Nehovoril flick po niektorom zo zapasov ze on nekomentuje rozhodcov?naco nam ne toto dobre?ze teraz budeme vyplakavat co sme real?abo atletico cex vikend?ste sa im smiali tu vsetci ze vyplakavaju a teraz to robime my…este raz si vsetci pozrite cubarsiho cervenu isiel do toho jak bezmozeg ta cervena karta nas zabila, nebol to ani koke ani rashfordove sance…tupota cubarsiho nas zabila
A co měl udělat ty de.ente jako? Měl zmizet nebo zastavit na místě? Kdyby jsi někdy kopl do balonu, tak by jsi věděl, že obránce je v této chvíli může udělat těžko moc inak
Přijde mi že tady pan Roni má extrémně těžký komplex z Cubarsiho. Promiň ale píšeš to asi do 20. příspěvku od včera. My to chápeme! Nemusíš spamovat.
Kdyžtak si to 200x napiš na papír, to fakt pomáhá 😁
Insahn nadavaj svojej matke nie mne…ja ti nenadavam…ne nemal zastavit mal zmenit smer pohybu slebo spomalit a tlacit sa na neho tiesnit ho vies zneprijemnit mu poziciu vies a nie jak vymeteny najjednoduchsie a najlahsie ho prekrizovat a faulovat, ale vidno ze sa nerozumies
Cule90 ja vyplakavam ze on vyplakava?ja som len poukazal na nieco co hovoril s teraz robi ine chlapce moj ale chapem chcel si byt zaujimavy tak si napisal si myslis velmi zaujimavu vec🤣🤣
ihsahn s ronim nesuhlasim, ale ty pal do pecka s hentakymi recami. je tu ceskoslovenska komunita, nikto si tu do naroda nekydal. kukni sa na svojho prezidenta a sklapni.
Ihsahn, nesúhlasiť môžeš, ale to, čo tu predvádzaš (na slovenskej stránke, mimochodom), je hanba. Za to tvoje urážanie používateľov, ale aj politické komentáre, by sa mal dostať okamžitý ban.
Roni: a ty tu vyplakavas v kazdom clanku, ze za vsetko moze cubarsi...keby sme dali tie ciste sance, keby koke nedohral, keby nam odpiskal jasnu penaltu...keby, ale je toho viac a nie len cubarsi. co mas proti cubarsimu huh???
Včera jsem se rozhodlo, že CL už asi nebudu ani sledovat.
Člověk je pak akorát vyloženě na.ranej a stejně to k ničemu není. Vedení dlouhodobě není schopné podporovat tým potřebnými přestupy.(Hrot a stoper, což se opět včera projevilo) a ta kvalita tam prostě stejně na výhru není. Se šířkou kádru co máme opravdu nemůžeme nahánět všechny soutěže a aby nás to ještě nemorzelo v lize, protože se obávám jak teď o víkendu nastaoupíme do derby, když včera hráči sotva pletli nahama.
Jinak již 11 let čekáme na výhru v CL a vůbec to nevypadá, že by se to mělo v dohledné době změnit.
Ja som po tom zapase tiez stale nasrany, ale tak tragicky by som nasu hru nebral, prave naopak. Ani nahodou som necakal taky dominantny vykon nad ATM, aj v 10 sme boli lepsi a vytvorili si viac sanci, a to sme hrali bez viacerych opor. Rozdiel urobila efektivita a cervena, samotna hra bola z nasej strany velmi dobra, mozme sa bavit o detailoch ako nevylucenie Kokeho, Pubilla, penalta po ruke atd a nebude to uz k nicomu, ale taketo detaily rozhoduju, specialne v LM a proti timom, ktore hraju defenzivne. Jedine, s cim moze byt ATM po vcerajsku spokojne je vysledok. My si bohuzial musime uvedomit, ze taketo chyby nas zo sutaze vyradia, ale nasa reakcia po Cubarsiho vyluceni je na 10 z 10. Tento tim nebude prehravat vecne, su to dost dolezite skusenosti. Ked si pomyslim, ze Kroos s Modricom a Casemirom museli pockat na odchod generacie Messiho, kym sa o nich zacalo hovorit ako o legendach a zacali vyhravat, tiez sa museli dlhe roky prizerat, ako si ich Messi a spol. mazu na chleba, no neskor to zuzitkovali.
