Začiatok zápasu o 21:30 je úplne v pohode. Nikomu v Barcelone to nevadí. Práve naopak. Nikto kvôli spojom nemusí utekať zo zápasu skôr. Nehrá sa v Košiciach. Už roky je v deň zápasu posilnená všetka hromadná doprava vedúca k štadiónu a okoliu. V prípade exponovanejších zápasov je aj zhustená. Takže výkop 21:00 je úplne v poriadku. Ešte nie tak dávno sa bežne začínalo 22:00. Osobne som bol na El Clasico, ktoré malo začiatok zápasu o 23:00. A bolo to skvelé.
Ten neuznaný gól kvôli ofsajdu je na smiech.
Presne tak, každý kto bol niekoľko krát v Barcelone tak vie, že španielom práve takéto výkopy vyhovujú. U nich je kultúra taká, že pred zápasom idú na tapas, vínko a debatujú. Mne španieli niekoľkokrát hovorili, že oni majú tradíciu ísť pred zápasom na večeru. Toto určite nieje problém v španielsku
Veď iste. Kto chce, ide pešo, kto chce ide mestskou dopravou. Stačí zliezť do metra, ktorého stanice sú v okolí štadióna tri. My bežne chodíme z futbalu pešo. Po ceste je čo robiť do rána.. :)
Barcelonské taxi je suverénne najlacnejšie v celej Európe. A spoľahlivé a bezpečné. A všade
Del Cero Grande je veľká madridská šlapka, ktorú nasadzujú na naše zápasy za účelom straty bodov.
Tentokrát to chvalabohu nevyšlo podľa predstáv madridismo, ale Ferranov golazo bol jasným dôkazom zlého úmyslu var.
Tento kolaborant bielych hovien akonáhle je nominovaný na zápas Barce, určite si doma pripravuje plán ako a čo by sa dalo použiť proti Barci len aby stratila body. Je to skrátka hajzel akému niet páru.
nesuhlasim s bodom 3. martin hral priemerne a cubarsi slabo. ano, co sa barjiho tyka, zasuzi si hrat viac. a mal dostat sancu v priebehu sezony, hlavne, ked sme vyrazne viedli. mozno by lamin zostal menej rozbity ku koncu zapasov, ked bola potrebna jeho energia + sklepnute jeho ego. rotacia sa ma tykat kazdeho. a otazka, ci barji vyuzil svoju sancu je trapna. to mal dat 2 goly, ked sedi pol roka?? vyjadrovat sa k varu je zbitocne, je to nastroj na korupciu, bodka.
A je aj zaujímavé,že primárne ľavý bek sedel na lavičke a miesto neho hral pravý bek vľavo....Bohvie či by vôbec Balde nastúpil,keby sa Cancelo nezranil ...
Čo sa týka Roonyho, ako môže niekto čakať po odohratí 45 minút, že nahradí Yamala, keď takmer vôbec nedostáva šancu? Na dribling potrebuješ hernú prax a sebavedomie a to získaš jedine v zápasoch. Uvidíme, či mu teraz tréner dopraje alebo bude lepiť krídla Fermínom, Gavim, čo evidentne nepasuje ani im, na krídle sú poloviční.
Očividne mu Flick neverí keď radšej pošle na krídlo Gaviho, ktorý bol mimo 7 mesiacov kvôli kolenu a ma toho celkovo v sezóne odtrénované menej ako Roony. Ako hovoríš aj ty, Flick radšej lepil tie krídla Ferminom či Olmom a po návrate Gaviho radšej postavil aj jeho, takže je skôr otázka, prečo Flick viac verí hráčom, ktorí nie sú krídelníci ako tam postaviť čistokrvného krídelníka, aj keď primárne hráva na opačnej strane. Pamätám si, že som bol natešený keď išiel hrať v základe proti Seville, odohral nejakých 70 minút a neukázal vôbec nič a bol na tom biedne, keď sa máš presadiť cez Yamala, o to viac by si mal ukázať bojovnosť keď tých minút nebudeš mať jednoducho veľa, ale presvedčiť, že sa na teba môže tréner spolahnúť keď na teba ukáže prstom.
neuznanie golu Torresa je zamerne poskodenie muzstva a to nie prvykrat, tak by malo byt ulozene co najprisnejsie postrestanie toho zmrda, ved to je na kriminal.
mal by dostat dozivotny zakaz rozhodovania ako varovny signal pre ostatnych. ale kedze ma vo vedeni svojich, resp, on je ich prisluhovac tak sa nic nestane samozrejme
Ten neuznaný gól kvôli ofsajdu je na smiech.
Barcelonské taxi je suverénne najlacnejšie v celej Európe. A spoľahlivé a bezpečné. A všade
Tentokrát to chvalabohu nevyšlo podľa predstáv madridismo, ale Ferranov golazo bol jasným dôkazom zlého úmyslu var.
Flick dal do základu hráčov,ktorých tu chce aj budúcu sezónu...
Rash a Lewa to nebudú.