...a zase sa bude plátať rôznymi záplatami...my potrebujeme len to najlepšie a mali by sa v klube k tomu prispôsobiť...radšej jeden kvalitný hráč ako tri lacné kopytá...
Veľký súhlas. Kto by mal pochybnosti, nech si pozrie počet obdržaných gólov v minulej sezóne a v tejto zatiaľ.
Podľa mňa ak príde Bastoni, nezostane na top hroťáka (Álvarez). A pritom sme mohli mať takého Senesiho zadarmo, o ktorého majú záujem top anglické kluby
A si si Eli nevšimol, tak Flick už netrvá na tak vysokej obrane, niekedy aj za stredovou čiarou. V posledných zápasoch sa tak nevysúvajú a preto súper sa nedostáva do jasných šancí proti osamelému brankárovi. A za druhé, ak aj súper prekoná našu obranu prihrávkou cez obranu, tak obrana je schopná dobehnúť útočníka. A po tretie, hra obrany je istejšia v tejto pozícii a preto dostávame oveľa menej gólov. Ja to tak vidím...........a som rád!
nie, nic take som si nevsimol a ani som nikde nevidel ziadny clanok ktory by informoval o nejakej zmene stylu branenia. V nedavnych zapasoch s Atletmi sme mali kvoli vysokej obrane rovnake problemy.
,,ak aj súper prekoná našu obranu prihrávkou cez obranu, tak obrana je schopná dobehnúť útočníka,, - to by musel mat obranca rychlost Daviesa a utocnik rychlost stareho Suaereza :)
Ak sa raz hrac dostane pred obrancu, tak je minimalna sanca ze by ho obranca dobehol.
Ani nižší počet strelených gólov od súpera ti nič také nehovorí? Nevšímaš si to, čo je dosť zjavné.........a na to netreba žiadne články na stránke, treba to vidieť na zlepšenej hre obrany!
Bud ja si nevsimam alebo ty vidis neexistujuce veci. Od atletica sme hrali len 3 zapasy, z ktorych sme hrali proti getafe ktore ma druhy najhorsi utok zo vsetkych muzstiev la ligy a zapas s osasunou bol nudny co sa tyka utokov supera.
Podľa mňa ak príde Bastoni, nezostane na top hroťáka (Álvarez). A pritom sme mohli mať takého Senesiho zadarmo, o ktorého majú záujem top anglické kluby
,,ak aj súper prekoná našu obranu prihrávkou cez obranu, tak obrana je schopná dobehnúť útočníka,, - to by musel mat obranca rychlost Daviesa a utocnik rychlost stareho Suaereza :)
Ak sa raz hrac dostane pred obrancu, tak je minimalna sanca ze by ho obranca dobehol.