Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-21 06:27:44
Leao by bol lepšia kúpa ako Rashford. “Jediný” problém úrazu okrem peňazí, ktoré nemáme, je jeho defenzívna práca a pressing.
2026-04-21 08:16:02
Za mňa ano. Vie prejsť aj viacero hráčov, je kreatívny, odbremenil by trocha Yamala vo vytváraní akcií. Work rate pod Flickom je možné dať do poriadku.
2026-04-21 08:35:04
Ak by to bolo za tych 45 a neovplyvni to kupu hrota a stopera tak sa to urcite oplati viac ako Rashford. Je sice lenivsi ale to je aj Rashford a mozno Leao by narozdiel od neho viac zamakal keby hrame futbal ktory je pre neho. Pozeral som par zapasov AC a ked casto sa behom polhodiny dotknes lopty 3krat tak uplne chapem znechutenie u neho, taky hrac si zasluzi ofenzivnejsi futbal. A keby aj nie stale narozdiel od Rashforda aspon predribluje hracov a odbremeni ostatnych, Rashford okrem centrov nema nic.
2026-04-21 10:07:17
Myslím jestli to neni úplně stejný typ jak Rashford žádný presink a defenzivní účast…
Miguel1988 Premium
2026-04-21 10:59:44
Ja bych do toho nešel, mam kamaráda, co sleduje AC opravdu pravidelně a dlouhodobě a pořád se čeká kdy Leao exploduje.... a ono pořád nic. Myslím, ze ve vývoji zamrzl a bůhví, jestli ještě někdy jeho talent exploduje 🫩. A navíc absolutně nebrani...
2026-04-21 15:12:01
Leaa mam rad a dobre sa na nho kuka, ked ma svoj den, tak clovek si obcas pomysli, ze sa kuka na druheho messiho, ALE to ma tak, 1 z 10, zvysne zapasy sa vecsinou len prechadza bez zaujmu..co sa tyka workratu a pressingu, tak je horsi jak rashford. ale mozno by ho Flick dal do laty. bo na druhu stranu komu by sa chcelo makat v tom allegriho antifutbale 😁