Už na další LM čekáme 11 let a začíná to být trapné....
Bohužel jsme tenhle dvojzápas ztratili v prvním zápase zbytečným vyloučením. Včera výkon naopak do 60 minuty parádní a Fermín měl v tom prvním poločase zvyšovat na 0:3 a mohla být pohoda. Po tom odvolaném gólu Ferrana na 1:3 to vypadalo, že prostě došli síly.......
Myslím, že i tenhle dvojzápas jasně ukázal co nás limituje a to pozice Stopera a hrota. Tady prostě potřebujeme Top hráče a s nimi můžeme hrát v dalších sezónách o všechno. Pokud ale nepřijdou a Laporta bude zase lhát, tak se můžeme i další sezóně s LM rozloučit............(zbytek kádr je hodně mladý, takže tam výkonost ještě poroste)
Hlavně dotáhnout aspoň tu ligu, ať se sezńa může brát aspoň jako úspěšná a nedopadne to ještě ostudou.
Keby sme si pustili hajlajty zahodenych sanci z tohto dvojzapasu, tak by sme uz neriesili rozhodcov ani redky. Ani Bastoni by tu vela nezmohol, redky dostali postupne Araujo, Cubarsi, Eric...je to dane stylom, akym hrajeme a tento styl je postaveny na tom, ze hraci, ktori sa ocitnu sami pred brankarom si musia urobit svoju robotu a premenit to na gol. Kritizuje sa lahko a na vcerajsok sa tak rychlo nezabudne, ale buducnost s tymito hracmi je ziariva, mame skveleho trenera, staci priviezt par hracov a pockat kym sa tieto skusenosti zuzitkuju.
nenazýval bych to trapasem. Vem si, každý jeden tým chce tu soutěž vyhrát. Každý. A rozhodně to nejsou nějaké týmy z horní dolní, často ty týmy mají lepší rozpočet než my, často mají dražší hráče. A i týmy co mají soupisku trošku horší to chtějí vyhrát a ta motivace je tam obří, stejně jako u nás, možná někdy u těch outsiderů i vyšší, favority mají větší tlak, oni můžou jen překvapovat.
Takže když si to shrneš, tak ta šance vyhrát ligu mistrů při tom množství kvality je velmi nízká. Je to něco jako když si vezmeš 16 kostek a vsadíš na jednu specifickou, že na ní padne nejvyšší číslo, a když padne na více kostkách nejvyšší číslo, tak musíš s nima ten proces opakovat (prodloužení).
Pises ako keby vyhravat LM kazdy druhy rok bol nejaky standard ano real ju vyhral 5x za 10 rokov ci ako ale kolko krat ju vyhral za 10 rokov psg bayern liverpool arsenal city ? To nieje la liga kde superime o titul s 1 sem tam z 2 timami ked atleticu vyjde sezona
Hej este by som dodal, ze real povyhraval tie trofeje LM so Zidanom a Ancelottim v dobe ked ta konkurencia v Europe nebola ani zdaleka taka nabušená ako dnes. Posledne roky tu trofej mozu prakticky vyhrat real, Barcelona, PSG, Bayern, Arsenal, ManCity, Liverpool alebo Inter a zavisi hlavne na forme, zraneniach, detailoch v zapase. Ovela vyrovnanejsie timy.
Jsem na náš tým hrdý! Pokud bychom proměnili alespoň 1/4 šancí, mohli jsme v klidu postoupit a Atleti y odjeli z obou zápasů s debaklem. Bohužel, nepovedlo se. Limituje nás šířka kádru a zejména ztráry klíčových RAPHI a BERNALA nám zlomily vaz.
Ale i přes to, takhle mladý tým plný odchovanců na téhle úrovni je sen. Doufám, že přijdou i další.
A hlavně na posty jak píše Ihsahn. Lewandowski u nás pokračoval nemůže a stoper nejvyšší kvality by se taky hodil.
