Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-03-19 08:42:08
Uz tu čtu spousty chvály na Lewu, jak odehrál skvělý zápas ,světová extratřída a podobně....... Neberu mu jeho dosavadní zásluhy, ale včera (nejen včera) jsme hrali celý první poločas o desiti. Na co šáhnul to zkazil ,neudržel míč ,byl stále na zemi. Dobře dal dva goly ve druhém poločase, kdy už ale soupeřova hra byla rozpadnutá po čtvrtém golu ,ale to nic nemění na tom ,že už je spíše přítěží pro nás.
2026-03-19 10:19:24
ak si eric garcia obnovil zranenie, potom by to znamenalo ze poslali na ihrisko nedolieceneho hraca, co by bol teda riadny fail z lekarskeho stabu...
suhlasim Lewa prvom polcase nevedel uz ani loptu spracovat a Yamal uz viditelne chytal nervy ze musi hrat s takym drevom
2026-03-19 10:41:01
Ja som po prvom polčase chcel napísať príspevok, že Lewandowski by mal ísť cez polčas dole, lebo nedokáže premeniť ani 100%-né šance, ale prepínal som na hokej KE-BB tak som si to nechal až naneskošie. Ale v druhom polčase to bol už iný Lewandowski, ale prispelo k tomu už to, že NU sa po štvrtom góle absolútne rozsýpali a poliak využil svoje šance. Ale napriek tomu ak bude zahadzovať vyložené šance naďalej v LL aj LM tak nevidím dôvod ho v Barci držať a predĺžovať s ním zmluvu, jedine z dôvodu ak by sme ho chceli speňažiť.
2026-03-19 12:42:33
Ako má kvalitu stále, ale už je dávno za svojím vrcholom. Myslím, že je čas predať ho. Na základ u nás už skôr nemá bohužiaľ, ale na nešťastie pre nás v tejto chvíli nemáme nikoho kto by ho adekvátne dokázal nahradiť
2026-03-19 14:33:42
dufam, ze joan nema nic vazne
2026-03-19 15:02:18
Lamine má tendenciu hrať sa s loptou a súperom čo je z jednej strany super keď to v&jde ale z druhej strany riadne vie vytočiť keď sa nezadarí. Autor článku to pomenúva ako nonšalantný prístup ale niesom si istý, či to je správny výraz. Včera ten jeho posun lopty pätičkou spôsobil stratu lopty a gól do našej siete. Na toto si bude musieť dávať viac pozor. Bolo potom vidieť ako ho to mrzelo a verím tomu, že mu za to Flick v šatni zdvihol mandle :-)
2026-03-19 15:59:10
Vieme niekto ako su na tom Eric a Joan?