Nebola to az taka kradez…keby harcelona premenila svoje sance tak o rozhodcovi nebude nikto rozpravat…takisto aj garcia mohol byt vyluceny chytil koptu mimo sestnastky…najviac co mi vadi je neodpiskany faul na pedriho pred tou cervenou kartou…ale prosim nepiste sem ze nemala byt cervena vcera alebo ze prvy zapas…ruku na srdce keby ide nas utociaci sam sam na branu alebo by mohol ist a ho niekto strci zozadu tiez by ste volali po cervenej…nevyhovarajme sa na rozhodcov nebudme jak real madrid
No a kradez, udane najlepsi hrac zapasu a nepremeni vylozenu sancu,to iste Araujo a napokon nezmyselne striedanie kde sme hrali vlastne o vyluceneho hraca a aj akoby bol vyluceny Lewa,po Lengletovi najslabsi hrac na ihrisku. Aze v satni je pre muzstvo prinos, to su keci, mnoho hracov si vydychne ked uz bude prec.
Veľkosť hráčov je i tom, že vedia prijať i prehru. Tú včera sme si zapríčinili my sami.............možno 3 zápasy v budúcej LM bude mať Raphinha stopku.....stojí to za to, takto detinsky oslabiť Barcu?
Máš pravdu, toto mal byť len žart, ale Rafa mal pravdu v tom že rozhodovane nebolo úplne fair play.
Dodržali predpisy pre Atletico, tie proušenia čo boli v prospech Barcy neboli potrestané, doslova boli odpustené (Okopávanie Lamina Koké 2x bez žltej, silné sotenie Lamina Normanda v prvom zápase bez úmyslu hrať loptu, Odstrčenie rukami v druhom zápase, Sotenie Ferrana pri góle Lengletom mala byť žltá, Sotenie Olma bol zrazu soft faul, ale keď sotí posledného tak to nie je soft faul, chytenie lopty do ruky po rozohrávke bolo nedorozumenie bez potrestania). Naozaj keď ide o posledného hráča tam môže soft faul zničiť celý zápas, ale keď je to faul v hre tak ich môže byť veľa a každý individuálne je málo na to aby ovplyvnil zápas? Blbosť, súčet menších nepotrestaných faulov, ovplyvní zápas viac ako jeden faul na posledného hráča, skutočnosť však bola vyhodnotená opačne.
Spočítaj si tie chyby rozhodne to boli veci ktoré sú polenami pod nohami ktoré musíš popri vlastných chybách preskakovať. Vlani jasný faul na Martina pred gólom, teraz tieto špinavosti Atletica. Keby aspoň čosi hrali. Jediné čo sa snažili je hrať tvrdo a hádzať sa na zem.
Musso prečo dával nohu hore? lebo inštinktívne šiel po lopte ešte, to je v poriadku? Neovládal svoju nohu. Minule sa rozčuľovali že Martin neovládol nohu keď odkopával loptu. Nie je to dvojitý meter? Nevravím že to bolo na penaltu, ale pre mňa ani Martinova zrušená červená nemala byť červená a pritom viacerí hovoria že mala byť.
Na paci vyborny hrac,mimo mimo je vygumovany,to asi chcel odvratit kritiku na jeho zranenie v bezvyznamnom zapase kde si privodil zranenie a dovolim si tvrdit,kebx nebolo jeho zranenia bol by v zaklede a mohli sme postupit my.takze dakujme v prvom rade hlavne jemu,
Ale súhlasím, že najmä si to chalani prehrali sami, nepremenením šancí. Žiaľ.
Odhliadnuc od výsledku, hrali fantasticky.
Atléti serú na hru, ide im o výsledok.
Potom je otázka o čom je táto liga majstrov keď sa nechráni futbal samotný a píska sa v prospech deštrukcie futbalu?
Malal to byť šou, ale nebola, včera nevyhral futbal.
fkmrk chceš ho dodrbávať za to že hral futbal za nároďák? Ti hrabe? Je úplne jedno aký zápas to bol. Tie reči že o nič nešlo len nahrávajú antifutbalu. Futbal je futbal, je to šou.
Vyhrať Ligu majstrov spôsobom ako Simeone je pre tých, ktorí hrajú pre sošky, nie pre futbal.
Je to ako keď dostaneš v škole jednotku, ale všetko si odpísal. Proste vieš že si podvádzal a nemáš na to, ale ak si chuj, budeš sa chváliť všade že si dostal jednotku a si skvelý žiak.