Jj suhlasim. Ten Rashford na kridle je tiez otazny, skvely utocnik, ale do nasho systemu neviem. Lookman dostal loptu a okamzite isiel 1na1 s Koundem, niekedy to vyslo niekedy nie, v zapasoch proti nam odohra vacsinou cca 60 min, ale zakazdym si urobi svoju robotu. Rashford mozno vcera nechcel stracat loptu, ale nepreukazal ani odvahu obist protihraca a aj v inych zapasoch ma problem obist obrancu. Na kridle potrebujeme hraca, ktory nielenze je schopny pustat sa do subojov, ale naviaze na seba aj hraca naviac. Prachy na stopera, hrot a kridelnika toto leto urcite nebudu, takze som zvedavy ako to zas polepime. Za nas vcerajsi futbal som nesmiene rad, hrali sme neskutocne a v LM budeme jednoznacne chybat. Atleti maju jednoznacne sancu postupit dalej. V dvojzapase s nami je vidiet, z dosiahli svoj strop a musia mat na svojej strane aj stastie (t.j. zahodene tutovky supera), ale maju siroky kader, skusenych hracov a na ligu sa uz mozu vytoto, narozdiel od Arsenalu, ktoremu klasicky dochadza para v zavere sezony.
Oni mají široký kádr z jednoho prostýho důvodu - jejich styl a systém se zakládá na jiných honotách než náš. Oni jsou banda provokujících kopáčů, dělníků, válečníků a simulantů - oni nepotřebují fotbalisty. Pak vymění použitý kus za kus a nikde se to nepromítne. Kdyby jsme měli alespoň jednoho střelce jako býval Lewa před 5ti lety, vyhráli bysme 6:1 už první zápas a tohle by se nestalo.
hoyer11 asi by to chcelo aj trochu rešpektu k súperovi... áno hrajú inak a majú iné typy hráčov ale taký je futbal a v tom je aj jeho čaro.... včera som nevidel od nich žiadne špinavé zákroky za čiarov, zbytočné provokácie....
to Barcelona tu vyplakáva na rozhodcu, výšku a uhoľ trávy a podobné veci načom by sme sa smiali ak by to robil Real Madrid TV - tu to robia Barcelonský funkcionári a hráči a príde nám to v pohode?
Včerajší zápas ukázal v plnej nahote stav, v akom sa Barca nachádza. Fantastický prvý polčas, ale nepremenené šance nám na konci zápasu chýbali. Po druhé, ak obrana nie je schopná uhrať v takomto zápase nulu, tak nemáme šancu vyrovnať sa špičkovým mužstvám. a nakoniec, kvalita náhradníkov na našej strane a na strane Atletika. V tomto enormný rozdiel. Lewa neviditeľný, Rasford podobne. Sorlot prevrátil v druhom polčase úroveň hry na stranu Atlétov, podobne i ostatní náhradníci Atletika.
Obranu by som úplne nehejtil. Uhrať 0 v LM na súperovom ihrisku. Ehm ktorý tím to vždy dokáže? Zápas nám podľa mňa prehral útok - nedali sme dostatočný počet gólov - šance sme mali. Chcelo to viac rozvahy a niektoré situácie riešiť s väčším pokojom. Avšak hráči dospievajú a učia sa ak Yamal spraví podobný progres ako medzi minulou a touto sezonou tak budúcú sezonu môže byť z neho už aj strelec. LM je najťažšia súťaž a rozhodujú v nej maličkosti. V lige máš šancu na opravu. LM trestá každé zaváhanie!
Áno, určite aj pod Xavim sme viac krát uhrali zápas s 0, ale nemyslím že sme boli lepší alebo silnejší. Flick hrá totálny futbal čo prináša radosť fanúšikom a aj výsledky.
To že dostávame "rovnaké" góly je pravda, ale zamysli sa nad tým takto. Všetci vedia čo hráme a Atletico dalo 1 taký gól. Keby to bolo také jednoduché a obrana nestála za nič prečo by nám nedali 5-6 takých istých gólov v zápase?
