Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-05-06 07:57:33
Ja by som ho bral, Raphinha by mal v útoku krajana a myslím si, že by si veľmi dobre rozumeli všetci traja 👍 už len tie peniaze 😉
2026-05-06 08:44:07
Fakt toho priemeraka z Chelsea? Deco a jeho posadnutosť Brazíliou ... preplatíme za hráča, ktorý bude pre nás slabý.
Celú sezónu sa tu kritizuje Alvarez ako zla možnosť je a pritom reálne ideme ešte do oveľa horšej možnosti? Osimhen sa kde vytratil ako alternatíva? Keď už ideme do týchto slabších hráčov, tak aspoň niekoho z lacnejších ako Thuram, alebo Guirassy.
2026-05-06 08:53:50
Čo som počul, v Chelsea mal dobrú sezónu a hral dosť dobre. Akurát cena je trocha shit... za menej by sme mohli mať napr. Kanea - ak by bol ochotný prestupovať z Bayernu. Síce je to starší hráč, ale zaručená kvalita.
2026-05-06 11:37:04
Alvarez podľa hodnotenia najslabší hráč včerajšieho zápasu s Arsenalom....
Marco01 Premium
2026-05-06 11:42:03
Ked odide Lewa, vraj sa uvolni vyse 30 mega rocne na FFP...cize keby stal Pedro 100 mega so zmluvou na 5 rokov - to je rocne 20 mega do FFP...plat mozno 12 mega rocne hrubeho...tak to by asi akurat pokrylo ten odchod Lewu...mne sa ten Pedro velmi pozdava...univerzalny sikovny utocnik aj do kombinacie aj golov strielav dost...pozrite si posledny zapas Chelsea proti Forrest ake noznice tam vystruhal v poslednych min. zapasu 😉