Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Viac ako články, sa mi začína páčiť "môj pohľad". Je to začiatok diskusie, ktorá sa dúfam, rozprúdi postupne v článkoch. S tvojím pohľadom ohľadom zápasu s Espanyolom súhlasím, mohol si Yamal oddýchnuť. MOŽNO by následný zápas Ligy Majstrov dopadol inak.
Roony je brutálny hráč, za tých 10min. proti atlétom ukázal, že na to má, verím, že sa nevzdá a bude si pýtať to miesto, ja chápem, že vytlačiť yamala je ťažké a že yamal je mladý a chce hrať stále a získavať ocenenia, ale v niektorých prípadoch tam vie nastúpiť roony od začiatku a môže to kľudne prísť rozhodnúť yamal alebo naopak.. chcel by som ho častejšie vidieť na tom ihrisku, škoda, že není LW, keď sa zraní rapha tam by bol takýto roony ideálny, to flick nechcel skúsiť? :D
Za mě by měl více hrát. Otázka je zda právě v Barceloně či hostování. Měl by podle mě zůstat.
Měl toho odehrát mnohem více. Nikdo netvrdí, že by měl celkově posadit Yamala a hrát místo něj. Ovšem občas Yamal mohl zůstat na lavičce proti hratelnějšímu soupeři a začít Roony nebo vystřídat Yamala v zápase a dostat třeba 20 minut. Kolikrát byl zápas rozhodnutý nebo bylo třeba šetřit síly na další zápas, ale Yamal vždy musel odehrát plný počet minut. Například teď proti Espanyolu měl jasně v základu nastoupit Roony. Real den předtím prohrál, měli jsme polštář bodový a z lavičky mohl Yamal v případě problému kdykoliv nastoupit. V létě musí odejít. Ale jen na hostování, určitě ne na přestup nebo hostování s opcí. Je to kvalitní hráč a chci ho vidět v našem dresu. Ale nyní musí hlavně pravidelně nastupovat.