Lukáš, rozhodol si sa neprijímať špinavé peniaze z tipovania, mohol by si sa rozhodnúť neprijímať ani špinavé, urážlivé slová ako tieto tu, pravdepodobne "z druhého tábora". Prečo? Lebo túto stránku pozerajú a sledujú aj deti. Načo takéto bláznivé slová o niekom? Bieda, Miroslav18...
To ti tu vadí, hej? Že vyjadrím svoj názor a mám k tomu určité dôvody, aj uvediem príklad, napríklad Liga majstrov. Tento skoro 38-ročný pán bol úplne stratený, svoje si už zažil a jeho vek už je nevhodný, aby bol v základe. Tak som si vyjadril svoj názor, lebo pán prezident tiež nie je normálny, ak ponúkne zmluvu takýmto hráčom namiesto toho, aby hľadal zdroje, financie a kúpil tú konečne sľubovanú "9". A keď sme už pri tom, že je to nevhodné a vyplakávaš sa tu adminovi, tak choď na TikTok, Instagram, Facebook a kopu iných platforiem a sťažuj sa aj tam, lebo podľa mňa tie deti, čo si spomínal, tam chodia o 99 % viac ako tu a sú tam o 100 % viac zlých vecí ako ten jeden názor. Tak mi tu nevyplakávaj, nekomentuj, keď sa ti to nepáči.
Ja som tiez za to aby ostal ak bude ochotny za nizsiu sumu, predsa len musi chapat ze vo svojom veku uz nemoze brat taky balik ak na nom nestoji cely tym ale stale je to kvalita na lavicku a poharove zapasy
To moc drobné nebudú...