Tak nic pockame dalsi rok ved oni sa zlepsia, a ked zase budeme hrat pelny futbal tak potom pride hlupa cervena mozno pre istotu aj 2 s potom zase budeme pocuvat ved zlepsime sa o rok zase…s takymto stylom LM nevyhrame vy si myslite ze pride stoper ja neviem bastoni a co?zrazu uz ta vysunuta obrana v tych velkych zapasoch nebude prepadavat a oni sa nebudu rutit sami na branu?v kazdom zapase v LM sme aspon raz inkasovali a pozrite sa na tie goly takmer vsetky identicke to iste v lige kolkokrat sme prepadli takym istym sposobom to je o style ako branime a ako riskujeme ziadny prichod svetoveho stopera to nevyriesi mozno v lige to staci ale v LM kde su tie timy takticky vyspele a vedia sa pripravit budme radi ze sme teraz nehrali s parizom/bayernom/arsenalom sz to by ste videli tu horiacu obranu…hrame atraktivny futbal asi aj najkrajsi ale dan zato je ze LM nevyhrame to proste neni realne s takym branenim
Mali sme veľké oči,ešte na víťazstvo v LM nemáme,ďalší by bol Bayern?,Arsenal?Nemôžme sii myslieť,že by sme ich porazili,museli by byť všetci vo forme- cez Raphu,Padriho,Lewu,Ferrana,Koundeho,Baldeho....atď
Z.Zidane vždy vravel- radšej vyhrám La Ligu,ako LM,to je pre mňa cennejšie.... Vyzerá to,že pre Hansiho nie,ale...som rád,že máme našiapnuté na LL.
Nikdo z vedení není schopný přiznat že třeba Bayern a PSG by nás letos sestřelili tak či tak kdyby jsme s nimi měli hrát. To vedení ja také zodpovědné, že nemáme Top Stopera a hrot, což je zcela zásadní na výhru v LM. Na druhou mají ale soustu keců a nesplněných slibů.
Bohužel jsme tenhle dvojzápas ztratili v prvním zápase zbytečným vyloučením. Včera výkon naopak do 60 minuty parádní a Fermín měl v tom prvním poločase zvyšovat na 0:3 a mohla být pohoda. Po tom odvolaném gólu Ferrana na 1:3 to vypadalo, že prostě došli síly.......
Myslím, že i tenhle dvojzápas jasně ukázal co nás limituje a to pozice Stopera a hrota. Tady prostě potřebujeme Top hráče a s nimi můžeme hrát v dalších sezónách o všechno. Pokud ale nepřijdou a Laporta bude zase lhát, tak se můžeme i další sezóně s LM rozloučit............(zbytek kádr je hodně mladý, takže tam výkonost ještě poroste)
Hlavně dotáhnout aspoň tu ligu, ať se sezńa může brát aspoň jako úspěšná a nedopadne to ještě ostudou.
Takže když si to shrneš, tak ta šance vyhrát ligu mistrů při tom množství kvality je velmi nízká. Je to něco jako když si vezmeš 16 kostek a vsadíš na jednu specifickou, že na ní padne nejvyšší číslo, a když padne na více kostkách nejvyšší číslo, tak musíš s nima ten proces opakovat (prodloužení).
Ale i přes to, takhle mladý tým plný odchovanců na téhle úrovni je sen. Doufám, že přijdou i další.
A hlavně na posty jak píše Ihsahn. Lewandowski u nás pokračoval nemůže a stoper nejvyšší kvality by se taky hodil.
Pak vyhrajem s Hansim všechno …
To je můj názor ....
to Barcelona tu vyplakáva na rozhodcu, výšku a uhoľ trávy a podobné veci načom by sme sa smiali ak by to robil Real Madrid TV - tu to robia Barcelonský funkcionári a hráči a príde nám to v pohode?
To že dostávame "rovnaké" góly je pravda, ale zamysli sa nad tým takto. Všetci vedia čo hráme a Atletico dalo 1 taký gól. Keby to bolo také jednoduché a obrana nestála za nič prečo by nám nedali 5-6 takých istých gólov v zápase?
Z.Zidane vždy vravel- radšej vyhrám La Ligu,ako LM,to je pre mňa cennejšie.... Vyzerá to,že pre Hansiho nie,ale...som rád,že máme našiapnuté na LL.