Pri tej momentálnej mizérii, čo je na hrote, nechápem že ho Flick ešte na hrot poriadne nedal. Ja by som to s ním skúsil od začiatku na pozícii 9....lebo Lewandowski je každým mesiacom pomalší a pomalší a Ferran teraz proste nedá gól ani keby hral celý deň v kuse......
Asi Flick vie, prečo nedáva Rashforda na č.9. Na začiatku jarnej časti ho tam dal a Rashforda nebolo vidno.........aj správy z United hovoria, že na č.9 ani u nich nehral. Pri tej mizérie s Lewom a Torrésom bol by som aj ja rád, ak by nás presvedčil o streleckých kvalitách hlavne teraz, keď ide o všetko!.
Pravda, rahsford v rozhovore hovoril že hrotak je ťažká pozícia a nevyhovuje mu hrať chrbtom k bráne takže hansi asi vie najlepšie prečo ho tak nedáva.
Ja by som ale chcel vidieť olma na falošnej 9tke, najskôr ale v lige proti slabšiemu tímu a keby to funguje tak aj v LM
Ja si ale myslím, že Rashford to má iba v hlave že mu to nevyhovuje - má na to všetky predpoklady - silu, rýchlosť aj strelu. Raphinha tiež keď prišiel, bol čisté PK a čo teraz vyvádza na LK pod Flickom.....
Rashfordovi chýbajú základné momenty pre hru ako deviatka. Nemá prehľad, chýba mu priestorové videnie v spleti hráčov v PÚ súpera a hlavne nie je do kombinácie so spoluhráčom. On len si hodí loptu dopredu na ľavom krídle a centruje za bránu.........
Otázka znie, či ho Hansi pošle na trávnik...
Ja by som ale chcel vidieť olma na falošnej 9tke, najskôr ale v lige proti slabšiemu tímu a keby to funguje tak aj v LM