Tieto reči su prvý náznak toho že sú není peniaze na prestupy.
Deco sa vyjadril že veľké prestupy nebudú a prídu len drobné zmeny. Povolebné vytriezvenie
Osobne nesuhlasim s velkymi prestupmi, uz sme ich zazili dost /Coutinho, Dembele/. Preferujem jeden vacsi a jeden mensi prestup, napr. Bastoni /60-70M/ a talent typu Roony.
Bastoniho by z polovice mali financovat odchody /Araujo?, Cassado?, FDJ?/
Takže v podstate je všetko super, všetci sú skvelí, zaslúžia si nové zmluvy, nie je žiadny problem. Už len na baldeho zabudol že ako dobre sa mu darí momentálne..
Takže pred dôležitým zápasom s Newcastle a v čase keď sa sezóna láme a rozhoduje sa o tituloch mal povedať že hrá nahovno? Laporta toho už narozprával takže na konci dňa môže byť všetko úplne inak. Tiež si však myslím, že pravidlo 1:1 je ďalej ako sa nám snaží Laporta nahovoriť a len motá medové fúzy popod bajúzy.
Sen, nerozprávať nič. Premlčat, diplomaticky zmeniť temu alebo minimálne stručne odpovedať. Kto ho za jazyk ťahá, že lewa zaslúži novú zmluvu? Za čo? No načo to je dobre?
Ešte ani nezačal novú kadenciu a už mi dvíha tlak.
len ci to nebude predlzenie zmluvy s nizsim platom a poziciou dvojky. tympadom sa moze ferran zpenazit a lewa ako zaskok...do leta este daleko, cize tieto sudy by som nechal na potom ked to bude offiko
zbytocne pohorsenia, mqrtin09 to vystihol presne, Laporta ako pred kazdym prestupovym vypusti kacicu ze su uz maju na dosah 1:1 a nakoniec to opat dopadne ako vzdy .... Stale som presvedceny ze mala prist obmena prezidenta aby sa zvysila miera transparentnosti a zopar auditov lebo boh vie do akeho pekla ideme, ani na toho bieleho kona nemame :D zjavne nie len slovaci miluju populizmus :D
A ja to zotrvanie Lewu naopak chápem. Máme Ferrana , Lewu na pozíciu 9. Obaja tých 10+ gólov ďalšiu sezónu dajú . A bolo by zbytočné plytvať stovku mega na nejaký mladý talent. V Bcku je Abdelkarim ktorý sa môže budúcu sezónu naplno ukázať a začať alternovať. Nám treba stopéra a ľavé krídlo ako soľ. Plus vyriešiť ľavú stranu obrany. To je za mňa priorita. Smerom hore máme kvalitu.
Koľko zápasov, kde sme v hre dominovali, sme nevyhrali len pre nevyužité 100% gólové šance! A hlavne aj pre to, že viackrát nedokážeme odohrať zápas bez inkasovaného gólu........Alebo to tak nie je?
Všetci tu nariekajú nad hrotovým útočníkom a že sme nevyhrali pre nevyužité 100% šance. Len je tu jedna vec v La lige sme prví a dali sme 77 gólov a Real o 16 menej a to majú najlepšieho strelca ligy. Všetko hrajú len na ich Mbapeho a tak to aj dopadá. Sú o 4 body za nami a dali o 16 gólov menej. Nás netlačí hroťák ale obrana,kde sme dostali o 4 góly viac ako Real.
ake top kridlo??? to sa zas zabuda po jednom zapase na raphinu ci co??? ziadne top kridlo ti na lavicku nepride. my potrebujeme najprv vyriesit obranu a potom mozme riesit utok
Deco sa vyjadril že veľké prestupy nebudú a prídu len drobné zmeny. Povolebné vytriezvenie
Bastoniho by z polovice mali financovat odchody /Araujo?, Cassado?, FDJ?/
Ešte ani nezačal novú kadenciu a už mi dvíha tlak.