Prečo nie? Casado je najhorší záložník čo máme, s návratom Gaviho klesne v poradí ešte nižšie, už tak Flick radšej staval do zálohy Erica než Casada. Nechcem tu Alvareza ale zrovna Casadov predaj by bol dobrý krok, kvaplo by z neho 20-25m€ a mohol by sa nahradiť skúseným Bernardom alebo Goretzkom zadarmo.
Zaujímal by ma vas názor kolegovia, čo si myslite o Thuramovi z interu? Marcus nie je ziadny sniper, lebo Inter proste nehrá pekný a atraktívny futbal, ale futbalista je to veľmi kvalitný..
Nik nepíše že tu chceme Thurama ale my sme všetci mimo lebo Alvarez, len ty si lietadlo. Že ty si ledva dokončil základku, lebo neverím že pri tvojom čítaní s porozumením si zvládol maturity.
Ku komentu - Thuram dával zmysel keď šiel zadarmo z Monchengladbach do Interu, vtedy by ako hráč rotácie čo vie pomôcť aj na ľavom krídle dával zmysel ale teraz nie. Možno keby ho Inter pustí za nejakých 20-25m€ ako alternatíva za Rashforda čo je nereálne lebo na tfm má hodnotu 60m, 2 roky zmluvy a Inter nepredáva lacno.
Jackopz, od mojich talianskych kamarátov interistov mám infa, že thuram sedí už na kufroch a dosť sa špekuluje, že chce ist práve k nám. Jasne, že sú to infa skôr na úrovni kecov, ale vraj že dosť sa o tom veľa hovorí..
Čo sa týka samotného thurama, tak mám ho napozeraneho len z highlightov, ale z toho čo som videl pôsobil veľmi solídne. Hlavne v zápasoch s nami bol celkom zaujímavý.
Tak on je sikovny ale nemyslím si že je to hráč do základu ku nám. Keby sa da kúpiť za 20-30m tak by bol dobrá možnosť na rozšírenie kádra miesto Rashforda. Nieže by som bol proti podpisu Rasha za 30 ale Thuram mi pride šikovnejší. Nám do zakladu treba zabijaka čo bude dávať goly, niekto ako Kane alebo Osimhen.
Jackopz, od mojich talianskych kamarátov interistov mám infa, že thuram sedí už na kufroch a dosť sa špekuluje, že chce ist práve k nám. Jasne, že sú to infa skôr na úrovni kecov, ale vraj že dosť sa o tom veľa hovorí..
Čo sa týka samotného thurama, tak mám ho napozeraneho len z highlightov, ale z toho čo som videl pôsobil veľmi solídne. Hlavne v zápasoch s nami bol celkom zaujímavý.
Ku komentu - Thuram dával zmysel keď šiel zadarmo z Monchengladbach do Interu, vtedy by ako hráč rotácie čo vie pomôcť aj na ľavom krídle dával zmysel ale teraz nie. Možno keby ho Inter pustí za nejakých 20-25m€ ako alternatíva za Rashforda čo je nereálne lebo na tfm má hodnotu 60m, 2 roky zmluvy a Inter nepredáva lacno.