Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-22 09:21:58
Grimaldo je údajne už dohodnutý s Atleticom Madrid...
Majo13 Premium
2026-04-22 09:25:08
Áno. Balde už dlhšiu dobu stagnuje a navyše je každú sezónu nejakú dobu zranený. Mám ho rád, no dal by som priestor ukázať sa niekomu z B, ako záskok za Grimalda / Cancela
2026-04-22 09:26:14
posledné dva roky nevidím progres u Baldeho,takže,treba tú ponuku využiť,lepšia už nikdy nepríde.
2026-04-22 09:53:57
Jak píšou ostatní, tak taky nevidím progres Baldého, spíše naopak. A za 50 miliónů eur už by to stále zvážit jeho prodej. Přivedl by se Cancelo na stálo a pak záleží koho k němu. Třeba Torrentse. Co se týče Grimalda tak nevím, pokud si lidi stěžovali na Cancela, že je příliš ofenzivní a do defenzivy nic moc, tak Grimaldo je to stejné a možná ještě horší, protože on v Leverkusenu hraje primárně levého záložníka a ne obránce. Ale pokud by byl dosažitelný za nějakou normální částku, třeba za 20 miliónů, tak přivést jeho i Cancela, který může hrát oba kraje obrany, prodat Baldého a ještě bychom mohli být v plusu.
2026-04-22 12:36:50
Brali by som to
2026-04-22 13:21:21
Podľa momentálnej formy sa to zdá byť od AV dosť veľkorysá ponuka. Háčik je, že Balde má sakra veľký potenciál a ak za neho toľko ponúkajú, tak o tom musia vedieť, že jeho strop je vysoko. Otázka je, či dokáže na tej úrovni hrať dlhodobo, lebo zatiaľ to u nás bohužiaľ neukázal. V ideálnom svete ak by sme mali mať k dispozícií Baldého z jeho najlepších zápasov, nechcem ho predať... ale neviem, či tomu verím, že tú úroveň je schopný udržať.

Asi sa tiež prikláňam skôr k predaju, ak by to mala byť vysoká čiastka.
2026-04-22 13:21:23
Ja by som aj súhlasil s predajom Baldeho, ale tých 50 M na nákup Grimalda asi nebude stačiť. Tých 50 M by sa použili na zisk Cancela a bolo by vymaľované. Neviem koľko by stal Grimaldo, ale určite viac ako by sme dostali za Baldeho.