Proč by ne? Já narozdíl od některých tady věřím, že vyhrajeme a do odvety si odvezeme několika golový náskok.
Brát remízu doma, to nemůže snad fanda ani napsat (nehrajeme proti Bayernu) 😁
roni cubarsi je nas najlepsi obranca tuto sezonu...guliano sa mu tam hodil pod nohy a rozhodca musel dat cervenu...do pice kurva hrajme bez obrany potom. lebo kazdy ked zrobi chybu tak potom kkti ako roni na nich picuju..boha....
Hral si nekdy fotbal voe? Urcite frajera necha hrat, at si da gola. To jsou sekundy na rozhodnutí a v rychlosti toho moc neudelas a Cuba nechtel faulovat, bohuzel o nej zavadil
Sak tam Simeone vystrelil za seba nohy jak keby mu neurolog vyklepaval kladivkom reflexy dpc tam Cubarsi bohuzial nemohol nic zrobit isiel cisto, ale nasere to dost. 0:1 sa da otocit, ale 2.polcas nam zobere tolko sil, ze neviem v jakom stave budeme dalsie zapasy. Mam sen, ze vyradovacku LM odohrame aspon jednu sezonu bez redky.
Cule90 - neverim, ze nas Atleti prehrajou v prevaze, mame kvality na vyrovnani, ne-li na vyhru. Vypustit vikend (dat tam lavku) a u nich je porazit neni nerealny
a sleduješ i ten zápas?
když pomineme gol, tak cela akce od pulky od nej, porsd v pohybu apod... od zacatku zápasu sleduju Lewu bez balonu, a nebýt fanda tak bych se i smal.. ale je to spis k placi
Jak je vidět tak Cubarsi dokáže Arauja zastoupit v kritických chvílích :)) A jako bonus gol. To by jsme nebyll my, aby jsme si to sami nezkomplikovali. Škoda, Atleti jsou docela slaboučcí. Yamal dobré kličky, ale nahrávat se pořád ještě nenaučil.
Jako sorry ale tohle je od Cubarsiho naprosto kreténismus. S tímhle at jde doprdele. Měl ho pustit nejspíš by šel z uhlu, možná by to Garcia měl i kdyby to byl gol porad bychom měli větší šanci vyrovnat při plným počtu a ten vocas udělá tohle? Sorry za ten název. Ale Tohle je naprostý zkrat a totalní manták lvl.
Škoda, že obrana jako jediná nám zrovna moc nejde no. Flick a defenzivní styl to nejde moc dohromady. Jak jsem už psal, chce to motat balon okolo Kokeho, ať se vyfauluje.
Tu mate cubarsiho a predtym nez zacnete pisat ze jedna chyba ide o to ze to spravil uz viackrat vo vyradovacke LM doteraz sa nenaucil ze radsej ho necham zakoncit
Pic3 kurva strašne som nasrany... Vyradili nás v COPA DEL REY a teraz nás vydrbu v LM len Cubarsi má nasrane v hlave... Už minulu sezónu to dodrbal teraz zase... Už sa asi ďalšej usatej trofeje nedozijem...
vam to dobre yebe chalani asi ste sa nikdy v sprinte k branke nikoho jemne nedotkli a ten si dal 3 kotrmelce navyse
v tej rychlosti a suboji o loptu ked utocnik je jasne pohyblivejsi tam uz to obranca tazko uhra cisto . ..tieto nenaviatne komentare na chlana co ma 18-19r hra na najvyssej urovni a toto nebol umyselny jasny to je rozdiel keby ho skosi nepoviem ale vam to pekbe yebe ked ho chcete pucovat
boha vy ste dementi daktori??? co zrobil cubarsi??? jak ho fauloval?????!!!! guliano sa mu tam hodil pod nohy...a cubarsi v pohybe mal dat ctrl+alt a delete sam seba ci co??? hlavne ze koke hra co mal byt davno von...a ps zaco ma pedri zltu?? nikde to nikto nepovedal....
fanusikovia uspechu chodte do......ked sa prehrava tak je tu 10000 komentarov a ked v sobotu sme vyhrali dolezity zapas s atletmi tak ledva 10....aspon vidiet mentalitu ludi co su tu....
Boha tak to Simone urobil sikovne... Ale tak mal bežať tak aby si tú nohu o neho nezavadil... Co ti na toto napisat.. Proste zbytočná červená ktorá nás vyradi z ďalších bojov...Hotovo koniec debaty..
ja som tiez ziadny faul nevidel. ani ziadny umysel. guliano vedel co robi a presne jak vincko ci mbappe si siel po faul...ale hlavne ze "fanusikovia" nasi tu budu nakladat na cubarsiho....
No nohu nechaval vzadu, lebo to chcel spracovat.. ta lopta ho inak trafila do zadku takze nebyt faulu, tak mozno ju ani nespracuje.. https://ctrlv.link/...
Škoda tej červenej ale podľa mňa koke pôjde tiež pod sprchy aj keď tam mal byť pred cubarsim.Atletiko nehrá nič a to ma v útoku to najlepšie čo moze mať.Barcelona mala šance nevyužila ale verím že to daju aspoň na remízu.
Fandíme ďalej, aj keď som znechutený z toho, že naši obrancovia zrejme nechápu, že je lepšie dostať gól a neoslabiť tím zbytočným vylúčením. Araujo minule, teraz Cubarsí. SMH
Brát remízu doma, to nemůže snad fanda ani napsat (nehrajeme proti Bayernu) 😁
Ale ne, dufajme, ze nedostanu vyprask a dame remontadu v odvete.
Idealne by mohlo rupnut v bedni aj Kokemu...
2) jeste ze je ten Alvarez takový marný a vůbec ho nepotřebujeme...
když pomineme gol, tak cela akce od pulky od nej, porsd v pohybu apod... od zacatku zápasu sleduju Lewu bez balonu, a nebýt fanda tak bych se i smal.. ale je to spis k placi
LM prostě neumíme, chybí tam nějaká kvalita a Atletiko má proti nám v CL vždy dost kliku.
v tej rychlosti a suboji o loptu ked utocnik je jasne pohyblivejsi tam uz to obranca tazko uhra cisto . ..tieto nenaviatne komentare na chlana co ma 18-19r hra na najvyssej urovni a toto nebol umyselny jasny to je rozdiel keby ho skosi nepoviem ale vam to pekbe yebe ked ho chcete pucovat