Za 80M treba Koundeho predat hned. Priniest Grimalda 10M, Cancela 10M a Bastoniho za 60M. Obrana by tym padom bola vybavena. Predal by som Casada za 30M a zobral Rashforda.
Uvolnil by som Christensena, Lewandovskeho aby sa zlepsil platovy strop.
Predal by som aj Baldeho za 30-40M co by ciastocne mohlo finanocovat hrot. Obetoval by som Daniho Olma keby ho niekto zobral za 50M co by znamenalo ze je 90M na hrot a zobral zadarmo Bernarda Silvu.
Za 90M by uz sa snad nejaky hrot nasiel. Pripadne dolozit nejake eurace a za tych 100M zobrat Alvareza.
Tu je množstvo keby.........ja neverím na náhody. Ako názor by som ho bral ako dobrý, ale realizácia v nekonečne. Takže zostúpme z nebeských výšin na zem.
Sranda ta část, na stoperovy přetlak pro Koundeho. A pak ty jména Cubarsi - souhlas, Arauja labil, Christensen je ještě náš hráč? Kounde na stoperovi mě nikdy moc nebral, ale konkurence je tam 0 a mít RB, tak tam může rovnou být zase hozen, aspoň na zkoušku.
Uvolnil by som Christensena, Lewandovskeho aby sa zlepsil platovy strop.
Predal by som aj Baldeho za 30-40M co by ciastocne mohlo finanocovat hrot. Obetoval by som Daniho Olma keby ho niekto zobral za 50M co by znamenalo ze je 90M na hrot a zobral zadarmo Bernarda Silvu.
Za 90M by uz sa snad nejaky hrot nasiel. Pripadne dolozit nejake eurace a za tych 100M zobrat Alvareza.