Remontada nie je nereálna, ale bude to ozaj ťažké a naši hráči budú musieť od začiatku naozaj vydať zo seba všetko. Poznáme štýl Atletica, bude to okopávanie, provokácie, zdržovanie a formácia 9-0-1.
Ja našim hráčom verím, nielen preto, že každý z nich dokáže streliť gól, ale hlavne každý z nich dýcha pre barcelonský znak. Napriek tomu to bude obrovská záťaž na psychiku, lebo okrem vyššie spomínaných faktorov bude mať každý v hlave nielen dorovnať manko, ale hlavne neinkasovať a tu vzniká riziko červenej karty. Ale dnes bude najdôležitejšia efektivita, pretože šance si vieme vždy vytvoriť a keby ich premieňame aspoň spolovice, dnes by sme sa o remontade nemuseli baviť. Veľmi by nám zahralo do karát, keby chytal nerozchytaný Oblak po zranení.
A ešte moje zbožné prianie :D Keďže potrebujeme moment prekvapenia, dnes by som zálohu minimálne na 1. polčas poskladal Gavi-Frenkie ako CDM, Pedri ako CAM a Olmo ako falošná deviatka. V španielskej repre to tam Pedrimu šlape a ak by bol bližšie k Laminemu, tak tie kombinácie by boli smrteľné.
Nebol náhodou Raphinha súčasťou tímu pri remontáde na 4:2? Nechcem vám brať ilúzie, ale s veľkou pravdepodobnosťou sa nám to nepodarí. Pokiaľ by sme ale uspeli, budem veľmi, veľmi rád. Z môjho hľadiska 20% nádej.
Broski, minulú sezónu keď sme vypadli v semifinále, som mal normálne depku. Odvtedy sa mi narodil syn a viem, že toto sú s prepáčením treťoradé blbosti. Ak mám ostať v noci hore (- ako takto, som si zvykol na vypnutie o 20:30 - a pozrieť zápas, nech aspoň niečo hrajú :) )
Dnes sa nebojim, ze by sme to neubehali alebo neupressovali, vacsia motivacia uz neexistuje. Ale nas mlady tim bude pod takou naplaveninou adrenalinu, ze z toho moze byt jedine golova prestrelka alebo skora cervena karta. Snad to ostane otvorene do konca zapasu a fanusikovia si to uziju.
Myslim si ze bude velmi dolezote strelit prvy gol do 30 tej minúty. Potom atletico znervoznie a bude to hrať v nas prospech. Aj ked dnes dajú taky beton ktorý este v zivote nebol podľa mna
Já nevím, ale ze všech článků to vypadá jak kdybychom měli obracet ze stavu 0:4 a musel by se stát zázrak k postupu. Po 1. zápase je to "jen" 0:2. Úplně zbytečně se z toho děla skoro neřešitelná situace v LM.
Toť můj názor.
Atlético Madrid neprehralo domáci zápas vyraďovacej fázy Ligy majstrov od roku 1997.
Barcelona nikdy neotočila dvojzápas v LM po domácej prehre 0:2
Simeone vyradil Barcelonu v LM už:
2014 (štvrťfinále)
2016 (štvrťfinále)
Ja našim hráčom verím, nielen preto, že každý z nich dokáže streliť gól, ale hlavne každý z nich dýcha pre barcelonský znak. Napriek tomu to bude obrovská záťaž na psychiku, lebo okrem vyššie spomínaných faktorov bude mať každý v hlave nielen dorovnať manko, ale hlavne neinkasovať a tu vzniká riziko červenej karty. Ale dnes bude najdôležitejšia efektivita, pretože šance si vieme vždy vytvoriť a keby ich premieňame aspoň spolovice, dnes by sme sa o remontade nemuseli baviť. Veľmi by nám zahralo do karát, keby chytal nerozchytaný Oblak po zranení.
A ešte moje zbožné prianie :D Keďže potrebujeme moment prekvapenia, dnes by som zálohu minimálne na 1. polčas poskladal Gavi-Frenkie ako CDM, Pedri ako CAM a Olmo ako falošná deviatka. V španielskej repre to tam Pedrimu šlape a ak by bol bližšie k Laminemu, tak tie kombinácie by boli smrteľné.
budúci rok bude lepší aj v LM
Toť můj názor.
Atlético Madrid neprehralo domáci zápas vyraďovacej fázy Ligy majstrov od roku 1997.
Barcelona nikdy neotočila dvojzápas v LM po domácej prehre 0:2
Simeone vyradil Barcelonu v LM už:
2014 (štvrťfinále)
2016 (štvrťfinále)
Takže myslim, že je čas na odplatu.