Věřím že to můžeme zvládnout, pokud se nám podaří v první půlce dostat do vedení bude to otevřené. Taky bude důležité jak Atleticu projde jeho špinavá hra.
Stát se může cokoliv a já bych si moc přál zázračný večer pro Barcu. Jsem ale spíš spektický. Neočekávám takový totální výkon jako v odvetě CdR, hrát absolutní fotbal nahoru dolu, ždímat ze sebe a ze všeho 110 % a přitom za to ničím nepykat vzadu. To bylo něco naprosto mimořádného, co se nedá tak snadno zopakovat. Kromě toho Atleti se tím určitě poučili, ani 4-gólový náskok nemusí být dost na to, aby se jen zaparkovali na vápně. Čekám od nich zápas, ve kterém zkombinují totální defenzivu s občasnou nebezpečností 1. utkání CdR, s využitím všech možných (a snad i nemožných) prostředků k dosažení cíle. Bude to smrdět inkasovanou brankou a/nebo kartami. Romantické scénáře spíš neočekávám. Kéž bych se mýlil!!!
Takhle jsem si to vnitřně nastavil, abych nebyl zklamaný (připrav se na nejhorší, zkus věřit v nejlepší). Budu fandit, zápas si užiju a budu spokojený, když předvedeme výkon hodný čtvrtfinále LM.
Takhle jsem si to vnitřně nastavil, abych nebyl zklamaný (připrav se na nejhorší, zkus věřit v nejlepší). Budu fandit, zápas si užiju a budu spokojený, když předvedeme výkon hodný čtvrtfinále LM.