Úplne zaslúžene vypadnutie… kruté ale zaslúžene… dve červené za dva zápasy ako haloo? Nikdy som nenadával na našich hráčov ale v tejto súťaži sú jak banda primitívov bez mozgu… Hansi neviem prečo hral Pedri v lige celých 90minut úplne zbytočne teraz sme ho potrebovali čerstvého… spoliehaním sa na 18 ročného malého čarodejníka nestačí na túto súťaž plus s primitivizmom keď vedieme na ATLETICU za 20 minút 2:0 a my jak duté hlavy ideme napádať a šup otvorené vráta však dajte si gol… však to je na prášky…
Hmm tak sorry vlastne sme mali postúpiť… mužstvo ktoré sa nechá vylúčiť dva zápas po sebe a nevie prepnúť štýl hry keď zmaže dvojgolove manko… hej toto mužstvo si nič ine bohužiaľ nezaslúžilo. Futbal sa hra hlavne hlavou ktorú nevieme používať keď ju najviac treba…ale hej kľudne sa ty aj ďalší vyhovarajte ze Atletico hralo picu( aj hralo aj tak to stačilo :D) a samozrejme na štýl Madridu ROZHODCA NÁS ZAREZAL a buďme na smiech celému svetu jak Madrid…
Chlapci nehadajte sa. Vsetci sme tu sklamani a Kazdy tu vyjadruje svoj nazor a zrejme po svojom a vlastnou davkou emocii. Nenapadajme sa tu jeden druheho....
rozhodca nas zarezal v prvom zapase, v tomto rozhodne nie. Treba si uvedomit, ze napriek vsetkemu to je stale len sport, lopta je gulata, stat sa moze hocico. A sport ma predovsetkym prinasat radost! Ak by malo ist vsetko podla papierovych predpokladov, tak to vlastne nikto ani nemusi pozerat.......
P.S. skuste sa zamysliet, ci by tu bolo tolko hejtov - na rozhodcu, trenerov atd, ak by Fermin a Araujo premenili tie 1000% hlavicky....lopta je proste gulata
Na rozhodcu by som istotne prehru nezvaľoval. Nedivil by som sa keby mal redku aj Gavi či Joan Garcia za to chytenie lopty do rúk na hranici pokutového územia. Áno, prehrali sme si tento zápas sami. Ja nikoho a nič hejtovať nebudem - vyhrať na Metropolitano o dva góly bez pomoci divákov a rozhodcu s Lewom bez formy a zraneným Raphom sme evidentne jednoducho nemali. Snaha sa ale uprieť nedá. Chlapci na ihrisku nechali pľúca a komplet sily, nikto sa myslím neflákal. Trúfam si povedať že atléti majú natrénované pohybom donútiť obráncu vykrižovať natesno zozadu cez nohy útočníka a tam je to potom už len o kontakte a páde. Boli takto pripravení na ofsajdové pasce. A tie brutálne rýchle kontry po krídle v plnom trysku s centrom do pokutového územia priamo do nohy kolegovi detto. To robia furt.
Prehra mrzí ale nevypadli sme po babráckom výkone. Predviedli sme rozhodne divácky atraktívnejší futbal. Na atlétov sa pozerať nedalo bez bolesti očí :-) Každopádne im gratulujem k postupu každopádne si myslím, že na Bayern ani PSG nemajú ani náhodou, cez tieto mančafty prejsť im bude treba oveľa viac šťastia.
Našim ďakujem za predvedenú hru
Xavi_iniesta uplne suhlasim, velke zapasy vyhrava obrana a nie utok a my obranu na LM nemame, a dostat cervenu 2x po sebe tak to musia byt uz naozaj nepoucitelni primitivovia nic v zlom
prepac Roni, ale nie celkom suhlasim. Cubarsi dostal CK za to ze brnkol Simeonemu v plnom sprinte o nohu, ked sa ten natahoval za loptou smerom dozadu.....Garcia zase za jemne postrcenie Sorlotha(ktory tomu dost pridaj samozrejme) rukou, takych kontaktov je v zapase 20.....nepolemizujem o cervenych kartach, polemizujem o slovnom spojeni "nepoucitelni primitivovia". podla mna to vyplynulo z hry, tak neviem preco hejtujes.
a zopakujem to co som pisal vyssie - ak by Fermin a Araujo dali tie jasne hlavicky, co je podla mna v ofenzive rovnaka chyba ako tie defenzivne zakroky, NIKTO by tu nepisal o ziadnych primitivoch, takze by som povedal krotme svoje vasne a nepisme nieco, co sa potom neda vziat spat.
P.S. skuste sa zamysliet, ci by tu bolo tolko hejtov - na rozhodcu, trenerov atd, ak by Fermin a Araujo premenili tie 1000% hlavicky....lopta je proste gulata
Doslovnej souhlas se vsim!!!
Prehra mrzí ale nevypadli sme po babráckom výkone. Predviedli sme rozhodne divácky atraktívnejší futbal. Na atlétov sa pozerať nedalo bez bolesti očí :-) Každopádne im gratulujem k postupu každopádne si myslím, že na Bayern ani PSG nemajú ani náhodou, cez tieto mančafty prejsť im bude treba oveľa viac šťastia.
Našim ďakujem za predvedenú hru