Ferran by sa hlavne mal krotit co sa tyka tych gest a aj vyhlaseni…ako utocnik mlcal 14 stretnuti a po 2 goloch proti espanyolu uz ma velkohube vyhlasenia…ked vystriela postup proti atleticu potom to bude okej
aj Alv arez si pomlčal dosť veľa zápasov a stále ho sem ťahajú za tráky..
a ešte by bolo dobre pozžrieť sa na minutáž a počet gólov - a bude to o niečom inom...
maryann ale pozri sa na alvareza celkovo na jeho hru ved to musis vidiet ze je ovela kompletnejsi vsestrannejsi utocnik…navyse striela dolezite goly ako napriklad proti nam…
Já zcela vyjímečně nebudu s Lukášem souhlasit. I přesto, že oba hroťáci jsou nebo byli zcela mimo formu, Ferran zahrál v sobotu výborně a měl by dostat přednost. Už jen z toho důvodu, že pro tým je mnohem platnější i když góly nedává. S Lewandowskim je to jako hrát od začátku v oslabení .....
Absolútne nesuhlásim s Lukášem. V prvom rade by som nenazval tragický Espanyol. Prakticky do 87 min sme sa obávali o výsledok. V druhom rade aj keď sú obaja útočníci absolútne tragický ale za mňa by som dal hrať Ferrana, a to iba kvoli tomu, že je omnoho platnejší v hre bez lopty. S loptou je to tragédia u oboch. Plus další faktor je, že Lewa nemá šancu vydržať 90+ min a v tom prípade by som si ho šetril na záverečný tlak.
a ešte by bolo dobre pozžrieť sa na minutáž a počet gólov - a bude to o niečom inom...