Fakt toho priemeraka z Chelsea? Deco a jeho posadnutosť Brazíliou ... preplatíme za hráča, ktorý bude pre nás slabý.
Celú sezónu sa tu kritizuje Alvarez ako zla možnosť je a pritom reálne ideme ešte do oveľa horšej možnosti? Osimhen sa kde vytratil ako alternatíva? Keď už ideme do týchto slabších hráčov, tak aspoň niekoho z lacnejších ako Thuram, alebo Guirassy.
Treti najlepsi strelec PL v slabej Chelsea a ty sa tu pohorsujes jak keby sme kupovali nejake poleno. A pritom jeho silne stranky ani niesu len o goloch
Priemerák? Určite lepšia možnosť než Alvarez, radšej dať 100 za Pedra ako 100-130 za Alvareza a napísať na Osimhena že je priemerák je tiež solid diagnóza.
Ale Pedro priemerák nie je, nie som zástancom príchodu takéhoto hybridného útočníka ako je Pedro, Alvarez a pod ale Pedro je spomedzi nich najlepšia voľba.
Z Kanea sa nikdy nestal hybridný útočník, Kane je prototyp kompletného hroťáka a to že teraz pár ľudí zaregistrovalo že je šikovný na lopte alebo že si zbehne po loptu do stredu nieje nič nové, robil to už dávno v Spurs a robí to roky v repre.
S tým zakončovaním je to pravda, Pedro je podstatne nebezpečnejší v 16-ke a aj fyzicky lepšie stavaný.
Popravde ani ja nepamätám, ale zase je rozdiel keď niekoho jasne kupuješ na lavičku, alebo do základu. Rozdiel ti vytvára aj cena a v samotnom prípade Luuka to bola len hosťovačka.
Luuk bol v dobe, keď sme sa ani v LM do jari nevedeli udržať a hrali sme EL a mali sme iné priority. Teraz snáď mierime na LM, ale s Pedrom akože ju zas nevyhrame. João Pedro nie je hráč, ktorý by nám v útoku niečo zmenil. Ani zďaleka. Ak neprídu správny hráči v lete, tak to bude zas o tom istom v sezóne a to je fakt škoda.
CHIGO, v článku sa rovnako píše, že hľadáme typ, ktorý by nenakazil kabínu zlym vplyvom, aj keď Osimhen je kvalitný útočník tak ho dobieha ta situácia ohľadom Neapolu kedy šiel dokonca na hosťovanie do Turecka kde potom aj ostal. Všetci vieme, že hráči z latinskej Ameriky majú v Barcelone jednoducho v drvivej väčšine prípadov pozitívne ohlasy a dokážu zapadnúť. Pedro je gólový v takejto Chelsea, kde ma rozhodne menej kvalitný servis z krídel a aj zo zálohy. Za mňa ten jeho profil všestranného útočníka sedí viac ako Alvarez, u Alvareza je ale dosť veľká prednosť zasa tie jeho priame kopy, ktoré sú nebezpečne, momentálne keď kopeme priamy kop tak viem, že si môžem rýchlo odskočiť do kuchyne niečo zobrať 😂
Čo som počul, v Chelsea mal dobrú sezónu a hral dosť dobre. Akurát cena je trocha shit... za menej by sme mohli mať napr. Kanea - ak by bol ochotný prestupovať z Bayernu. Síce je to starší hráč, ale zaručená kvalita.
Kto vie možno dnes vypadnú, ale prehrajú prípadne finále LM a u Kanea sa môže všetko zmeniť za pár týždňov. Ešte by som si počkal. Niektorý hráči nechcú riešiť svoju budúcnosť kým sezóna neskončí.
Ked odide Lewa, vraj sa uvolni vyse 30 mega rocne na FFP...cize keby stal Pedro 100 mega so zmluvou na 5 rokov - to je rocne 20 mega do FFP...plat mozno 12 mega rocne hrubeho...tak to by asi akurat pokrylo ten odchod Lewu...mne sa ten Pedro velmi pozdava...univerzalny sikovny utocnik aj do kombinacie aj golov strielav dost...pozrite si posledny zapas Chelsea proti Forrest ake noznice tam vystruhal v poslednych min. zapasu 😉
Celú sezónu sa tu kritizuje Alvarez ako zla možnosť je a pritom reálne ideme ešte do oveľa horšej možnosti? Osimhen sa kde vytratil ako alternatíva? Keď už ideme do týchto slabších hráčov, tak aspoň niekoho z lacnejších ako Thuram, alebo Guirassy.
S tým zakončovaním je to pravda, Pedro je podstatne nebezpečnejší v 16-ke a aj fyzicky lepšie stavaný.
To by byly výrazy 😉