Klubové stanovy asi potrebujú zmenu. Prečo máme také obmedzenia kandidatúry na max. 2 obdobia?
V Reale kraľuje Perez pomaly cez 3 desaťročia a Real z toho len profituje, že sa mu nemiešali xy náladových prezidentov ako nám.
Pretože je to tak správne a ja by som to kľudne dal aj do našej ústavy. Potom to môže dopadnúť ako s Orbánom a Ficom. Urobia si z toho trafiku na peniaze a sú neodvolateľný. Neexistuje žiadny demokratický proces , ako v prípade ako dnes , totálneho úpadku krajiny , odvolať takéto indivíduá. Referendum je fajn , ale úprimne , 50% voličov k urnám ešte nikdy nikde nikto nepritoahol. Čiže dve volebné obdobia a potom automaticky musíš jedno volebné počkať . Ak ťa následne zvolia , budiš. Ale takúto zmenu by som privítal.
Rozdeľoval by som to samozrejme. Tu ide o klub a nie o celý štát a rovnako klub funguje diametrálne odlišne ako štát. Sám sa tu nikto nemôže zabetónovať, lebo ho stále musia po každom období demokraticky zvoliť.
ale ak si vedie kreativne uctovnictvo a vie zakryvat urcite veci tak sa to verejnost nedozvie :) potom staci byt uz iba dostatocny populista a je to tam. ved to je to iste ako so statom
V Reale kraľuje Perez pomaly cez 3 desaťročia a Real z toho len profituje, že sa mu nemiešali xy náladových prezidentov ako nám.