114 500 socios je oprávnených voliť, ale účasť bude logicky nižšia, ako je to v akýchkoľvek voľbách.
Neviem, aká bola účasť v 2021, vtedy som nebol voliť, teraz som tu, na mieste činu a nenechám si to ujsť.
Vivat Barceloooonaa!
Asi vyhrá laporta vďaka úspechom z posledného roka ale určite lepšie pre klub by bolo ak by ho vystriedal font, obmena je dôležitá pre fungovanie akejkoľvek inštitúcie a máme tu veľmi veľa pofidernych akcii,ako je realizátor štadiónu , už len kvôli tomu by bolo dobre ak by kolaudáciu a celkový audit spravil niekto kto nebol pri zrode tých zmlúv a x ďalších veci neupieram žiadny úspech ale laportovi ako prezidentovi ale tým ako ne malo transparentná jeho administratíva tak je dôležitý proces obmeny, chápem ale ze väčšine ide len o výhry ale to sa môže veľmi rychle zosypat ako domček z karát
Zmena je väčšinou potrebná, ak niečo nefunguje správne. To nie je súčasný prípad. Všetko funguje práveže dobre (minimálne aspoň z pohľadu z vonku) a chce to skôr stabilitu.
Chigo výhry klubu neznamená že ako inštitúcia funguje správne a z dlhodobého hládiska životaschopné…. V tom spočíva populizmus laportu že prezentuje výsledky ako najlepšie ale transparentnosť nulová…cize bez overenia neexistuje relevantná pravda. Vo výsledku vždy takýto systém je odsúdený na zánik lebo skĺzne k neschopnosti a nekalým praktikám kde sa budú obohacovať jednotlivci na úkor inštitúcie, systém je závislý na obmene, ako príklad štáty kde je obmena fungujú podstatne lepšie ako je tam jednotlivec dlhé roky, neporovnávam to so súkromnými firmami nakoľko je klub vo vlastníctve socios
naivne dievky veria laportovi jeho odžuby 😀 taky jak košicky primator, len na oko pred voličmi ale realne ked dakto kukne blizsie na mesto tak vsade bordel a vyhodene peniaze na dristy pre svojich 😀
henrich a na aku poziciu by si chcel messiho? hadam nie aby este hral....halanda sluboval v nejakom predkupnom prave alebo co...guardiola bol mozno kacica, ale tiez som to niekde zahliadol
predkupne právo neznamena ze ho kupi 😀 a pozícia pre messiho hocičo kde nehrá, niečo kde bude ďalej pracovať pre náš klub 😉 Zamätať problémy pod koberec a prežranie peňazí z budúcnosti bude teda ďalej pokračovať no. Mal akurát šťastie, že mu flick a odchovanci zachranili výsledky, inak by už letel za bartom 😀
ja viem, ze by ho pravdepodobne nekupil. messi by ako co robil? bol nejakym maskotom? neboj o 5 rokov tu mozno budes mat nekoho lepsieho. ale font nim nieje. uvidime
Joan Laporta o novej zmluve Lewandowskeho: Zaslúži si to. Takže predraženého starca tu budeme ďalej živiť, namiesto toho, aby sme znižovali náklady na platy. Počkal s tým po voľbách 😀 Takže ďalej tu budu mať niektorí protekciu oproti ostatným. Jedna z mnohých vecí, ktorá do klubu nepatrí 😀
mas offiko, ze tu lewa ostava? to ze povedal, ze si to zasluzi neznamena, ze ostane. za druhe vsetko bude zalezat, ci sa podari zohnat 9tku cez leto. moze predlzit so znizenim platu s tym ze bude 2ka a ferran sa moze zpenazit...cize by som to tak cierno-bielo nevidel.
Neviem, aká bola účasť v 2021, vtedy som nebol voliť, teraz som tu, na mieste činu a nenechám si to ujsť.
Vivat Barceloooonaa!