Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-12 21:49:58
Záleží kdo nastoupí z těch dvou. Za mě Ferran i když ani jeden není optimální řešení.
2026-04-12 23:20:03
Ferran by sa hlavne mal krotit co sa tyka tych gest a aj vyhlaseni…ako utocnik mlcal 14 stretnuti a po 2 goloch proti espanyolu uz ma velkohube vyhlasenia…ked vystriela postup proti atleticu potom to bude okej
2026-04-13 07:36:23
Já zcela vyjímečně nebudu s Lukášem souhlasit. I přesto, že oba hroťáci jsou nebo byli zcela mimo formu, Ferran zahrál v sobotu výborně a měl by dostat přednost. Už jen z toho důvodu, že pro tým je mnohem platnější i když góly nedává. S Lewandowskim je to jako hrát od začátku v oslabení .....
2026-04-13 09:04:07
Absolútne nesuhlásim s Lukášem. V prvom rade by som nenazval tragický Espanyol. Prakticky do 87 min sme sa obávali o výsledok. V druhom rade aj keď sú obaja útočníci absolútne tragický ale za mňa by som dal hrať Ferrana, a to iba kvoli tomu, že je omnoho platnejší v hre bez lopty. S loptou je to tragédia u oboch. Plus další faktor je, že Lewa nemá šancu vydržať 90+ min a v tom prípade by som si ho šetril na záverečný tlak.