Zadarmo by som ho bral…v zalohe mame sice pretlak ale s bernardom by prisli skusenosti ktore napr v LM chybaju…a stale dokaze zahrat na TOP urovni vid zapas s arsenalom
Keby sa tento a bastoni vyriesili do konca 1. Juna. Ked konci fiskalny rok ci ako sa mu povie, bolo by to ideal. A potom sa cele leto nahanat za 9tkou 🤣
Nezobrať ho po sezóne, ak ozaj túži hrať za Barcelonu by bola veľká chyba... obrovské skúsenosti, stále veľká kvalita a určite by nerobil problémy ak by bol viac menej záskok...
Náhradník s vysokým platem, kvůli kterému nebude moc přijít hrto a stoper. Myslím, že již všichni víme jak těžké je udělat u nás místo v platovém stropě. Až tu budou ty dvě naprosto potřebné posily, tak se můžeme začít bavit
kacírska myslienka, ale spenazit / poslat na hostovanie Roonyho a priniest Bernarda, ktory moze pokryt celu zalohu aj Yamalovu poziciu a velmi kvalitne:D
On môže pokryť celú zálohu aj Yamalovu pozíciu??? Ty budeš odborník ako ten bruchatý minister z Detvy. Takže predáme Yamala a celú zálohu a bude tam Bernardo. V MC ho už nechcú, tak nech príde na dôchodok k nám, veteránov sme sa zbavili a už je nám smutno? Silvia je dnes za zenitom (hoci ja som jeho zenit nevidel) , je to ten typ klusáka, drindoša, počas jeho behu s otvorenou hubou mám dojem, že skolabuje. Pep ho už nepotrebuje. Nemá rýchlosť, nemá kľučku ani strelu. Najobľúbenejšia akcia: Naznačuje prechod cez hráča, ale zasekne a prihrá dozadu. Je výborný na zdržiavanie hry - ide s loptou zľava doprava, potom robí kľučku na seba, potom do strany a dá brankárovi, má potom výborné štatistiky. Všetci naši to dokážu ale Hansi im to zakázal.
emiliano: si uplne mimo...keby si aspon videl nejaky zapas city. kukni teraz proti arsenalu, jeden z najlepsich na hrisku...typicky FM manazer, co kukne na vek a hodnoti podla toho....ani raz si ho hrat nevidel.
za druhe cule hovori o tom, ze keby siel roony na hostovanie, tak tam moze obcas zaskocit za yamala...a ty tu budes daco splietat o predavani yamala. Silva by tu prisiel za normalnych podmienok a zadarmo ako skuseny hrac na lavicku. a ako vitaz LM.( myslim, ze nikoho takeho v kabine nemame)...a hlavne by prisiel ako zaskok za pedriho, aby si aj on mohol obcas oddychnut. navyse ti zahra aj AM a moze v pripade zraneni zahrat aj na miesto olma/fermina...ale tak sirokemu kontextu asi nepochopis....a povedz mi ake muzstvo vyhralo LM s hracmi v priemernom veku 22+-???!!! ANI JEDEN....ak chces vyhrat LM musis mat v muzstve aj skusenosti a sirku kadra. My zatial nemame ani skusenosti ani tu sirku..taze tieto trapne komenty si radsej do buducna nechaj pre seba...
Sylarko, v pohode, netreba reagovat na hluposti za kazdu cenu. Emilianova logika - do juna Bernardo skoro kazdy zapas zakladna zostava a pre Guardiolu nenahraditelny hrac, od septembra ten isty Bernardo odpadkovy kos. Nekupoval by som ho, ale ked pride zadarmo oplati sa min. popremyslat, ked chceme investovat velke prachy do inych posil...A Roony sa mi paci, ale Flick z nejakeho dovodu dava malo minut...
Ja si myslím, že ideálny adept na tie dve , tri sezóny pod Hansim a možno kľúčová súčiastka k zisku LM. Pedri potrebuje alternatívu za seba a Bernardo je fakt ideálny. Mimochodom , Hansiho robota je vidieť aj v tom, že Barca začína byť po tých pár ťažkých rokoch pre hráčov ako Leao , Bernardo , Bastoni , Alvarez atraktívna aj za cenu toho , že nebudú zarábať bambiliony. Osobne mám pocit , že ak by aj Haaland dostal ponuku a Barca by mala prachy na zaplatenie , okamžite by ju prial , ak by aj zarábal menšie peniaze. A to sme investovali za posledných 6 rokov 200 mega. Podotýkam , že Real len minulé leto vypľul toľko a polovicu z tej sumy ešte zaplatil Mbappemu ako bonus a Atletico za rovnaké 6 ročné obdobie viac ako pol miliardy.
Naprosto nepotřebný s vysokým platem. Reálně poslední dva roky hraje buď ofenzivního záložníka-Fermín, Olmo nebo z prava kde hraje Yamal.
Jeho příchod nedává smysl a zbytečně kvůli němu bude někdo mladej sedět.
Vedení už krucinál musí začít přemýšlet kde opravdu potřebujeme posílit - Hrot, stoper a né jen přivést někoho kdo má jméno.
Však by prišiel len za podmienok platu ktorý si môžeme dovoliť, pri vysokých podmienkach by sme prdeli na neho. Keď vypadne Pedri alebo potrebuje rotovať, nemá ho kto adekvátne zastúpiť, Bernardo by mohol a Casado sa predá so zárobkom, win win situácia.
ihsahn: hlavne, ze ked som videl posledne zapasy city, tak hral na dvojpivotovi s rodrim a pred nim hral cherki...cize ano vie zahrat aj na CaM a aj na kridle, kde ale nehral posledne dva roky asi. cize by prisiel len na zaskok za pedriho a za urcitych podmienok....
Normalne toto by uz malo byt trestne co tu ludia dokolecka vypisuju za hoaxy o Bernardovej pozicii. Ludia prosim zapnite si to City a ak ani tam neuvidite ze Bernardo sa podiela na rozohravke s Rodrim a casto dokonca Rodri ostava vyssie a Bernardo je niekde medzi stopermi tak ja uz fakt neviem, potom uz asi len zajst k ocnemu.
Ja: Here we go again! 😂
Jeho příchod nedává smysl a zbytečně kvůli němu bude někdo mladej sedět.
Vedení už krucinál musí začít přemýšlet kde opravdu potřebujeme posílit - Hrot, stoper a né jen přivést někoho kdo má jméno.