Urcite Torresa, ten este moze dat nieco klubu, Lewa je uz vyhorety, podakovat sa mu a pustit ho prec, ja by som bol najradsej keby aj s Laportom a ze je oblubeny v satni,podla mna by si aj cela satna vydychla,obcas vidiet na nom oko reaguje, ked mu niekto neprihra.
Tranfermarket 50m. 20m je zase už výsmech. 40m by bolo ok. Pri cenách ako lietajú v PL a celkovo vo futbale za Ferrana 50m nie je ani úlet, či chceš či nie. Je viac gólový v tejto sezóne ako Gyokeres a Ekitike a tí za koľko prestúpili. Neviem, či 200 000, alebo nie, ale či Ferran, alebo Lewa, tak pri odchode jedného či druhého sa ich plat vyškrtne. U Ferrana detto ako u Lewu. Ak Lewa ostane, tak bude mať nižší plat. Ak Ferran ostane, tak v dostane novú zmluvu s pravdepodobne ešte vyšším platom, takže si vyberte ...
20 bude realita .... Ešte raz ... On bude mať cez leto rok do konca zmluvy ..... Ktorý klub by bol na toľko hlúpy aby dal za hráča 50 keď ho môže mať o rok zadarmo ? Alebo sa ferranovi stačí dohodnúť s klubom že bude štrajkovať a že pôjde len do jedného a ten klub ponúkne len malo a jemu dá viac ja plate .... Netreba si myslieť že ferran bude tancovať ako bude laporta pískať ..... V jednaní bude mať ferran všetky esá a Barca žiadne
Ja sa tiež prikláňam že obidvoch, za ferrana by mohlo ešte niečo aj kvapnut k tomu. Lewa na náš (podotýkam) intenzívny futbal už nemá, možno niekde v AC by ešte jednu-dve sezóny dal, ale u nás je to už koniec.
Ak nie sú peniaze na Kane, zobrať muriquiho ako náhradníka a vyskúšať sa pohandlovat s brentfordom ohladom Igora. Určite nebude stať 100m a hráč je to kvalitný, z tých “dostupnejšich” je asi najlepšou voľbou..
Vůbec nechápu, proč se snažíme udržet Lewu. Nechápu to. On se s rolí náhradníka nesmíří, to je první věc. Přínos pro tým v letošní sezoně velice malý, v roce 2026 nulový až mínusový . A dost často se mi zdá, že ostatní s ním nehrajou rádi. Čím dřív odejde, tím lépe pro celý tým.
Hlavne ked na trhu su aj lacne moznosti pripadne zadarmo ako je Vlahovic Muriqui Asllani Eyong Sorloth a k tomu dokupit nejakeho drahsieho hrota tak naco by nam este bol Lewa ?
S Vlahovičom zadarmo ako druhým útočníkom nepočítaj, má 7. najvyšší plat v Európe, ten nepríde robiť záskok za 30% platu alebo menej voči tomu čo má teraz. Asllani by bol super.
Tak nieje druhy utocnik ako druhy utocnik. Vklude si viem predstavit dvojicu Vlahovic Oyarzabal kde si rozdelia minuty pol na pol. Mena ber ako priklad.
To by byl nápad si nechat hráče v 38 letech, kterej už těžce nestíhá a pustit Ferrana. Ferran je ideální dvojka do útoku, kterej dal 38 góů v posledních dvou sezónách(kdo to má jako č.2) a je i platnej do pressingu.
Lewa už má nejlepší za sebou a ani jako č.2 to prostě není a měl by jít.
Ak nie sú peniaze na Kane, zobrať muriquiho ako náhradníka a vyskúšať sa pohandlovat s brentfordom ohladom Igora. Určite nebude stať 100m a hráč je to kvalitný, z tých “dostupnejšich” je asi najlepšou voľbou..
Lewa už má nejlepší za sebou a ani jako č.2 to prostě není a měl by jít.