Z hladiska defenzivnej urovne odohrali dobry zapas?ako tim odohrali dobry zapas?ja neviem ale pozeral som asi iny zapas?vsak ten vykon bol katastrofalny ci v defenzive ci v ofenzive…nasim hracom najnovsie chyba uz aj sudnost..my sme fakt na smiech kazdemu
Kto sa nám smeje, no daj? Jednu trofej máme, v CDR veľa nechýbalo k postupu, ligu vedieme a v LM máme blízko k postupu medzi osmičku. Čo by iní za to dali. Tým nehovorím, že sme hrali dobre, ale nikto sa nám nesmeje, pretože nemá dôvod.
náhodou obrana odehrála doopravdy dobrý zápas, až na tu jednu minelu od Arauja, když se včas nevrátil na svojí pozici.
Za mě mám stejný názor jako Cubarsí - selhala ofenzivní část týmu, ačkoliv jsme hráli víc zataženě, stále náš styl hry stojí a padá na ofenzívě a prostě dnes nic nevycházelo v mezihře a ani v počátečním pressingu.
Roni957 a maros1 ja sa vám čudujem, že ste tu. Vyberte si predsa iný tím , aby sa vám nik nesmial, napr. Bayern, ten vysoko víťazí, alebo PSG. Alebo podumajte, prečo sa vám smejú, to nebude pre Barcu, pozorne sa pozrite do zrkadla.
Emilko 😀 si sa prebral z nejakeho opjenia a siris vibracie tebe vlastne. Komentujeme a vyjadrujeme tu nase pocity, nazory a vnimania. Ty si taky zvlastny jedinec. Vsetko co nekoresponduje s tvojim videnim sveta je zle , nespravne. Uz som ti dal v minulosti radu, venuj sa fundamentu a nie osobnym utokom o tom predsa tato stranka nie je. Jednoduchsie to napisat neviem - to aby si pochopil 👍. Ja nemusim zdielat tvoje nazory, ale zato ta nebudem posielat aby si fandil ja neviem Galante . Ze. 😀. Nepatri sa to a a bolo by to nevhodne,
Chod na instagram daj si espn, 433 abo fabrizia a uvidis co tam ludia pisu tolko k tomu…a ked sa vam zda ze v defenzive vcera barcelona odohrala dobry zapas tak sorry ale futbalu nerozumiete ze vobec
Naše letošní výkony v Anglii (Chelsea 3:0 a extrémně šťastná remíza včera) je jedna velká ostuda. Dle mě za to trochu ale i může rozdíl který dneska opravdu je mezi Anglií a Španělskem, protože je vdiět že tam hrají v úplně jiné tempu a totálně pak s nimi nestíháme. Hlavně na týmy, které se snaží hrát pořád ve sprintu jako Newcastle nemáme odpověď a naše záloha je úplně vymazaná a sám Pedri to nezachrání.
Do té doby dokud nebudeme schopni přidat v intenzitě(opravdu potřebujeme začít v tréningu makat více) tak na LM nemáme ani šanci. Jinak Fermín a Lewa včéra na hřišti úplně k ničemu.
Za mě mám stejný názor jako Cubarsí - selhala ofenzivní část týmu, ačkoliv jsme hráli víc zataženě, stále náš styl hry stojí a padá na ofenzívě a prostě dnes nic nevycházelo v mezihře a ani v počátečním pressingu.
Do té doby dokud nebudeme schopni přidat v intenzitě(opravdu potřebujeme začít v tréningu makat více) tak na LM nemáme ani šanci. Jinak Fermín a Lewa včéra na hřišti úplně k ničemu.