Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-09 06:51:16
Nehovoril flick po niektorom zo zapasov ze on nekomentuje rozhodcov?naco nam ne toto dobre?ze teraz budeme vyplakavat co sme real?abo atletico cex vikend?ste sa im smiali tu vsetci ze vyplakavaju a teraz to robime my…este raz si vsetci pozrite cubarsiho cervenu isiel do toho jak bezmozeg ta cervena karta nas zabila, nebol to ani koke ani rashfordove sance…tupota cubarsiho nas zabila
2026-04-09 07:07:15
Včera jsem se rozhodlo, že CL už asi nebudu ani sledovat.

Člověk je pak akorát vyloženě na.ranej a stejně to k ničemu není. Vedení dlouhodobě není schopné podporovat tým potřebnými přestupy.(Hrot a stoper, což se opět včera projevilo) a ta kvalita tam prostě stejně na výhru není. Se šířkou kádru co máme opravdu nemůžeme nahánět všechny soutěže a aby nás to ještě nemorzelo v lize, protože se obávám jak teď o víkendu nastaoupíme do derby, když včera hráči sotva pletli nahama.

Jinak již 11 let čekáme na výhru v CL a vůbec to nevypadá, že by se to mělo v dohledné době změnit.
2026-04-09 08:17:12
Včera v predzápasových komentároch som sa nestačil diviť a potom aj trochu zasmiať. Ako ideme rozbiť Atlético, urobiť si viacgólový náskok do odvety a tam si to už ustrážime a podobne. Neuveriteľné. Keď som napísal, nemajte naivné očakávania, nebudete sklamaní, Atlético je veľký problém a dôležité je neprehrať, bol som napomenutý, že ako môžem takto fandiť. Držal som palce, prial som výhru, ale AM je pre nás najhorší možný súper. To si treba uvedomiť, tento rok máme s nimi skóre z prvých vyraďovacích zápasov 0:6 (0:4 pohár, 0:2 LM), v lige sme utrpeli výhru 2:1 proti ich striedačke a v pohári sme sa hecli a vyhrali doma 3:0, keď už bolo o postupujúcom rozhodnuté.
2026-04-09 09:23:57
Musíme sa s tým vyrovnať. Nič sa s tým nedá robiť. Celý zápas sme boli lepší a to aj v 10-tich a zaslúžili sme si vyhrať no nestalo sa. Už to tak ale je. Ten spôsob používania VAR je ale zvláštny. Niekedy mám pocit, že bez VAR nám bolo lepšie. Kontroverzie boli keď VAR nebol a ešte väčšie sú odkedy je...
2026-04-09 10:08:41
Chlapci viera !!! Postupime. Zmazat dva goly s Atletikom nie je nerealne a ak to niekto dokaze,tak my. Budu pod tlakom,my nie. My uz mozeme len prekvapit v pozitivnom slova zmysle.Oni budu pod tlakom,ze to musia udrzat za kazdu cenu. Ak dame prv gol,zacne rodeo. Bude to o prvom gole.