Samozrejme. Najlepšie je keď výkon rozhodcu hodnotí "nezaujatý" hráč a fanúšik mužstva, ktoré prehrá :)
Veď predsa nášmu mužstvu vždy ubližijú a poškodzujú nás.
FCBCN tu vypísal kopec situácii, kde on videl poškodenie od rozhodcu. Fanúšik Madridu by sem napísal raz taký dlhý zoznam kde rozhodca poškodil ich (videné jeho optikov).
A načo to všetko je?
Tu na fóre sa fanúšikovia smejú s Real TV a potom konajú rovnako.
Ok Luis mas pravdu lamentovať je častokrát zbytočné, ale keď vidíš futbalovú snahu ktorá je "odmenená" pískaním väčšinou proti strane tak to serie.
Málokedy sa sťažujem na rozhodcov, ale tu to bolo dosť jednostranne pískané.
Luis. Ja vôbec nehodnotím výkon rozhodcu. Píšem o článku 11,že keď sa hráč vyjadruje na výkon rozhodcu je potrestaný že diskredituje UEFA.A rozhodca svojím výkonom nie?Veď oni ich nominujú .
FCBCN - nemyslím si včera pískal rozhodca jednostranne. Aj pred týždnom si vie všetky momenty v pohode obhájiť, i keď tam sa mi zdali pochybenia väčšia (hoc na obe strany). Včera tam boli tiež nejaké momenty kde sa dá polemizovať ale to je ľudský faktor - nemal som však pocit že píska jednostranne.
jama - hráč je priamym účastníkom "konfliktu" jeho komentáre sú vždy zaujaté - ja by som komentovanie výkonov rozhodcov nechal len novinárom a športovým komentátorom.
UEFA si musi vyhodnotiť sama daného rozhodcu (a aj to robí a podľa toho ich nasadzuje) - ale sú to len ľudia a ako robia chyby futbalisti tak ich robia aj rozhodcovia. Ešte som nevidel zápas, kde by nebola žiadna chyba (hoc len zle priznaný roh, aut, atd.) + veľa vecí (faul na žltú kartu má pomerne voľný výklad a nedá sa to pískať vždy rovnako), potom sú jasné pravidlá ako včera neuznaný gól Ferrana alebo červená, kde je výklad pomerne nekompromisný.
Luis dobre si to zhrnul súhlasím s tebou, nevidím v tom žiadne spiknutie, len ľudskú chybu.
Ako píšeš my sme si vyslúžili tie striktne chyby a oni prešli cez odpustene chybičky.
Ak by sme boli nielen dobrí ale aj efektívni, nebolo by sa o čom baviť.
Zcela souhlasím s Roni 957 a Jergus1. Je potřeba přijmout prohru a místo obviňování všech okolo, zejména rozhodčích, ve stylu Real Madrid TV , se spíše zamyslet proč v play off LM máme tolik ČK jako všichni ostatní dohromady.. stěžování nás nikam neposune, jenom ztrácíme kredit ….
Alw vieme vsetci , ze v tak tazkych zapasoch ta vysoka obrana prinasa redky a hrame tak stale aj za vyrovnaneho stavu. Trochu sa prisposobit a hrat ucelne .
A najlepsich hracov treba posetrit pred takymto zapasom . Raphinha tiez nemusi na priatelskom zapase za repre sa pretrhnut ked bol po zraneni pretoze chybal.
A u raphu sa mi viac nepacilo to ako pred zapasom ukazoval fanusikom ze pojdu domov
Keby Raphina nešiel v každom zápase na 110% nebol by to Raphinha. A obviňovať ho z toho že sa zranil pri reprezentácii Brazílie - je hodne úsmevné. Pre Brazilcov je repre všetko.
Proste tam chybal. Ja chapem repre , ale islo o priatelske a on uz predtym bol zraneny . A nehovorim ze nema ist na 110% . Ale mohol sa dat dokopy na nadchadzujece najdolezitejsie zapasy lm a aj wc . Ale jasne keby vedel ze sa opat zrani nesiel by hral , bola to len nestastna nahoda ale zamrzi to . Verim ze s nim by sme to dali
Áno, s ním je Barcelona silnejšia a aj pressing funguje lepšie aj offenzíva. Ale zranenia k športu patria. Minulý rok mala Barcelona na zranenia šťastie (a aj vďaka tomu dosiahla čo dosiahla) tento rok to už také veselé nebolo. A mužstvo (každé) to zasiahne.
Tiež si myslím že ak by hral dvojzápas by dopadol inak.
