Já odborník nejsem, ale za mě to bohužel červená byla taky ..... Vzhledem k dnešnímu trendu. Bylo vidět, že ten mladej psychopat (syn velkýho psychopata) tam Cubarsímu strčil tu nohu úmyslně, ale Cubarsí mu do ní bohužel naběhl a tím ho fauloval. A jelikož byl před Cubarsím, nemohla přijít jiná karta než červená.
Miestni odborníci nespochybňujú červenú kartu Cubarsího. Spochybňujú to, prečo po surovom faule na Yamala nevidel Koké druhú žltú kartu (to bolo ešte pred situáciou s Cubarsím). Spochybňujeme tiež to, prečo sa nepísakala penalta po úmyselnej ruke Pubilla, zároveň mal dostať druhú žltú a červenú. Mnohé fauly Atlética nepotrestané. Tieto situácie ovplyvnili zápas a je to skrátka fakt. Barcelona odohrala solídny zápas, ale hrá sa na góly a ísť do odvety s 0:2 je veľký problém.
pre Roniho, chýba mi tvoj koment na koment ThislsMy. Som na neho zvedavý. Ak si si nevšimol, tak nik nespochybňuje ČK, len ty sa stále v tom páraš! Otravuješ...........
Problém s VAR je že rozhodcovi pustia len zábery v prospech názoru VAR. Krby mu pustili záber ako sa Someone naťahuje dozadu za loptou, tak by to ťažko vyhodnotil ako zamedzenie možnosti skórovať. Veď ten diver nemal ani loptu pod kontrolou, len sa po nej naťahoval.
Za mňa je vôbec otázne či to nebol faul na Cubarsiho. Keď sa naťahujes dopredu za loptou a potknes súpera skôr ako zahráš loptu tak si fauloval ty a nie super teba.
Už som to písal viackrát, že mi chýba pri hráčovi mimo hru nielen postavenie hráčov, ale chýba mi zobrazenie moment prihrávky! Píšem to v prípade Yamala, keď bol zobrazený statický obraz oboch hráčov!
Za mňa je vôbec otázne či to nebol faul na Cubarsiho. Keď sa naťahujes dopredu za loptou a potknes súpera skôr ako zahráš loptu tak si fauloval ty a nie super teba.