V niečom pravdu ma. Lebo Eric je momentálne lídrom obrany a základ si vybojoval úplne zaslúžene. Cubarsi sa zobudil tiež a tie chaotické výkony zo začiatku sezóny už sú preč. Teoreticky by bolo veľmi nefér dať jedného z nich na lávku. Bastoni je asi mierne lepší ako ti dvaja, ale nie o 60m. Pričom Cubarsi ma potenciál v budúcnosti byt v top 3 najlepších obrancov na svete.
Z druhej strany, ak je jeden z nich zranený, ostáva nám psychicky nestabilný kiksar Araujo a momentálne priemernej úrovne Martin. V dôležitých zápasoch to moze byt rozhodujúce.
Ťažké rozhodnutie, ale asi by som pohladsl hráča ala Inigo do obrany a investoval tie prachy do top strikera..
Z druhej strany, ak je jeden z nich zranený, ostáva nám psychicky nestabilný kiksar Araujo a momentálne priemernej úrovne Martin. V dôležitých zápasoch to moze byt rozhodujúce.
Ťažké rozhodnutie, ale asi by som pohladsl hráča ala Inigo do obrany a investoval tie prachy do top strikera..
Ja byt z Interu, strelim nam Bastoniho a vezmem si Arauja, ktory chyti druhy duch a nas drbne.