presne tak ..treba aj predaj a to dobry par adeptov by som aj mal ale otqzne je cibsa in chce vobec menit klub popripade super zivot v barcelone ..kazdopadne bastoniho by som bral hned 🙏
krasne je na to pomysliet mat tych 3....ale koho predat? ja by som asi predal Olma, Arauja a mozno baldeho ale ci by to stacilo neviem povedat. plus potom by sme potrebovali aj dalsie LB
Ak by prišiel Alvarez, tak duplom v tom prípade nemá zmysel si nechávať typologicky istého Ferrana. Ale aj tak je to jedno. Nikomu sa nebude chcieť preč ako každé leto.
Torres, Lopez/Olmo a Balde ak by bola nejaka nahrada na trhu ale to by sme museli mat viac nekompromisne vedenie s obchodnym duchom a nie sa tvarit jak velka stastna rodinka
ja by som predal casada ak by samozrejme cchel aj odist myslim ze tam mame lespie moznosti a bernal je jasne lepsi mladsi vyssi technickejsi atd..ako dalsi by bol feran
alvareza by som nekupoval od atletov ho nedostaneme lacno a ako uz laporta povedal rozbit banku len kvoli nemu sa neoplati..
Vlahovič na lavičku, alebo by na lavičke zostal ešte Lewa? Zohnať nejakého strelca na lavičku zase nie je až taký problém. Za Ferrana by sme mohli dostať relatívne dosť.
Balde hra mizerne, ale asi by som ho nepredával, lebo niet moc koho lepšieho za neho. Skôr sakra potrebuje nejakú konkurenciu, ktorá ho bude tlačiť k výkonom a to Martin ani zďaleka nie je. Preto mal prísť Grimlado xy rokov dozadu, len to by muselo mať vedenie inú mentalitu k nákupu hráčov na lavičku.
U Baldeho nieje problem len konkurencia. Ved on aj za Albu mal finalnu fazu totalne mizernu. Bohuzial, tak ako nenuacime Ferrana driblovat cez obranu, ako nenaucime Gaviho sypat gol za golom tak nenaucime Baldeho sekat jeden pas za druhym. Konkurencia tomu nepomoze, bud na to mas alebo nie.
Fermina urcite nepredavat, cize z tejto dvojky radsej olma. My hrame rychly kombinacny futbal cize alvarez by sa ku nam hodil viac. Ale potrebovali by sme aj nejaku vysoku alternativu ako je lewa ale mladsieho. Cize ten vlahovic by mohol byt. Len co jeho plat....
Aktualne je Olmo lepsi a z Fermina zarobis daleko viac lebo si do neho uctovne nic neinvestoval narozdiel od Olma za ktoreho sme zaplatili nedavno 60M a urcite ho nepredame za vyssiu sumu. Zalezi kolko penazi treba na tie posily ale myslim si ze su potrebnejsie ako Fermin.
Ťululum? Fermín je jeden z našich najlepších hráčov tejto sezóny. Má sem tam zápasy, kde ho nevidno, ale to ani náhodou nie je dosť na to, aby sa mal predať. Každou sezónou sa zlepšuje.
Nejde o to kolko pýtajú ale kolko sme ochotný dat, cize uvidime vi vyčlenia na 3 hracov 200m.... kazdopadne Araujo a Casado chýbať nebudu a 60m. spolu za nich dostaneme aspon takze to by pomoct mohlo...
Bohuzial tu sa nezhodneme. Fermin ma tych zapasov daleko viac ako len sem tam. V podstate kazdy v ktorom neda gol lebo asistenciu lebo inak je jeho vplyv minimalny narozdiel od takeho Pedriho a de Jonga ktori ani nepotrebuju byt produktivny aby ich bolo citit.
Suarez touto logikou teda nebudeme musiet nikoho predávať 😄 ... ale z niečoho vychádzať musime, dal som si len do googlu Araujo transfer a vyhodilo mi nejake clanky ze minimálne 30m. budeme pytat, Casado bol spájaný s výmenou za Rasforda taktiez +-30m. , takze tak, z coho vychádzas ty?
