Tak kým neskončí sezóna, tých mien tu ešte padne. Dnes je to ten, zajtra onen. A nakoniec to budú úplne iní hráči alebo nikto, pretože z našich nebude chcieť nikto preč.
S odchodmi je to dlhodoby problem nakolko povedzme si pravdu kto by chcel odist z Barcelony? Hras o trofeje, skvele miesto pre rodinu, krasna pocasie a standardne velmi slusny plat.
Na druhej strane aktuale aj hraci ako Bastoni alebo Alvarez vedia (budu?) tlacit na prestup do Barcelony lebo vidia velky potencial vo Flickovom time.
Balde & Cancelo
Balde & Grimaldo
Cancelo & Grimaldo
Ja mám celkom dilemu si vybrať, lebo akože ideálne by som povedal, že Balde by mal ostať, ale už fakt nepamätám kedy nemal priemernú sezónu a hral fakt že dobre počas celej sezóny. Pritom ako prichádzal Flick sa vravelo, že z Baldeho urobí Daviesa. Balde je asi najväčšie sklamanie vo Flickovej Barce. Ani neviem v čom je jeho problém. Osobná motivácia? Prebudí sa aspoň po tomto súčasnom zranení na vytasí top formu aspoň na koniec sezóny?
Za mě je to u Baldého jednoduché - naráží na svoje fotbalové limity. Je velmi dobře disponovaný rychlostně, fyzicky celkově, je mladý, jeho úvodní vzestup byl markantní. A tak většina podlehla dojmu plného naděje, že nám tady roste top class LB. Přitom talentem nesahá třeba Jordimu ani po kolena. A ten rozdíl, když nastoupí Cancelo! (teď neposuzuju defenzivu a někdy až crazy řešení)
Jen můj názor. Mám ho celkem rád, přál bych si, abych se mýlil.
Sú to pekné predstavy a úmysly, ale priznajme si, že budeme radi ak dovedieme Bastoniho a Grimalda, aj to neviem, či z finančného hľadiska sa nám podarí. Na všetkých spomínaných nemáme toľko financií. Uvidíme, čo prinesie čas a ako budeme hospodáriť.
Na druhej strane aktuale aj hraci ako Bastoni alebo Alvarez vedia (budu?) tlacit na prestup do Barcelony lebo vidia velky potencial vo Flickovom time.
Balde & Grimaldo
Cancelo & Grimaldo
Ja mám celkom dilemu si vybrať, lebo akože ideálne by som povedal, že Balde by mal ostať, ale už fakt nepamätám kedy nemal priemernú sezónu a hral fakt že dobre počas celej sezóny. Pritom ako prichádzal Flick sa vravelo, že z Baldeho urobí Daviesa. Balde je asi najväčšie sklamanie vo Flickovej Barce. Ani neviem v čom je jeho problém. Osobná motivácia? Prebudí sa aspoň po tomto súčasnom zranení na vytasí top formu aspoň na koniec sezóny?
Jen můj názor. Mám ho celkem rád, přál bych si, abych se mýlil.