Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-26 12:50:53
Už jen 7 titulů a máme je, bylo by krásné se dožít toho, že je nejen dozenem, ale ještě jim utečem! 😍 Snad parta kolem Pedriho a spol. ten rozestup zmenší co nejvic. Jinak samozřejmě, že nám čestnou Real neudělá, to by možná teoreticky šlo za lidí jako Casillas/Puyol.. S tou sebrankou, kterou má momentálně Real na soupisce, to je nemožné..
2026-04-26 14:55:12
jedno aj druhe bude pre nich neskutocna hanba 😁 bud sa zachovaju sportovo a uznaju, ze mame titul tak skoro (zahanbujuco) alebo ako potkani ostanu zalezeni v diere
2026-04-26 16:03:03
Škoda že sa odveta Elklaiska nehrá v Madride, to by bolo úžasné osláviť zisk titulu u nich!
Rasto Premium
2026-04-26 17:26:19
Kašľať im na ich špalier, ja by som bol rád, keby ich vyplieskal aj Espanyol (hoci ich nemusím rovnako) a my vyhráme v Pamplone. Nech prídu už potupení s obrovskou stratou a môžme si to v kľude užiť. 💙❤️
2026-04-27 09:45:19
Čestná stráž je taký divný pojem pre špalier. Každopádne či urobia alebo nie tak to bude myslím dôkaz o ich vyzrelosti. Ak ho nespravia, mne to vadiť nebude a len sa mi potvrdí, že sú blbci. Čo si myslím ale aj bez toho :-)