Najlepsi bol jednoznacne Pedri. Myslim si,ze toto bol zapas,kde sa ukazalo,aku cenu ma pre nas FDJ s Pedrim. Ak jeden z nich chyba,nie je to ono. Olmo nepatri na DM ,ale CAM,kde mu to viac sedi a dokazal to aj pri vyrobeni penalty. Rapha vcera slabsie nez sme zvyknuti a Lewa slabo tiez,ale stale lepsie ako Torres (mal par dotykov a vsetky az komicke).Sklamal ma Rashford,predstavujem si vacsiu intenzitu. Opat podrzal Garcia a skoda golu,bol na lopte,ale tam mal byt pokryty hrac supera,co nezvladol Raphinha,aj ked to cele sposobil Araujo svojim "fantastickym" navratom. Treba si realne priznat,ze na triumf v LM tento rok este nemame a nebudeme mat,kym nepride svetova 9ina a nebudu vsetci fit.
Olmo opakovane ukazuje, ze v malych priestoroch je jeden z nasich najlepsich hracov spolu s Laminom, ten chalan proste musi hrat co najblizsie superovej sestnastke, vie upliest z hovna bic na metri stvorcovom skvelym pohybom alebo strelou, to je jeho silna stranka. Beriem to tak, ze na dvojitom pivotovi hrava z nudze ked chybaju hraci a tam to je nemastne neslane. Fermin je zas lepsi v nabehoch do sestnastky, vcera ale neukazal nic okrem jednej strely v slubnej sanci po prihravke Raphinhu. Torres bol komicky, ale mal nejakych 15min, narozdiel od Raphu a Lewyho. Lewa tam opakovane rozhadzoval rukami po hre telo na telo s fyzickym obrancom a ked mame mat takyto nepohyblivy hrot dakujem pekne, radsej hrat so 4 pohyblivymi zaloznikmi, lebo 9ina sa bud musi hybat alebo je nam takyto hrac uplne k nicomu, ked skonci pri nom kazda akcia je to brutalne frustrujuce. Rashford na to, ze mal omnoho viac priestoru na kridle jak Ferran na hrote tiez velmi slabo. Chapem, ze su hraci unaveni, ale ked dojdu nahradnici z lavicky musia tam urobit prievan, toto bolo pod uroven Barci.
Za nejhorší bych považoval náš pěší fotbal ,neskutečně statické a pomalé. A pak neuvěřitelné množství individuálních chyb v technice. Neschopnost zpracovat míč, nahrát přesně, nahrát hráči do běhu ,odevzdávání míče soupeři ,což několikrát předvedl Cancelo ,Raphina a další....
najlepsi: vysledok. najhorsie: barca vyzlecena do naha, newcastle nas presiel, najmä druhy polcas sme horeli a ako je teraz moderne velmi trpeli:) vsade neskoro, skoro vsetky osobne suboje prehrate. pri takejto polepenej obrane by som kludne vyskusal rafinhu na lavy kraj obrany, tam je daleko viac platnejsi, ako na kridle. RB - cancelo, stoperi cubarsi a araujo. bernal, martin, casado na takuto uroven proste nestacia. ferana necham bez komentara.
Ve včerejším zápase se opět potvrdila absence kvalitní 9.. lewa až na jedno nepřesné zakončení neměl nic.. on snad nevyhrál jedinny osobní souboj.. stejně starý Burn ho úplně vymazal.. o ferranovi ani nemluvím .. jako náhradník dobrý ale to je vše.. pak mi schází do takových zápasu silový záložník.. dříve byli yaya Touré, seydou keita, paulinho.. včera joelington vyhrával téměř všechny souboje s našima zaloznikama.. no a kapitola araujo.. já si nemůžu pomoct ale on prostě na těžké zápasy nemá .. nechal bych ho hrát v lize s relativně slabšími soupeři a v létě zvážit prodej dokud má nějakou hodnotu.. za 30-40 ho nějaký anglicky tým koupí.. místo něj zkusit podepsat senesiho který by byl zdarma.. horší určitě nebude..
george - araujo bol vcera jeden z tych lepsich. a lewa? co mal akoze robit so vsetkymi nakopavanymi loptami. ved sme mali mozno 6 suvislych utokov..a ked sme konecne vyviezli loptu, tak rafinha to vacsinou zadrbal. a prave rafinha, by mal byt hlavny tahun, nie lamin. taky bernal, casado, martin, tores su hraci, ktori na takuto uroven nemaju. vcera ako tak drzali vlajku araujo, pedri a lamin.
Raphina mal prvy vylozene zly zapas tuto sezonu a tu uz na nho ide hate ako keby neviem co. Bernal je po rocnom zraneni, kde posledne braval poslednych 15 a az po zraneni FdJ zacal hrat zaklad a zahral v ramci moznosti vyborne. Rominho neviem co beries ale si z tejto casti uplne mimo
sylarko, aj pedri je po zraneni..pises ako keby neviem co:)..ako keby mohol zahrat konecne dobre, tak to vidim ja, ked su ostatni po zraneni, mal to tahat on. lenze to sa stalo kedy naposledy??..taha to cele yamal, rafa sa k tomu prida sem tam. cakam od neho daleko viac v kazdom zapase. a ked sylarko nad nim onanujes, no sorry, ja ho budem kritizovat aj nadalej.
Rafa nemal len tento zápas zlý, je v hroznej forme už dlho, pravdupovediac v tejto sezone je skoro rovnako zlý ako v tej svojej prvej. Nepáči sa mi vôbec. Ak by prišla nejaká dobrá ponuka v lete, kľudne by som ho speňažil. Ale tavia liga už nie je, ťažko sa bude teraz predávať.
Čo sa týka Arauja, tak prene takto to je, aj keď podáva celkom slušný výkon, vždy príde potom jeden skrat keď spraví nejaku mega kktinu ktorou totálne vymaže ten dobrý dojem. To čo bolo včera? Ved on bol úplne mimo. V lete Keby prišla ponuka 20+ bez váhania by som ho pustil, v barce už lepší nebude.
Čo sa týka Arauja, tak prene takto to je, aj keď podáva celkom slušný výkon, vždy príde potom jeden skrat keď spraví nejaku mega kktinu ktorou totálne vymaže ten dobrý dojem. To čo bolo včera? Ved on bol úplne mimo. V lete Keby prišla ponuka 20+ bez váhania by som ho pustil, v barce už lepší nebude.