No jo ale mohol by to deco skusit, lautaro je na vrchole kariery v najlepsich rokoch a je skuseny ostrielany hrac schopny strielat goly a aj kombinovat, a take 3-4 TOP roky ma este pred sebou
Lautaro je tiež útočník ktorý hrá najlepšie vedľa druhého "fyzickeho" hrotu, hrá tak skoro celú kariéru v Interi, vystriedali sa pri ňom už Dzeko, Lukaku a teraz Thuram. K nám by bol najlepši Kane.
A už sme v pravidle 1:1 a môžeme nakupovať?
Je hanba, že financie ani po toľkých rokoch "vlády" nového prezidenta nie sú v poriadku.
Ale bude to mať ťažké, už sa nebude môcť vyhovárať na toho minulého prezidnta. Bude sa musieť naučiť používať výraz - predminulý prezident zato môže!
pravdepodobnost(o ktorej sme sa aj v minulej teme bavili) je tanto rok dost vysoka, ze uz budeme 1:1..stadion uz z 2/3 funguje a uz su aj dake vysledky. cize nemozes porovnavat minule leto s tymto
Tak ale vyhlásenia a sluby o 1:1 sú už od roku 2023.
Uvidíme - a samozrejme bude otázka ako veľa dokážeme v pravidle 1:1 nakupiť aby sme si ho udržali. Aby sa nestalo že spravíme jeden nákup za 50-60 mega a zasa budeme mimo pravidla.
Kokos zoznam sa rozširuje ako vo FC26 s rozpočtom 200 mega...
Podľa mňa je problém v politike klubu taký, že miesto mladého hráča ktorého by cena šla hore a mohol sa rozumne speňažiť, dôjde hráč zadarmo vo veku/forme, z ktorej odchádza zadarmo.. buď lebo mu skončí zmluva, alebo pod cenu, lebo je starý... A tak rozpočet stojí mimo 1:1.. a točíme sa v kruhu.
Jo tak přesně tyhle posily opravdu nepotřebujeme. Vedení prostě musí přivést posily na hrot a stopera, jinak se můžou jít bodnout. Vším jiným by jen potvrdili svojí naprostou nekompetentnost.
Je hanba, že financie ani po toľkých rokoch "vlády" nového prezidenta nie sú v poriadku.
Ale bude to mať ťažké, už sa nebude môcť vyhovárať na toho minulého prezidnta. Bude sa musieť naučiť používať výraz - predminulý prezident zato môže!
Uvidíme - a samozrejme bude otázka ako veľa dokážeme v pravidle 1:1 nakupiť aby sme si ho udržali. Aby sa nestalo že spravíme jeden nákup za 50-60 mega a zasa budeme mimo pravidla.
Podľa mňa je problém v politike klubu taký, že miesto mladého hráča ktorého by cena šla hore a mohol sa rozumne speňažiť, dôjde hráč zadarmo vo veku/forme, z ktorej odchádza zadarmo.. buď lebo mu skončí zmluva, alebo pod cenu, lebo je starý... A tak rozpočet stojí mimo 1:1.. a točíme sa v kruhu.