Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Leao by bol lepšia kúpa ako Rashford. “Jediný” problém úrazu okrem peňazí, ktoré nemáme, je jeho defenzívna práca a pressing.
Za mňa ano. Vie prejsť aj viacero hráčov, je kreatívny, odbremenil by trocha Yamala vo vytváraní akcií. Work rate pod Flickom je možné dať do poriadku.
Ak by to bolo za tych 45 a neovplyvni to kupu hrota a stopera tak sa to urcite oplati viac ako Rashford. Je sice lenivsi ale to je aj Rashford a mozno Leao by narozdiel od neho viac zamakal keby hrame futbal ktory je pre neho. Pozeral som par zapasov AC a ked casto sa behom polhodiny dotknes lopty 3krat tak uplne chapem znechutenie u neho, taky hrac si zasluzi ofenzivnejsi futbal. A keby aj nie stale narozdiel od Rashforda aspon predribluje hracov a odbremeni ostatnych, Rashford okrem centrov nema nic.
Myslím jestli to neni úplně stejný typ jak Rashford žádný presink a defenzivní účast…
Ja bych do toho nešel, mam kamaráda, co sleduje AC opravdu pravidelně a dlouhodobě a pořád se čeká kdy Leao exploduje.... a ono pořád nic. Myslím, ze ve vývoji zamrzl a bůhví, jestli ještě někdy jeho talent exploduje . A navíc absolutně nebrani...
Leaa mam rad a dobre sa na nho kuka, ked ma svoj den, tak clovek si obcas pomysli, ze sa kuka na druheho messiho, ALE to ma tak, 1 z 10, zvysne zapasy sa vecsinou len prechadza bez zaujmu..co sa tyka workratu a pressingu, tak je horsi jak rashford. ale mozno by ho Flick dal do laty. bo na druhu stranu komu by sa chcelo makat v tom allegriho antifutbale 😁