Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-09 11:08:02
Žiaľ je to krutá realita túto sezónu.Muzstvo potrebuje nových hráčov ktorý budú hladný po góloch a budú podporovať či Yamala alebo raphinu.Vcera som to písal po prvom polčase že atletiko malo to naj v útoku a nepredviedli nič ale aj tak vyhrali.Ale zoberme si to aj tak že v ďalšom kole bude čakať asi psg a pri ich forme nemá šancu ani Barcelona ani Atletico.
2026-04-09 11:19:04
Naprosto souhlasím ,Lewa byl vynikající fotbalista ,ale čas nelze zastavit a teď ho také vidím už dlouho jako obrovskou překážku a v podstatě hrajeme o hráče míň. Moc by se mi líbil hráč typu Olise - nevím jak se to píše ,ale viděl jsem ho v uterý za Bayern. Prostě někdo ,kdo je rychlý umí udělat kličku obejit dva tri hrace nahrat vystrelit dát gol.
2026-04-09 11:22:34
Arsenal, pavouk je daný...
kluc Premium
2026-04-09 11:24:52
No útok v lete musí prejsť veľkou prestavbou... istota je len Yamal a Raphinha...
2026-04-09 12:03:16
Podľa mňa ani nie veľkou prestavbou..ako píše Labrie- potrebujeme kladivo do šestnástky ktoré premení šance
2026-04-09 12:35:14
Kde sú tí hejteri, ktorí na mňa útočili keď som hru Lewu v minulom i tomto roku porovnal tak, že Barca s Lewom v zostave hrá o jedného hráča menej..........?
2026-04-09 12:45:38
Včera sa až veľmi okato ukázalo ako veľmi nutne potrebujeme čistú deviatku a ľavonohého stredného obrancu na pozíciu stopéra. Lewandoeski a Ferran sú doslova na odpis. Počas celého zápasu neviem či sa obaja spolu dohromady dotkli lopty trikrát-štyrikrát. Martin na pozícii stopéra nemá svoji kvalitu ani opodstatnenie. Pri druhom góle bránil Shorlota tak, že bol za jeho chrbtom, hoci center šiel z ľavej strany a tým pádom mal Shorlot bližšie k lopte. V takomto prípade má byť obranca pred útočníkom, aby zabránil dostať sa mu k lopte, čo on neurobil. Martin už vo viacerých zápasoch bránil takto netakticky, z čoho sme inkasovali góly. Martin môže hrať tak na ľavej obrane a aj tam je veľmi neistý.
2026-04-09 17:12:09
V predu to bolo úplne bezzubé, nemal kto dať gól, nikto neurobil ten malý rozdiel, Rashford sa snažil ale zakončenie nič, jediný bol hádam Cancelo a to je teda dosť zle keďže s útokom sa snaží pohnúť obranca. Včera to bolo veľmi do očí bijúce, proste nemal kto s kým dokončiť úspešne akciu. Škoda toho lebo to bolo hrateľné