Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
K1ng Premium
2026-04-24 10:27:02
Co takový nico williams ??
2026-04-24 11:27:21
Jeden zápas je jasný signál? 🤦🏻
2026-04-24 11:42:31
od neymara sme nemali LW..konecne rashford, tak prec s nim. radsej to budu lepit s gavim..
2026-04-24 12:05:03
ak chcu kupit obrancu pri tej financej suchote ktoru barca ma a dokonca aj utocnika tak si nemyslim ze by 30m na priemerne vykony rashforda sa nasli
2026-04-24 13:16:22
Rashforda by pustili, ale nechat si Ferrana, to je fakt výhra. Mělo by to být přesně naopak. Nechápu čím si Ferran zasloužil takové postavení, když není ani odchovancem.
2026-04-24 13:46:55
Rashforda mi je luto on vysedaval na lavicke a ked sa zranil raphinha tak akoze vedenie a flick co cakali ze rashford to zrazu vsetko utiahne?zato ze nedal gol tak teraz si to odnesie lebo sa neukazal hlavne ze v odvete hral fermin ktoremu to tam vobec nesedi a ani gavimu nechapem to spekulovanie na lavom kridle o co boli prinosnejsi jak rashford?gavi na kridle doslova katastrofa…no a hlavne ze ferran moze aj 2 mesiace strelecky mlcat potom da 2-3 goly a hned je vsetko v pohode😆hovorim rashford si to vsetko nezasluzene odnesie
2026-04-24 13:54:42
Ludia nezvalujte to tu na jeden zapas. Proste nepresvedcil. Za mna to bolo jasne ked v 85+ minute super pohara isiel 1na1 s Courtoisom, mohol zabit zapas ale ani netrafil branu z par metrov, dokonca to nebolo ani o kusok. Takychto viac ci menej dolezitych momentov bolo pocas sezony privela nato aby tu ostal na stalo. Nepredviedol nic co by kricalo,ze ma pravo na toto miesto, treba skusit inych v podobnom budgete, je ich malo a su mozno menej skuseni ale rozhodne stoja za rovnaku sancu ako dostal Rashford. Zato,ze stoji 30 m, co je na dnesnu dobu relativne malo neznamena,ze ho musime kupit. Tuto kupu nemozeme urobit ako ked ide hladny clovek do obchodu a berie co vidi, vacsinou to nebyva spravne.
2026-04-24 17:13:52
To nie je iba 30 mega. Plat 14 a mame hraca, ktory sa prechadza po ihrisku. A ake cisla ma? Ziadne. Zbavime sa poliaka s obrovskym platom a potom pride tento. Ved on ma vyssi plat ako Pedri... neskutocne. Potom prepnem na bayern ci nechutne psg a predstavim si, ako proti nim stojime s poliakom ci anglanom. Totalnu spicku s podpriemernymi hracmi nikdy neporazime. Ani len tych atletov sme nezlomili.
Tu lietaju argumenty ako 30 je super cena alebo predlzme poliaka, ved dal cez 100 golov v lm a podobne hovadiny. Poliak je cistokrvny zoldnier, on tu sediet za 3 mega nikdy nebude.
LM nam zas jasne ukazala, ze potrebuje kvalitu, nie sentiment, ze ten nam vtedy pomohol, tak este 2 roky tu moze ostat.
My by sme tento rok v dvojzapase LM nevyradili ani real, o bayerne ci psg skoda hovorit. Nie s hracmi daaavno za zenitom alebo s lenivymi flakacmi.
2026-04-24 17:37:49
Ja verim, ze tento prestupak uz bude konecne normalny. snad by nenechali 3 leto flicka varit z vody. ak chcu vyhrat LM, tak toto leto musia, ci chcu alebo nie, investovat