Uz tu čtu spousty chvály na Lewu, jak odehrál skvělý zápas ,světová extratřída a podobně....... Neberu mu jeho dosavadní zásluhy, ale včera (nejen včera) jsme hrali celý první poločas o desiti. Na co šáhnul to zkazil ,neudržel míč ,byl stále na zemi. Dobře dal dva goly ve druhém poločase, kdy už ale soupeřova hra byla rozpadnutá po čtvrtém golu ,ale to nic nemění na tom ,že už je spíše přítěží pro nás.
Lewa si 2. polcasom kupil trochu casu, v jeho veku je to normalne:) Viem si ho predstavit u nas dalsi rok ako 2.-3. strikera za predpokladu, ze este pride niekto na hrot. Lewyho mam rad, mladych moze este vela naucit, ale vek neodzube, je nekonzistentny a na strelenie golu potrebuje stale viac sanci. Vo velkoklube ako barca sa take vykony na nejaky cas odpustaju, iba ked sa vyhrava...
Eldy22 nastastie na to by clovek mohol vyjadrit svoj nazor (slusne a vecne) nemusi byt lepsi hráč ako ten koho kritizuje. Ináč by hráčov Barcelonz nemohol kritizovat ani Flick iba Messi :-P
villagesb - Dali sme im sedmičku a Lewandowski dal 2 góly. Vyjadrujú sa tak že ho absolutne znegujú ako jediného hráča v Barce. Je v tom ovela viac ako len vyjadrenie názoru,stále tie isté mená a stále vypisujú tie isté sprostosti dokola.
Eddy, to ty si riadne eso,lebo ked to zoberieme vseobecne, tak ani dedinsky poslanec by nemohol kritizovat parlament.Ja som z dediny a nehanbim sa,no ale ved z mesta sa tlacia ludia do dediny, nastastie,poznm takych, ktori by tvoj nazor nezdilali, nic v zlom maj sa.
Lewa ako hroťák musí strpieť hromady skrytých faulov silových obrancov a x krát za zápas nabieha za obranu bez toho aby k nemu šla prihrávka. Oddrie toho festovne veľa. Trochu úcty si rozhodne zaslúži. Nevravím, že nemá zlé kontakty s loptou, lebo má, a hodne.
Mne pripomina posledny Suarezov rok u nas. Ano stale vie strielat goly, ale proste uz sa od neho lopta odraza a goly dal a, potom, ked mu super dovolil viac priestoru. Potrebujeme hraca, co aj niekoho predbehne, prip. podrzi loptu alebo nahra aj pod tlaklm, ale on uz okrem vyberu priestoru nema tie schopnosti, co mal pred 2-3 rokmi.. bohuzial vek nezastavi. Ostat ako nahradnik s ooovela nizsim platom moze, ale treba hraca do zakladu a to nie je ani Ferran, tak 2 lavickarov nam ozaj netreba. Ale po Laportovych poslednych vyjadreniach sa obavam, ze nas pripravuje na dalsie prestupove leto bez posil, max hraci bez zmluvy a hostovania..
ak si eric garcia obnovil zranenie, potom by to znamenalo ze poslali na ihrisko nedolieceneho hraca, co by bol teda riadny fail z lekarskeho stabu...
suhlasim Lewa prvom polcase nevedel uz ani loptu spracovat a Yamal uz viditelne chytal nervy ze musi hrat s takym drevom
Nikdy si nesiel do doleziteho zapasu nie uplne fit? Robí sa to bežne pretože najlepší hrači nechcu sediet v doležitých zápasoch na lavičke.
Každý jeden z TOP hráčov by ti vymenoval min. 5 super dôležitých zápasov v ktorých hral hoc nebol fit na 100%
Ja som po prvom polčase chcel napísať príspevok, že Lewandowski by mal ísť cez polčas dole, lebo nedokáže premeniť ani 100%-né šance, ale prepínal som na hokej KE-BB tak som si to nechal až naneskošie. Ale v druhom polčase to bol už iný Lewandowski, ale prispelo k tomu už to, že NU sa po štvrtom góle absolútne rozsýpali a poliak využil svoje šance. Ale napriek tomu ak bude zahadzovať vyložené šance naďalej v LL aj LM tak nevidím dôvod ho v Barci držať a predĺžovať s ním zmluvu, jedine z dôvodu ak by sme ho chceli speňažiť.
Jasne ďalší odborník čo to doma vo fotbale dotiahol tak maximálne na okresný prebor čo komentuje Lewandowského. Treba jeho dva góly znegovať lebo už boli rozsypaní ...... a že ty nevidíš na niečo dôvod je úplne nepodstatné.
A ty si biele hovno, ktoré tu nemá na tejto stránke čo robiť. To že Na môj názor si reagoval ako trefené biele hovno ma len utvrdzuje, že o futbale si iba čítal v detských časoch a do lopty si v živote ani nekopol, ale kopnúť si vieš do každého kto napíše svoj názor. Ja som Lewu ani v najmenšom neurazil a nekritizoval, len som napísal svoj názor na jeho výkon v prvom a následne v druhom polčase.
Ja som napísal len svoj názor na tvoj názor o Lewowi..... a nenadával som ti do ober ko.... . Nadávať si začal ty len preto že som napísal svoj názor na teba.... A evidentne ťa to vytáča do biela . A keby že mám niečo čo i len trocha spoločné z baletkami tak tu nebudem brániť Lewandowského na ktorého tu máš už dlhodobo priblblé komentáre spolu z podobnými tupanmi jak si ty.
Ako má kvalitu stále, ale už je dávno za svojím vrcholom. Myslím, že je čas predať ho. Na základ u nás už skôr nemá bohužiaľ, ale na nešťastie pre nás v tejto chvíli nemáme nikoho kto by ho adekvátne dokázal nahradiť
Predať ho nemožme. Nahradiť ho znamená pripravit si 100M v lete. Osobne preferujem, predlžiť zmluvu o rok a v lete investovat do LCB az o rok na to podpisať útočníka.
Lamine má tendenciu hrať sa s loptou a súperom čo je z jednej strany super keď to v&jde ale z druhej strany riadne vie vytočiť keď sa nezadarí. Autor článku to pomenúva ako nonšalantný prístup ale niesom si istý, či to je správny výraz. Včera ten jeho posun lopty pätičkou spôsobil stratu lopty a gól do našej siete. Na toto si bude musieť dávať viac pozor. Bolo potom vidieť ako ho to mrzelo a verím tomu, že mu za to Flick v šatni zdvihol mandle :-)
suhlasim Lewa prvom polcase nevedel uz ani loptu spracovat a Yamal uz viditelne chytal nervy ze musi hrat s takym drevom
Každý jeden z TOP hráčov by ti vymenoval min. 5 super dôležitých zápasov v ktorých hral hoc nebol fit na 100%