Osimhena bych nebral. Stačí se podívat do Madridu jak jim to jde, když to útočníci nemají v hlavě úplně OK. Muriqui jako backup, proč ne? Za slušnou cenu... Rashforda bych, bohužel, taky nekupoval. Nepřijde mi, že za těch 30-35M je to adekvátní.
Lenže koho? Na ligu by stačil aj Muriqi. Ale chcem LM, a nevidím útočníka, ktorý by bol záruka gólov. Buď tak dáme false 9 alebo nejakého mladého neprevereného.
Tak ak má o mesiac 32 ročný Cancelo dôjsť a posadiť Baldeho dostaneme sa do situácie, ktorú som spomínal včera..Cancelo vydrží tak 2 roky, vek neoklameš, odíde zadarmo a zatiaľ mladému Baldemu na lavičke klesne cena a herná prax a o rok dva sa bude zase hľadať niekto do základu.
Balde musí hrať aby sa dal rozumne aspoň predať a nie plátať diery čoskoro dosluhujucimi hráčmi v základe
Suarez súhlas, plus čistý cash z predaja, lebo je odchovanec. Back up pre cancela moze byt kľudne aj Martin a totrents, Balde by bol fakt rozumný predaj
Jednoznačne Rashford preč a Cancela si ponechať, ak to nepôjde na hosťovanie tak tých 15 M snáď nájdeme na kúpu Cancela. Súhlasím aj s klucom, že veľmi by sa nám hodil Cucurela.
1. Bastoni rozhodne ano
2. Alvarez bude velmi, velmi drahy...s nim nepocitam
3. Cancelo urcite ano, Rash out...
...a urcite by som privital Silvu zadarmo
Ale vsetko bude zalezat od financnej situacie klubu
Za mňa Bastoni top priorita určite áno, Lewa aj keď ho mám rád už by som fakt sa s ním rozlúčil jedine žeby podpísal za zlomok ceny, Rash out tiež, Cancelo určite áno za takú cenu, Bernardo zadarmenko určite áno ako náhrada za Pedriho a odľahčenie aj herného času mi príde rozumné, na 9ku neviem prečo mne sa ten Alvarez k nám nehodí do kombinácie je skvelý ale nie je to klasický hrot, no neviem kto by bol ten naj ale po pravde ako alternatívu by som zobral za rozumný peniaz aj Vlaha, plus ten Julian bude brutálne drahý na ktorého prachy nie sú, pre mňa by bol ideálny bombardér na 9ku Haaland, ale to viem že je nereálne, Balde momentálne je mimo formy nehrá dobre, keby prišla dobrá ponuka veľmi by som rozmýšľal o predaji, Casado tiež predaj, Roony hostovacka určite, MAtSa by som tiež pustil už von, jednak tie jeho zranenia posledné časy boli a aj sú vážne a aj dlhšie a plus ten plat, taká Chelsea by nám ho mohla vykúpiť keď im treba brankára dobrého a spoľahlivého ako soľ
Bleskovky
55 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Ja by som osobne chcel Ekitikeho.
Balde musí hrať aby sa dal rozumne aspoň predať a nie plátať diery čoskoro dosluhujucimi hráčmi v základe
IN: Bastoni, Cancelo, Osimhen, Asllani, Schjelderup, Bernardo Silva, ak by tottenham zostupil tak este Van de Ven
OUT: Araujo, Casado, Ferran, Lewa, Christensen, Rashford, Ter Stegen
2. Alvarez bude velmi, velmi drahy...s nim nepocitam
3. Cancelo urcite ano, Rash out...
...a urcite by som privital Silvu zadarmo
Ale vsetko bude zalezat od financnej situacie klubu