Mno, raději ať se soustředíme na sebe, vůbec se tímhle nenechat ovlivnit...fokus na výkon a na to ,že jsou pořád RM a je to EC , jeden zápas... viz Atleti
taketo sprostosti, že vobec dakto tomu veri a ešte zverejni a ešte aj za poplatok :D sustredme sa radšej na seba nech neodideme s holým zadkom a budeme za tieto sprostosti len na smiech
Pred hodinou som to čítal na inej stránke a pred chvíľou na ďalšej, vyzerá to byt pravdivé aj keď dnes človek už nevie veriť ničomu .
Mbape ide debatovať s vedením nech si vyberú kto odíde z RM. Keď neodíde alebo sa nepredá Viny tak odíde Mbape na vlastné náklady . Potvrdila to aj jeho matka, myslím že je to jeho agentka alebo také niečo. Rudi sa hádže o zem a nadáva každému + hľadá poticku. Arbeloa nevie kde mu hlava stojí, je to zaujímavé na nedeľu sa teším 🤙
Ako ich poznám tak budú aj ČK pretože ostré zákroky budú v 2. polčase možno aj zranenia, neunesú toľko hanby
No asi je to pravda, kolega sleduje RM tak mi písal že proti Mbapemu je už petícia a podpísalo ju 120 000 fanúšikov aby odišiel 🤣🤣🤣 Mourinho že má byť náhrada po sezóne za tragéda Arbelou
Len aby nehrali zakerne keď už nemôžu vyhrať LL. Im to jebe na tie hlavy Rüdiger už facka spoluhráčov. Ich tréner má v ústach kauzu Negreira, normálne mám strach čo vyvedú...
No tak myslím, že nik nepochyboval o tom, že Arbeloa bol od začiatku myslený ako tréner na dokončenie sezóny. Medzi Vinim a Mbappem to vrie od príchodu Kyliana do RM. Obaja sú prirodzené ľavé krídla s egami ako CR7.
Rudiger bol, je a bude vždy konfliktný a ostrý týpek. som celkom schopný uveriť tomu, že fliaska spoluhráčov, hlavne ak sú o hlavu menší.
Mbape ide debatovať s vedením nech si vyberú kto odíde z RM. Keď neodíde alebo sa nepredá Viny tak odíde Mbape na vlastné náklady . Potvrdila to aj jeho matka, myslím že je to jeho agentka alebo také niečo. Rudi sa hádže o zem a nadáva každému + hľadá poticku. Arbeloa nevie kde mu hlava stojí, je to zaujímavé na nedeľu sa teším 🤙
Ako ich poznám tak budú aj ČK pretože ostré zákroky budú v 2. polčase možno aj zranenia, neunesú toľko hanby
Rudiger bol, je a bude vždy konfliktný a ostrý týpek. som celkom schopný uveriť tomu, že fliaska spoluhráčov, hlavne ak sú o hlavu menší.