Teší ma, že hráči Barcelony (napr. Raphinha) a prezident Barcelony (napr. Laporta) prejavili po vypadnutí úctu a pokoru. Alebo, že by nie?
Na druhú stranu vyvodzovať závery o inom klube (hoc je to Real Madrid) na základe vyjadrenia novinára a nie klubu alebo hráčov samotných mi príde viac ako úsmevné.
Ale v puttamadride už s tím počítají. 😂To ked Nas viděli hrat ligu a viděli Ako ji hrají oni tak ich to hned napadlo že může se stát do p.....😂 To by bolo 13 bodov náskok čestná stráž a este v zápase manitu a isli by kanalama 😂😂😂😂😂 to je aj pre puttas už moc 😂
Nic jiného se nečekalo. Pokud někdo ano tak byl naivní. Jejich trenér Arbeloa včera prohlásil jako pokaždé - Vždy říkám, že za porážky nesu odpovědnost já, a přijmu všechny důsledky takové prohry. Nic jiného neumí říct. To ani neřekne, že se zbytečně nechal vyloučit Camavigna.
Ja ti clovece nerozumiem. Merito veci je, ze novinar sa opytal kompetentnych v Reale a napisal co povedali. A teba irituje, ze ja som si dovolil okomentovat precitane. No nerozumiem Ti. Prepac. Nechapem preco vektor Tvojho rozhorcenia smerujes na mna 😉
No vidíš a toto mi vadí. Ako vravíš toto ma irituje.
Keď naivný fanúšik uverí každej rozprávke ktorú si prečíta a vypisuje nezmysli a širi hoaxi.
Ak by tam bola citácia nejaké hráča/funkcionára som s tvojim komentárom OK.
Ale tváriť sa že všetko čo si prečítam je pravda. No ehm... prepáč :)
Zasnem nad tebou. Prepac 😄. Ale inak mi to uplne zapada do kontextu mentality a naladenia celeho Realu. Vlastne aj bez toho clanku sa taketo spravanie Realu da ocakavat
Áno aj mne to zapadá do nastavenia Realu a vôbec by som sa nečudoval keby sa to tak aj udialo. O tom nebol môj príspevok.
Reagoval som na tvoje "vyjadrenie Realu je úbohe" v článku žiadne vyjadrenie Realu nie je. Len jedna babka povedala. Keby si napísal: "Ak je to pravda tak ten Real to sú ubožiaci" som s tebou na jednej lodi.
Mám pocit že ľudia už prestali rozmýšľať a vytvárať si vlastné názori. Len preberajú názori iných a nepodrobujú ich kritickému mysleniu (hoc nie každý je ho samozrejme schopný).
Matematicky to určite možné je, to nepopieram, ale veriť, že RM dovtedy prehrajú všetky svoje zápasy, vrátane domáceho s Alaves, potom s Betisom a Espanyolom, hraničí s utópiou a je to len čisto teoretická záležitosť. Písať články na základe skoro nemožných scenároch len preto, aby to slúžilo ako clickbait a spôsobilo úplne zbytočné debaty, mi osobne prekáža.
Real nemusí prehrať všetky zápasy. Ak prehrá 1/3 z nasledujúcich zápasov a Barcelona všetky 3 vyhrá tak bude náskok pred úvodným hvizdom 12 bodov a 4 zápasy do konca (vrátane El Clasica). To by mohlo stačiť Barcelone na zisk trofeje. Každopádne ale, viac než čestná stráž poteší ak si Barcelona víťazstvom v El Clasicu potvrdí zisk titulu.
Real podľa mňa neprehrá ani jeden z tých 3 zápasov, ktoré som spomínal, nieto ešte všetky 3. A ani my možno najbližšie nevyhráme. Nič nebude rozhodnuté pred EC.
Mne je úplne jedno, kedy bude titul náš aj matematicky, hlavne aby bol. A či budú alebo nebudú robiť našim špalier je úplne fuk, aj tak by som to radšej prijal od iného klubu, ako od tých nafúkancov.
Na druhú stranu vyvodzovať závery o inom klube (hoc je to Real Madrid) na základe vyjadrenia novinára a nie klubu alebo hráčov samotných mi príde viac ako úsmevné.
Takže je úplne predčasné teraz riešiť čo bude.
Žiadne vyjadrenie Realu Madrid v článku nie je. Treba vedieť čítať aj s porozumením.
Nevnímaš ten rozdieľ?
Keď naivný fanúšik uverí každej rozprávke ktorú si prečíta a vypisuje nezmysli a širi hoaxi.
Ak by tam bola citácia nejaké hráča/funkcionára som s tvojim komentárom OK.
Ale tváriť sa že všetko čo si prečítam je pravda. No ehm... prepáč :)
Reagoval som na tvoje "vyjadrenie Realu je úbohe" v článku žiadne vyjadrenie Realu nie je. Len jedna babka povedala. Keby si napísal: "Ak je to pravda tak ten Real to sú ubožiaci" som s tebou na jednej lodi.
Mám pocit že ľudia už prestali rozmýšľať a vytvárať si vlastné názori. Len preberajú názori iných a nepodrobujú ich kritickému mysleniu (hoc nie každý je ho samozrejme schopný).