Nech si povola beckarov, pokial viem Spanielsko hra len zbytcone priatelske zapasy tak nech si povola hracov na skusku. Naco zbytocne vycerpavat najlepsich ktori maju aj tak istu zakladnu zostavu, resp nech ich zavola a neha ich oddychovat ak chce aby boli s tymom
Okej pozeram ze fakt uz nebudu ine zapsy, som myslel ze tam este nieco bude, ale aj tak by som ich radsej setril ako si nechat zranit klucovych hracov koli trapnemu priatelaku
xdiko- keď ignoroval pár rokov dozadu hráčov Barci tréner a nepovolal do Repre tak bol boom ako krivdi Barce že nepovolava ich hráčov ,teraz je boom naopak keď ich povolá tréner zase je zle že ich povolá lebo sa unavia 😀 tu nevyhovie ani tak ani tak,chapem najlepšie by bol nepovolal ich na baráž ani priateľské ale rovno iba na MS alebo ME,ale takto to nefunguje,hráči sa majú zohrať a účasť má šampionáte si zaslúžiť ,nie ist protekčne že iný odmakajú baráž a hráč Barci alebo aj Realu dojde len na Šampionát .Tak ako sa môže zraniť hráč Barci tak sa môže ak hráč Realu,Atletica a aj iných ,neni len Španielska Repre ale aj iné čo povolaní hráčov
Tak je rozdiel sutazny zapas kde o nieco ide a priatelak v najtasej faze sezony ci? Ale pisal som aj ze ok ze ich povolal ked kazdy bude hrat tak 45 min tak okej ale nie ze yamal bude hrat 180 pedri 180 a tak dalej. A nejde len o barcelonu ale aj o to ci budu moct nastupit na MS. Toto je cas nahradnikov aby sa zohravali nie najvacsie hviezdy
Pravdo- keď si to povie každé mužstvo že “je iné súťažný zapas” tak pojde hrat tie zápasy kto? Či malo by byt príklad diskriminované “Getafe” alebo iný klub keď im povolaju hráča náhodou a bude hrat tie zápasy v ktorých o nič nejde? Či im sa hráč neunaví či nezrani?a to v tých menších kluboch je menšia šírka kádra takze ťažšie ich nahradia .
Každé top mužstvo má povolaných hráčov do Repre či to je Španielska ,Francúzka či iné Repre . Skôr by som hľadal priblem v množstve zápasov a malej rotácii hráčov v kluboch ..
Pravdo- a opýtam sa naco ti bude ten “náhradník “ bojovať v baráži keď vie že na šampionát tam nepojde a zavolajú tam iných tie hviezdy? Bude bojovať na to nech tým hviezdam vybojujú miestenku na Šampionát ,odmakajú to a hviezda dojde len zožať slávu? Trochu nezmysel ,šampionát si treba zaslúžiť aj
jaj takze ked povolaju nasich hracov cely rok tak je to ok ved mi vrazame do kadru 10x tolko ale keby povolali hraca getafe tak uz je to diskriminacia :D to nemyslis vazne snad. Nech si getafe da do kadra tiez 10x tolko penazi a nebude mat problem. Ale realne myslis ze z Getafe povolaju komplet cvely tim ako z bracelony alebo realu? porovnavas neporovnatelne
Kluby tych hracov platia a neplatia im miliony aby ich nehavali sediet na lavicke a oddychovat. Ked bude repre plaitit klubom ze si ich pozica tak potom sa mozeme bavit o tom.
Ja nehovorim o reprezentaciach v barazi. To je sutazny zapas a tam ma byt to najlepsie je hovorim o dvoch trapnych priatelskych zapasoch co ma spanielska repre. A podalsie nahradnikov som myslel tych co pojdu na MS a pocas klvalifikacie neboli tolko vytazovani
Ok teraz v anglicku sa má čo akože sťažovať 10muzstviev že im povolaju hráčov ?
Tí náhradníci čo sú v Repre tak každý hra v svojom klube základ ,sú vyťažený tak isto ako hráč Realu či Barci ,prečo by potom mal ten hráč hrat nejakú baráž a hráč Realu,Barci,City,PSG by ju hrat nemal ? Ten hráč v tom príklad Sociedad alebo neviem Newcastle hra v svojom klube základ a tolko isto zápasov ako hráč v Top klube,Väčšina z nich hra aj Európsku súťaž ,LM či nižšiu ,majú v nohách väčšina z nich tie iste zápasy čo hráči v top kluboch ,oni sa teda môžu zraniť ?mozu sa unavit? Veď príklad ten hráč je pre svoj klub tak isto dôležitý ako ten top hráč pre Barcu,Real či PSG ,dokonca ten väčší klub ho vie lepšie nahradiť lebo má 3x lepšiu lavičku ,väčší rozpocet ako ten hráč v menšom klube. Chápeš?
Tak isto Repre platí tým hracom ,reprezentovať Je pre nich česť ,vyhrávajú tam veľké trofeje .Ak by sám hráč povdal že nechce reprezentovať tak ho skratka nepovolaju ,ale každý chce
Každé top mužstvo má povolaných hráčov do Repre či to je Španielska ,Francúzka či iné Repre . Skôr by som hľadal priblem v množstve zápasov a malej rotácii hráčov v kluboch ..
Kluby tych hracov platia a neplatia im miliony aby ich nehavali sediet na lavicke a oddychovat. Ked bude repre plaitit klubom ze si ich pozica tak potom sa mozeme bavit o tom.
Ja nehovorim o reprezentaciach v barazi. To je sutazny zapas a tam ma byt to najlepsie je hovorim o dvoch trapnych priatelskych zapasoch co ma spanielska repre. A podalsie nahradnikov som myslel tych co pojdu na MS a pocas klvalifikacie neboli tolko vytazovani
Tí náhradníci čo sú v Repre tak každý hra v svojom klube základ ,sú vyťažený tak isto ako hráč Realu či Barci ,prečo by potom mal ten hráč hrat nejakú baráž a hráč Realu,Barci,City,PSG by ju hrat nemal ? Ten hráč v tom príklad Sociedad alebo neviem Newcastle hra v svojom klube základ a tolko isto zápasov ako hráč v Top klube,Väčšina z nich hra aj Európsku súťaž ,LM či nižšiu ,majú v nohách väčšina z nich tie iste zápasy čo hráči v top kluboch ,oni sa teda môžu zraniť ?mozu sa unavit? Veď príklad ten hráč je pre svoj klub tak isto dôležitý ako ten top hráč pre Barcu,Real či PSG ,dokonca ten väčší klub ho vie lepšie nahradiť lebo má 3x lepšiu lavičku ,väčší rozpocet ako ten hráč v menšom klube. Chápeš?
Tak isto Repre platí tým hracom ,reprezentovať Je pre nich česť ,vyhrávajú tam veľké trofeje .Ak by sám hráč povdal že nechce reprezentovať tak ho skratka nepovolaju ,ale každý chce