez, povedal ze privedie messiho. Takze svoju kampan zacal najvacsim klamstvom tak neviem preco by som ich neporovnaval ked prve co vypusti z huby su sracky :D
Pokiaľ viem, Font len povedal, že prvá vec, ktorú spraví (po rozhovore s Flickom), bude, že zavolá Leovi a pokúsi sa ho dostať späť do klubu (Nepovedal, že to bude ihneď a ako hráča).
Ja mam pocit ze xavi je ako ohrdnuta nevesta ..aj ked som mu vždy fandil a obdivoval ho ..font si ho ani nemusel omotavat v podstate len spustil v ňom hnev ..myslim ze by bolo úplne jedno kto bol vtedy ked trénoval prezident tak ci tak by skončil uz to nebola ani pozeratelna hra muzstva ..co sa týka messiho ..boh samozrejme nikto nie je lepší ako on ..ale tie platy co mali boli neúnosné (busi, alba,piqqe,messi) klub bol vo finančnej tiesni ktorú nespôsobil predsa laporta??!! Viem ze laporta ma veľké ústa..ale na druhej strane si myslim ze klub sa začína finančné zotavovat pod jeho vedením a ma aj úspechy tak ako teraz tak aj v predchádzajúcich obdobiach kde pôsobil ako prezident ...neviem ako vy podľa mňa žije pre klub tak isto ako messi ako xavi ..len on to všetko riadi a je velky rozdiel byť prezident hrac alebo trener :-) v podstate je jedno kto je prezident ..len nech je hra potešením pre naše oci a srdcia ..môj názor ďakujem;-)
Klub se finančně zotavuje i díky Laportovi, ale pokud nedokáže vrátit Messiho na konci kariéry na Camp Nou, tak mu to zůstane přišpendlený do konce života
Tak to nedokaze, Messi sa uz nemoze vratit ako hrac za nijakych okolnosti. Akoze moze mat rozluckovy zapas cez leto ale to je tak vsetko. Uz ani messi nema na to aby daval ligu majstrov a porpavde ani ho nechcem vidiet trapit sa u nas. Nech si v kludiku uzije zaver kariery a potom nech sa vrati a dostane job v klube.
Akoze tiez mam voci Laportovi vyhrady hlavne koli tym klamstvam. Ale Font sa neukazal o nic v lepsom svetle tiez klame a zavadza a co je hlavne zatial nepriniesol ziadne plany len koncepty a napady. On sam nevie co by tam robil, ma celkom zaujmave postrehy ale to je vsetko, nevidel som ziadny detajlny plan reformy ani nic podobne s nim to nebude lepsie. Ak by som mal teraz ja volit voplim Laportu. A poviem na rovinu co ma presvedcilo, napriek tomu ze sa za jeho vlady zacal stavat aj stadion co je len dalsi dlh, FFP nam dvihlo platovy strop celkom slusne to znamena ze nase financie idu spravnym smerom