Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Pěkný rozhovor.
Bartomeuova verzia o „generačnej obmene“ je len marketingový spin. Keby mal klub peniaze, Suárez by pravdepodobne ostal ešte minimálne dve sezóny a Messi by nikdy neodišiel. To, čo sme videli, nebola plánovaná modernizácia tímu, ale panické hasenie požiaru, ktorý Bartomeuovo vedenie samo založilo neuváženými nákupmi (Coutinho, Griezmann, Dembélé) a obrovskými platmi. Koemana len využili na špinavú robotu, aby vyhadzoval legendy klubu cez telefón. Je pravda, že Koeman dal šancu mladým ako Pedri, Gavi a pod., ale viac menej len kvôli tomu že nemal inú možnosť.
Koeman je hlavná postava "revolúcie" a nie je doteraz docenený za robotu ktorú odviedol... každopádne, ako Barto povedal, mal zacat o rok skôr, a mal začať vyhadzovom Valverdeho ktorý nemal dlhodobý projekt, aj ked treba povedat ze pokusy o omladenie boli... Dembeleho prestup sa dal pochopiť, Coutinho a Griezmann prestrelene sumy ale aj tak najväčší prúser boli zmluvy "amigos" a korona to zaklincovala.
Tento rozhovor mi dal viac otázok ako odpovedí
Skvelý rozhovor. Nie som Bartov fanúšik, ani žiadneho prezidenta, ale vyjadril sa jasne a rozumne. Môj názor.