Mam trochu obavy , aby sme neodisli s dlhym nosom..... Madrid urobi vsetko preto , aby meta sto bodov nebola dosiahnuta. A potom k tym vozikom, zaberom zhora a celkovo k rezii. Moj dojem je, ze cim viac rypu do rozmiestnenia kamier, tym katastrofalnejsia je uroven prenosov. Ako priklad uvadzam rohovy kop snimany z kamery "pod nebom"....atd
ja si naopak myslim, ze pojde o jedno z najslabsich EC za dlhu dobu co sa kvality tyka. Hra bude rozkuskovana, v 2. polcase uvidime provokacie, roztrzky, karty, zbytocne dohravane suboje...Cokolvek sa stane Arbeloa to vezme na seba a bude odkazovat na hrdost, lebo matematika je jedna vec, ale vsetci dobre vedia, ze titul uz neziskaju, takze budu vela diskutovat, stazovat sa, okopavat, ale hrdo. Skoda, ze nemame k dispozicii kompletny utok, lebo v sucasnom psychickom rozpolozeni realu by bol celkom realny debakel, takto to bude viac pozicna hra na drzanie lopty, lebo od nasich kridel a hrotu neocakavam oslnive vykony.
Vini 5x padne v šestnástke ako podťatý takže jedna pencla bude na tuty plus niekto od nás vylúčený. Rudiger odtrhne Raphinovi ruku aj s lopatkou a VAR to ani po opakovanom prezretí záznamu nevyhodnotí ako faul zato Rapha dostane in memoriam žltú kartičku za simulácie. Dáme gól na 1:0 a rozhodca nadstaví 29 minút. Vyhráme najtesnejším rozdielom, hráči Realu urazene odídu do šatne ktorú rozmlátia na sirky a celá naša lavička dostane žlté karty za nešportové správanie a klub pokutu milión eur lebo fanúšik z desiateho radu ukáže čiarovému rozhodcovi fakáča.
Keby človek ako tak rozumne uvažoval tak by a tie peniaze dostal za ťažko odrobenú drinu tak by ich tutovo neminul za lupeň na futbal. Ale hej, niekedy sú emócie dôležitejšie ako rozum. Alebo ľahšie zarobené peniaze :-)
Akože rozumiem, že si usporiadatelia dajú vysoké ceny lupeňov aby mali vyšší príjem - je to vec ponuky a dopytu. Každopádne ja by som nedal za lístok na futbal ani 200eur aj keby bolo to El Clasico priamo u nás vo Valalikoch a nemusel som nikam za ním cestovať. A to som fanúšik Barcelony. Ale jednoducho si vážim mnou zarobené peniaze asi viac alebo mám hlbšie do vrecka :-)
Ja som ok aj so sledovaním zápasu v TV. A vo fejkovom drese :-)
"Ak v nedeľu vyhráme, po dlhých rokoch vyrovnáme celkovú historickú bilanciu v počte víťazstiev."
Po akých dlhých rokoch? 26.10.2025 predsa Real vyhral 2:1, takže tesne pred tým zápasom musel byť stav vyrovnaný.
Ja som ok aj so sledovaním zápasu v TV. A vo fejkovom drese :-)
Po akých dlhých rokoch? 26.10.2025 predsa Real vyhral 2:1, takže tesne pred tým zápasom musel byť stav vyrovnaný.