Beru to jen jako mapování možností (pokud je to vůbec věrohodná zpráva). Proč by to ten borec měl chtít? Trochu ho sleduju a líbí se mi, jako brankář i osobnost. Teď mu bude 31 let, má mu vrcholit kariéra, ambice má, patří do okruhu španělských repre golmanů. Úplně logické by bylo, kdyby chtěl o něco větší klub (než je RS), kde bude jedničkou a bude pořád chytat, zájem by údajně byl. A ne navěky krýt záda mladšímu Joanovi. Já bych ho u nás chtěl, ale z jeho pohledu mi to nedává smysl.
P.S. 1: Přes veškerou jeho komplikovanost je mi líto MATSe, jak dopadl a stává se z něj černý petr, na kterého radši všichni chtějí zapomenout.
P.S. 2: Kde vůbec máme Inakiho (pokud ho teda ještě máme)?
Brankářů máme dost. Někteří jsou i na hostování a v létě by se mělo dořešit zda je prodat nebo by mohli dělat dvojku. Jsou důležítější posty. Samozřejmě je důležité mít dobré minimálně dva brankáře. Zvláštní situace teď nastala v Bayernu s brankáři.
Bleskovky
54 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
P.S. 1: Přes veškerou jeho komplikovanost je mi líto MATSe, jak dopadl a stává se z něj černý petr, na kterého radši všichni chtějí zapomenout.
P.S. 2: Kde vůbec máme Inakiho (pokud ho teda ještě máme)?