Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-03-11 08:48:28
Najlepsi bol jednoznacne Pedri. Myslim si,ze toto bol zapas,kde sa ukazalo,aku cenu ma pre nas FDJ s Pedrim. Ak jeden z nich chyba,nie je to ono. Olmo nepatri na DM ,ale CAM,kde mu to viac sedi a dokazal to aj pri vyrobeni penalty. Rapha vcera slabsie nez sme zvyknuti a Lewa slabo tiez,ale stale lepsie ako Torres (mal par dotykov a vsetky az komicke).Sklamal ma Rashford,predstavujem si vacsiu intenzitu. Opat podrzal Garcia a skoda golu,bol na lopte,ale tam mal byt pokryty hrac supera,co nezvladol Raphinha,aj ked to cele sposobil Araujo svojim "fantastickym" navratom. Treba si realne priznat,ze na triumf v LM tento rok este nemame a nebudeme mat,kym nepride svetova 9ina a nebudu vsetci fit.
2026-03-11 09:17:17
Za nejhorší bych považoval náš pěší fotbal ,neskutečně statické a pomalé. A pak neuvěřitelné množství individuálních chyb v technice. Neschopnost zpracovat míč, nahrát přesně, nahrát hráči do běhu ,odevzdávání míče soupeři ,což několikrát předvedl Cancelo ,Raphina a další....
2026-03-11 09:20:50
najlepsi: vysledok. najhorsie: barca vyzlecena do naha, newcastle nas presiel, najmä druhy polcas sme horeli a ako je teraz moderne velmi trpeli:) vsade neskoro, skoro vsetky osobne suboje prehrate. pri takejto polepenej obrane by som kludne vyskusal rafinhu na lavy kraj obrany, tam je daleko viac platnejsi, ako na kridle. RB - cancelo, stoperi cubarsi a araujo. bernal, martin, casado na takuto uroven proste nestacia. ferana necham bez komentara.
2026-03-11 09:31:03
Ve včerejším zápase se opět potvrdila absence kvalitní 9.. lewa až na jedno nepřesné zakončení neměl nic.. on snad nevyhrál jedinny osobní souboj.. stejně starý Burn ho úplně vymazal.. o ferranovi ani nemluvím .. jako náhradník dobrý ale to je vše.. pak mi schází do takových zápasu silový záložník.. dříve byli yaya Touré, seydou keita, paulinho.. včera joelington vyhrával téměř všechny souboje s našima zaloznikama.. no a kapitola araujo.. já si nemůžu pomoct ale on prostě na těžké zápasy nemá .. nechal bych ho hrát v lize s relativně slabšími soupeři a v létě zvážit prodej dokud má nějakou hodnotu.. za 30-40 ho nějaký anglicky tým koupí.. místo něj zkusit podepsat senesiho který by byl zdarma.. horší určitě nebude..