Aspoň si čítaš po sebe tie názvy článkov keď už ich cez ai prekladáš? 😀 či len skopirujem, prilepim a čakam, že mi tu ľudia kliknú na reklamy a zaplatia premko? 😀 za tych reklam jak žralokovych spalenych šanci by som čakal nejakú kvalitu :D
Pokud jsem se tě dotkl, že jsem v tom spěchu dal do nadpisu dvakrát slovo Už, tak se hluboce omlouvám. Snad to přežiješ.
AI k překladu ani tvorbě článků nepoužívám. Vzhledem k tomu, že pozápasové vyjádření vždy narychlo sbíráme přímo z live přenosů a nebo z přepisů ze sítí, tak aby tady byla pro vás, čtenáře, co nejrychleji, tak to ani není úplně možné a praktické.
Ale díky za podnětnou zpětnou vazbu. :)))
AndreasGerardi, dosť blbá odpoveď, a je smutné, že dospelý človek rieši kritiku takýmto spôsobom, taký sa v živote nikam neposunie, ako malé decko. Našťastie Johnys je o 5 úrovni vyššie od teba a poskytol relevantnú odpoveď a chybu napravil.
Po tomhle zápase,jsem si bohužel jistej že končíme,Atletiko je letos flickův kryptonit,nedokáže na ně nic vymyslet,hraji co potřebují a my nedokážeme dát ani gól…někdy to prostě nejde a myslim že pro nás to letos končí a opět hořce…
AI k překladu ani tvorbě článků nepoužívám. Vzhledem k tomu, že pozápasové vyjádření vždy narychlo sbíráme přímo z live přenosů a nebo z přepisů ze sítí, tak aby tady byla pro vás, čtenáře, co nejrychleji, tak to ani není úplně možné a praktické.
Ale díky za podnětnou zpětnou vazbu. :)))