Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-15 13:16:55
Tohle je konečně rozumný názor. Rozhodčí nás podle mě v tom dvojzápase zas tak moc nepoškodili, protože obě červené karty byly podle mě jasné a já sám bych tu "ruku" při rozehrávce u branky taky nepískal. Ale .... nechápu moc situaci, kdy dal Ferran gól na 3:1

Gavi střílel na branku, ale domácí hráč srazil míč k Ferranovi, který zakončil na 3:1. Podle mě, pokud mu Gavi nenahrával a přihrávka na Ferrana od Gaviho nešla o offside se nejedná.
A pokud hráči stojícímu v offsidu přihraje soupeř, o offside se taky podle mě nejedná.

Takže můžete mi někdo vysvětlit, jaká jsou momentálně pravidla a proč gól neplatil …… ???
2026-04-15 13:18:42
Myslím, že nedávno tohle řešil VAR v LL a gól platil, protože k útočníkovi srazil míč obránce a tudíž se o offside nejednalo. Nebo má LL a LM jiná pravidla ????
2026-04-15 13:54:24
To je pekne ze chcete vyhrat LM ale my ako fanusikovia cakame na nu uz velmi dlho a takymi skolackymi chybami ju dalsie roky rokuce neziskame, nestaci byt lepsi…
2026-04-15 15:12:35
Treba asi na vyradovaciu fazu zmenit obrannu strategiu
2026-04-15 17:50:27
Největší problém vidím v tom že prostěv LM tohle nemá budoucnost. Kecy o tom, že se poučíme jsou lži co posloucháme 11 let a stejně se nic nezmění. Ten tým potřebuje nutně na stoperu a hrotu posili, které naše prolhané vedení nikdy nepřivede a k tomu by jsme museli změnit labilní psychiku bráčů v LM-možmá letní turné s Realem, aby pochopili jak se hraje LM?