Tak ak by tam namiesto Fermina nebol nikto a hrali by sme v 10tich vo vsetkych tych zapasoch tak mas pravdu, boli by sme zle na tom.
Z akeho datumu su tie Araujove ceny ? Rok dva dozadu by som ti povedal opak ze 30 je aj malo. Teraz ? Neverim ze viac ako 20 aj to je dost dobre na tak nespolahliveho labilneho stopera co ani nehrava poriadne.
Daj si araujo transfer alebo offer do googlu najde ti tam články aj z posledného tyzdna, to aby si ma nechytal za slovíčka ze ten a ten zdroj a take somariny... Casado tak isto...U fermina som nezachytil žiadne spravy ze by bol zaujem ho predat a predĺžila sa snim zmluva prednedávnom takze tento bulvar by som ani nerozsiroval...
Suarez: aj ked suhlasim o com hovoris. Na druhu stranu je fermin nas najproduktivnejsi hrac zo zalohy. Nabehy aj strelu z poza 16tky ma paradnu. Olmo je zas lepsi v kombinacii a ze sa vie pohybovat v uzkych priedtoroch...
Ja nechcem zas rýpať ale minulú sezónu dal sám 36r Lewa skoro toľko gólov čo Alvarez a Vlahovič dokopy. Neverím že hocktorý z nich sa uspokojí s lavičkou, hlavne Vlahovič je jeden z najlepšie platených hráčov v Európe, pochybujem že sem by prišiel v 26r na lavičku, zadarmo s tretinovým platom keď pri hráčom zadarmo sa dávajú vysoké provízie alebo sa to odrazí na plate.
Ja by som nechal ako Olma tak aj Fermina a Ferrana. Nech ide Araujo, Christensen, Casado, aj keby ide Baldé tak som s tým ok. Zadarminko Bernarda alebo Goretzku, ak sa plesnúť po vrecku tak Osimhen, zo stopérov fakt neviem kto bude dostupný, rovnako nejaké LB. Pochybujem že sa bude riešiť nákup top stopera, top hroťáka a Rash behom jedného prestupáku keď ešte nie sme ani na 1:1.
To že Ferran je náhradník a dobrý náhradník tvrdím pomaly pod každým príspevkom kde sa kritizuje, ja som s tým stotožnený. Koho chcem ako 1? Záleží od €, ak nebudú tak aj toho Vlahoviča zadarmo, možno Guirassy z tých lacnejších možností ale určite by som nepredával Ferrana aby som za neho dotiahol Alvareza za 100m+. Nie sú to najlepšie možnosti do útoku ale všetko záleží od financií. Ak by boli peniaze na útočníka tak Osimhen, prípadne fakt skúsiť Kanea. Moja wild card je Igor Thiago ale len na základe gólov, nesledujem Brentford tak neviem povedať aké sú jeho výkony mimo čísel.
alvareza by som nekupoval od atletov ho nedostaneme lacno a ako uz laporta povedal rozbit banku len kvoli nemu sa neoplati..
Balde hra mizerne, ale asi by som ho nepredával, lebo niet moc koho lepšieho za neho. Skôr sakra potrebuje nejakú konkurenciu, ktorá ho bude tlačiť k výkonom a to Martin ani zďaleka nie je. Preto mal prísť Grimlado xy rokov dozadu, len to by muselo mať vedenie inú mentalitu k nákupu hráčov na lavičku.
60m za Casada s Araujom ? To su len vlhke sny.
Z akeho datumu su tie Araujove ceny ? Rok dva dozadu by som ti povedal opak ze 30 je aj malo. Teraz ? Neverim ze viac ako 20 aj to je dost dobre na tak nespolahliveho labilneho stopera co ani nehrava poriadne.
Ja by som nechal ako Olma tak aj Fermina a Ferrana. Nech ide Araujo, Christensen, Casado, aj keby ide Baldé tak som s tým ok. Zadarminko Bernarda alebo Goretzku, ak sa plesnúť po vrecku tak Osimhen, zo stopérov fakt neviem kto bude dostupný, rovnako nejaké LB. Pochybujem že sa bude riešiť nákup top stopera, top hroťáka a Rash behom jedného prestupáku keď ešte nie sme ani na 1:1.