Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-16 13:43:17
Ja s tymi tromi menami na odchod suhlasim....ale Ferrana by som nepredaval....
2026-04-16 13:54:33
Araujo mal odist uz davno…s rashfordom nesuhlasim, je prvy rok, na hostovani z anglicka, nebol sucastou zakladnej zostavy bo vacsine pripadov nastupoval z lavicky…a hned ideme vsetko hadzat nanho…tak torresa si nechame hoci dokaze 2 mesiace strelecky mlcat…ale rashforda neberieme lebo slaby pritom cisla ma dobre ano ta hra nebola miestami az taka
2026-04-16 14:13:39
Rashford, Christensen a Casado.
Příchody Top Hrot a stoper(bez toho se neobejdeme) a Cancelo po hostování
2026-04-16 14:24:10
Lewa urcite het lebo lepsi uz nebude. Rash- skusit predlzit hostovanie a dat mu este 1 sezonu sancu. Rozhodne teraz nekupovat za 30 milionov. Arauja by som nechal. Ako 3 alebo 4 stoper a zaskok na kraj obrany je v pohode. Mozno sa stane zazrak a zlepsi sa. Ferrana by som tiez nechal ako dvojku na hrot.
2026-04-16 15:16:40
Odchody- Casado,Lewa,Araujo.
Rash mal hrať a nie Fermin,to bola chyba.
Rash potrebuje hrávať pravidelnejšie...samozrejme závisí od ceny.
2026-04-16 16:34:20
Co vidíte v Rashfordovi, nepressuje a to poleno nekupovat!!!!!
2026-04-16 17:13:19
Rashforda by som nechal, lepsi zaskok pre Yamala a Raphinhu nenajdeme za taku cenu. Idealne skusit predlzit hostovanie ale ani kupa by nebola najhorsie riesenie. Druha moznost by asi bol Virgili, ale priznam sa, ze neviem uplne ci ma momentalne uz kvalitu na Barcelonu. Arauja a Casada predat, a Lewu s Christensenom pustit do MLS/Saudi. Prichody by som najradsej videl Bastoni, 9ka, Cancelo a Rashford/Virgili. Snad na to Laporta a Deco niekde vycaruju financie :-D. K tomu este bude treba vyriesit situaciu Ter Stegena a Fatiho, idealne sa ich zbavit oboch, ale neviem si predstavit klub, ktory by si ich chcel zobrat.
2026-04-16 17:13:42
Moje obavy spojené s príchodom Rasha sa potvrdili a teda naplnilo sa moje tvrdenie z leta, kedy som vyjadril veľké pochybnosti ohľadom jeho výkonnosti v našom drese a taktiež bolo pre mňa velmi nereálne, aby sme ho odkúpili.

Araujo sa psychický zasypal a ruka v ruke s tým mu klesla výkonnosť. Na ihrisku pôsobí velmi neisto, zmätene. Má svetle momenty, ale už to nie je ten Ronald , ktorý bol skalou v našej defenzíve.

Teraz k Lewovi. Jeho kapitola u nás sa pomaly končí a ďalšie predĺženie zmluvy nedáva jednoducho zmysel. Je na ňom extrémne "cítiť " jeho vek a ak nestretli po množstve šancí náhodou nejaký ubojovaný gól, človek nevie, že je vôbec na ihrisku. Je pomalý, nestíha, technika a cit výrazne oslabené primárne vekom. Nemám z neho pocit, že ide o hráča, ktorý zlomí zápas, potiahne našu ofenzívu... Len v porovnaní s minulou sezónou ide o obrovský kontrast. Mám ho rád a som mu vďačný, rovnako ako vyššie spomenutým za všetko, čo pre môj klub spravili. Budem si jeho čas u nás navždy pamätať, ale už je čas. Je pekné, že sa stará príkladne o svoje telo, no vek nezastavíš.