A čo je to sloboda slova? Ak si myslíš že to znamená že si každý môže hovoriť čo chce, tak ťa možno sklamem, ale to sloboda slova nie je. Sloboda slova, zahŕňa aj rešpektovanie práv iných. A v slovách Raphinhu tento rešpekt voči rozhodcovi chýba. Naozaj ak sa človek pozrie na utorňajší zápas nezaujatou optikou tak je len veľmi málo, čo sa dá rozhodcovi vytknúť.
Ano ale tak isto mozes povedat svoj nazor na situaciu. Tak isto v demokracii mozes povedat ze vlada je na nic a zla a robi zle rozhodnutia. Je to porusenie ich prav? No nie je.
No to sú hrušky a jablká (trošku), aspoň pre mňa. Keď už si dal príklad s vládou. Tak napríklad mne sa nepáči, keď vláda rozporuje a komentuje rozhodnutia súdov. Súdna moc je oddelená od výkonnej. Za druhé vláda je verejná a zastupuje ľud. Rozhodcu na zápas si predsa nevolíš. Tých rozdieľov je príliš veľa aby tvoje prirovnanie dávalo zmysel (v detaile).
Ale radšej späť k futbalu. Kritika rozhodcov k ničomu neprospieva. Ničomu nepomáha. Na tých ľúdí (ono sú to ľudia) len vytvára väčší tlak - z tlaku sú väčšie chyby.
Je to nastavené tak že sú komisie, ktoré posudzujú výkony rozhodcov, podľa toho sa robia nominácie atd. atd.
Ale každý rozhodca robí chyby, nemyslím že nájdeš zápas (hlave zo súšastnými modernými technologiami) kde by rozhodca nespravil chybu. Dnes si vieš všetko pozrieť z viacerých uhlov. Rozhodca sa väčšinou rozhoduje v okamihu (nechceme aby všetko konzultoval s VAR) a niektoré veci sú stále na jeho posúdení (žlta karta atd.) ak nevidím zjavný úmysel uškodiť (to jest pre mňa vyslovene do neba bijúce zlé rozhodnutie, ktoré sa nedá nijako obhájiť) snažím sa to brať ako to je a nad rozhodcom sa zbytočne nerozčulovať, veď načo.
Raphinha je profesionál a tak by sa mal správať. K športu patria aj prehry. Preto by sa mal chovať s úctou a prejavovať druhým rešpekt. Ak povie že nesúhlasí s niektorými rozhodnutiami rozhodcu - OK je to jeho názor. Ak povie že rozhodca nám ukradol zápas postup - už tím vlasne obvinuje z vypadnutia len rozhodcu a celú vinu zvalí naňho. Neboli to naše chyby, nevyužité šance. Nie - to on! Rozhodca nám ukradol zápas.
Jeho vyjadrenia boli kritické. Že sa UEFA kvôli nim urazí je nonsens. Ak by povedal, že rozhodcovia pískali ako poslední mamľasi tak to by urážkou bolo.
Asi si to každý interpretujeme ináč, ale ak povie že rozhodca ukradol zápas ja to chápem tak že celú vinu za vypadnutie hádže naňho. A to si podľa mňa určite rozhodca tohto zápasu nezaslúži.
Dodržali predpisy pre Atletico, tie proušenia čo boli v prospech Barcy neboli potrestané, doslova boli odpustené (Okopávanie Lamina Koké 2x bez žltej, silné sotenie Lamina Normanda v prvom zápase bez úmyslu hrať loptu, Odstrčenie rukami v druhom zápase, Sotenie Ferrana pri góle Lengletom mala byť žltá, Sotenie Olma bol zrazu soft faul, ale keď sotí posledného tak to nie je soft faul, chytenie lopty do ruky po rozohrávke bolo nedorozumenie bez potrestania). Naozaj keď ide o posledného hráča tam môže soft faul zničiť celý zápas, ale keď je to faul v hre tak ich môže byť veľa a každý individuálne je málo na to aby ovplyvnil zápas? Blbosť, súčet menších nepotrestaných faulov, ovplyvní zápas viac ako jeden faul na posledného hráča, skutočnosť však bola vyhodnotená opačne.
Spočítaj si tie chyby rozhodne to boli veci ktoré sú polenami pod nohami ktoré musíš popri vlastných chybách preskakovať. Vlani jasný faul na Martina pred gólom, teraz tieto špinavosti Atletica. Keby aspoň čosi hrali. Jediné čo sa snažili je hrať tvrdo a hádzať sa na zem.