Cule90: 11 let a ani náznak toho, že by se mělo něco měnit. Dělají se pořád stejné chyby a vedení je naprosto neschopné ten tým nějak posilnit..... Co do keců, tak tam je samozřejmě Laporta nejlepší :D
11 let je dlha doba, ale ja pocitam len posledne 2 roky pod Flickom, kedy sme realne konkurencieschopni:D roky pred tym bola priorita skor zachranit klub, dokonca aj Messi svoje posledne roky u nas mal okolo seba taky tim, s ktorym by podla mna nevyhral ani europsku ligu. Poslednu LM sme realne mali vyhrat v rok, kedy nas vyradil Lpool, ale od tej doby sme sa nerovnali najlepsim v Europe.
No ani Flick tady nebude věčně, bohužel. S tímhle vedením a psychikou některých hráčů se výhra v téhle soutěži dá očekávat jen minimálně. Řekl bych dokonce, že naše výkony v LM pod Flickem padají s tím jestli hraje Raphinha. Ta statistika bez něj je opravdu tragická v LM a to taky asi o něčem vypovídá.
ja som za vcerajsok na nas hrdy. vobec niesom nasrany, ba naopak. zarezal nas rozhodca a nasa neefektivitaa v zakonceni...inac ligy sa stale obavam aj ja, lebo stale je tam el classico a teraz nas kazda strata moze stat nervy...
ihsahn: dlho trvalo a to este ani neskoncilo, kym sme sa dostali/dostaneme z fin. sraciek. a jakze sme 11r neboli blizko LM? v 19 sme ju mali vyhrat, ale sme sa u nich totalne zosypali, a to hrali daleko skusenejsi hraci. a minuly rok nas od finale delili 2 minuty. cize jak blizko este chces byt?
Včera v predzápasových komentároch som sa nestačil diviť a potom aj trochu zasmiať. Ako ideme rozbiť Atlético, urobiť si viacgólový náskok do odvety a tam si to už ustrážime a podobne. Neuveriteľné. Keď som napísal, nemajte naivné očakávania, nebudete sklamaní, Atlético je veľký problém a dôležité je neprehrať, bol som napomenutý, že ako môžem takto fandiť. Držal som palce, prial som výhru, ale AM je pre nás najhorší možný súper. To si treba uvedomiť, tento rok máme s nimi skóre z prvých vyraďovacích zápasov 0:6 (0:4 pohár, 0:2 LM), v lige sme utrpeli výhru 2:1 proti ich striedačke a v pohári sme sa hecli a vyhrali doma 3:0, keď už bolo o postupujúcom rozhodnuté.
Musíme sa s tým vyrovnať. Nič sa s tým nedá robiť. Celý zápas sme boli lepší a to aj v 10-tich a zaslúžili sme si vyhrať no nestalo sa. Už to tak ale je. Ten spôsob používania VAR je ale zvláštny. Niekedy mám pocit, že bez VAR nám bolo lepšie. Kontroverzie boli keď VAR nebol a ešte väčšie sú odkedy je...
Chlapci viera !!! Postupime. Zmazat dva goly s Atletikom nie je nerealne a ak to niekto dokaze,tak my. Budu pod tlakom,my nie. My uz mozeme len prekvapit v pozitivnom slova zmysle.Oni budu pod tlakom,ze to musia udrzat za kazdu cenu. Ak dame prv gol,zacne rodeo. Bude to o prvom gole.
Kdyžtak si to 200x napiš na papír, to fakt pomáhá 😁
Člověk je pak akorát vyloženě na.ranej a stejně to k ničemu není. Vedení dlouhodobě není schopné podporovat tým potřebnými přestupy.(Hrot a stoper, což se opět včera projevilo) a ta kvalita tam prostě stejně na výhru není. Se šířkou kádru co máme opravdu nemůžeme nahánět všechny soutěže a aby nás to ještě nemorzelo v lize, protože se obávám jak teď o víkendu nastaoupíme do derby, když včera hráči sotva pletli nahama.
Jinak již 11 let čekáme na výhru v CL a vůbec to nevypadá, že by se to mělo v dohledné době změnit.