Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-15 06:08:18
Tohle bolí, takhle slabé Atletico už jen tak nepotkáme. Ale dokud budeme hrát takto "hloupý" fotbal, tak bohužel na vítězství v LM můžeme zapomenout.
2026-04-15 06:15:44
Za mě už nám Hansi nemá co dát,jeho systém všechny lepší kluby načetli a borec bohužel už nic jiného nevymysli,takže pokud mame vyhrál LM tak s někým jiným …
2026-04-15 06:18:38
Nejlepší:
+ fantastický výkon týmu
+ Lamine Yamal
+ Ferran, Gavi, Fermin, Joan Garcia

Nejhorší:
- jakékoliv střídání mohlo tým jen těžce oslabit, což se do puntíku potvrdilo
- efektivita v zakončení: těch šancí bylo mnohem víc než je uvedeno v tomto článku
2026-04-15 06:24:32
Píšem svoje dojmy radšej dnes ráno, lebo keby som to urobil po zápase, bolo by to jednoducho vulgárne. 1. Prvý polčas bol z našej strany geniálny. Dokonca aj napriek inkasovanému gólu, u ktorého si myslím, že s trochou šťastia ho mohol García ovplyvniť. Ak ste si všimli, tesne predtým ako Lookman vystrelil, Joan trochu zadrobčil nohami a spomalil, keby išiel priamo bez spomalenia pred neho, znížil by uhol a mohol sa strely dotknúť/tečovať/vyraziť. Nevadí toto nebol rozhodujúci moment. 2. Yamal fantastický, tak ako väčšinou, ale minimálne v 2 prípadoch mohol nahrávať Olmovi do voľného priestoru do šance, často sebčil. 3. Absentuje strieľanie spoza šestnástky a nejaký nečakaný signál pri štandardkách, včera boli centre z rohov katastrofálne. 4. Piata červená karta pod Flickom, neuveriteľné, toto nás vo vyraďovačkách zareže vždy. 5. Rozhodol som sa, že končím s čítaním predzápasových komentárov. Tie drísty (už aj počas pohára) o tom, ako ideme Atlético rozbiť ma dvíhajú zo stoličky. ATM nás vylialo z LM trikrát po sebe, vyprevadilo nás z pohára, je to svojím štýlom najhorší možný súper. Trocha pokory a menej naivity.
2026-04-15 07:45:19
najlepsie - idealny zaciatok, ale opät naivita a goly dostavame ako cez kopirak. stacilo to zavret a uhrat 2:0 do polcasu. v druhom polcase uz pedri a olmo tahali nohy. striedania mali prist ovela skor. najmä araujo v 88min je vysmech. za mna prekaucovane.
2026-04-15 08:00:43
Včera byl naprosto fantastický Ferran.Ale jako fakt.Skvele rozehrával,neztrácel a navíc se dostával do šancí.Asistence a gól naprosto zasloužené.
2026-04-15 08:01:47
Uz ked nastupil Lewa, som tusil ze nepostupime.
2026-04-15 08:14:50
Tak do budúcej sezóne určite musíme zlepšiť efektivitu a obranu a urobiť rozhodnutie čo ďalej s Lewom a Rashom. Lewandovski na to už nemá u nás. A Rashford i keď sa zo začiatku pôsobenia u nás javil ako super možnosť, teraz od zápasu k zápasu to začína byť slabšie a slabšie.