Musso prečo dával nohu hore? lebo inštinktívne šiel po lopte ešte, to je v poriadku? Neovládal svoju nohu. Minule sa rozčuľovali že Martin neovládol nohu keď odkopával loptu. Nie je to dvojitý meter? Nevravím že to bolo na penaltu, ale pre mňa ani Martinova zrušená červená nemala byť červená a pritom viacerí hovoria že mala byť.
Odhliadnuc od výsledku, hrali fantasticky.
Atléti serú na hru, ide im o výsledok.
Potom je otázka o čom je táto liga majstrov keď sa nechráni futbal samotný a píska sa v prospech deštrukcie futbalu?
Malal to byť šou, ale nebola, včera nevyhral futbal.
Vyhrať Ligu majstrov spôsobom ako Simeone je pre tých, ktorí hrajú pre sošky, nie pre futbal.
Je to ako keď dostaneš v škole jednotku, ale všetko si odpísal. Proste vieš že si podvádzal a nemáš na to, ale ak si chuj, budeš sa chváliť všade že si dostal jednotku a si skvelý žiak.
Veď predsa nášmu mužstvu vždy ubližijú a poškodzujú nás.
FCBCN tu vypísal kopec situácii, kde on videl poškodenie od rozhodcu. Fanúšik Madridu by sem napísal raz taký dlhý zoznam kde rozhodca poškodil ich (videné jeho optikov).
A načo to všetko je?
Tu na fóre sa fanúšikovia smejú s Real TV a potom konajú rovnako.
Málokedy sa sťažujem na rozhodcov, ale tu to bolo dosť jednostranne pískané.
jama - hráč je priamym účastníkom "konfliktu" jeho komentáre sú vždy zaujaté - ja by som komentovanie výkonov rozhodcov nechal len novinárom a športovým komentátorom.
UEFA si musi vyhodnotiť sama daného rozhodcu (a aj to robí a podľa toho ich nasadzuje) - ale sú to len ľudia a ako robia chyby futbalisti tak ich robia aj rozhodcovia. Ešte som nevidel zápas, kde by nebola žiadna chyba (hoc len zle priznaný roh, aut, atd.) + veľa vecí (faul na žltú kartu má pomerne voľný výklad a nedá sa to pískať vždy rovnako), potom sú jasné pravidlá ako včera neuznaný gól Ferrana alebo červená, kde je výklad pomerne nekompromisný.
Ako píšeš my sme si vyslúžili tie striktne chyby a oni prešli cez odpustene chybičky.
Ak by sme boli nielen dobrí ale aj efektívni, nebolo by sa o čom baviť.
Ideme ďalej, vďaka.
A u raphu sa mi viac nepacilo to ako pred zapasom ukazoval fanusikom ze pojdu domov
Tiež si myslím že ak by hral dvojzápas by dopadol inak.
Ale radšej späť k futbalu. Kritika rozhodcov k ničomu neprospieva. Ničomu nepomáha. Na tých ľúdí (ono sú to ľudia) len vytvára väčší tlak - z tlaku sú väčšie chyby.
Je to nastavené tak že sú komisie, ktoré posudzujú výkony rozhodcov, podľa toho sa robia nominácie atd. atd.
Ale každý rozhodca robí chyby, nemyslím že nájdeš zápas (hlave zo súšastnými modernými technologiami) kde by rozhodca nespravil chybu. Dnes si vieš všetko pozrieť z viacerých uhlov. Rozhodca sa väčšinou rozhoduje v okamihu (nechceme aby všetko konzultoval s VAR) a niektoré veci sú stále na jeho posúdení (žlta karta atd.) ak nevidím zjavný úmysel uškodiť (to jest pre mňa vyslovene do neba bijúce zlé rozhodnutie, ktoré sa nedá nijako obhájiť) snažím sa to brať ako to je a nad rozhodcom sa zbytočne nerozčulovať, veď načo.
Raphinha je profesionál a tak by sa mal správať. K športu patria aj prehry. Preto by sa mal chovať s úctou a prejavovať druhým rešpekt. Ak povie že nesúhlasí s niektorými rozhodnutiami rozhodcu - OK je to jeho názor. Ak povie že rozhodca nám ukradol zápas postup - už tím vlasne obvinuje z vypadnutia len rozhodcu a celú vinu zvalí naňho. Neboli to naše chyby, nevyužité šance. Nie - to on! Rozhodca nám ukradol zápas.